#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Ahanda buraya yazıyorum Antalyaspor maçıyla birlikte

maçın adamı olmaya başlayacak.

PAO maçıyla başladı bu çıkış.

Artık patlayacak. :)

Na na na Na na na Hey hey yov Elano !

Çıktıktan sonra tribünler bu besteyle inledi.

Samimi söylüyorum eğer çıkmasaydı 2'yi bulur rahatlardık. Zamanlamasını çok iyi ayarlıyor ve müdehaleleri gerçekten yerinde. O golü belkide yemezdik...

Performansı daha artacağına inanıyorum, girdiği pozisyonları gole çevirseydi tadından yenmezdi ha.

bence elano ya pas atilmiyor gibi durum yok dunde dikkatlice izledim boyle bisey yok ama soyle bisey var elano bosta ama servet olsun hakan balta topal gibi oyuncularimiz topu ayagina 3 4 kere durtmeden pasi veremiyorlar adamlar pas özürlü surekli aralarinda paslasiyorlar öne atamiyorlar attiklarinda da rakibe atiyorlar cok az topu elano ile ondeki oyuncularla bulusturabiliyorlar

umarim dunya kupasinda adam akilli oynarda, 12-13 milyona sallariz baska bi takima.

Dün ilk kez beğendim.İnşallah böyle devam eder.Ama iyi futbol iyi futbolcularla oynanır ve yanına arda ve keita lazım.Kewell tek forvet oynasın ve hepsine yer açılsın.

Elano güzel oynadı. Oyundan çıkarılması hataydı.

80'de Elano'da mecal kalmamıştı. Çıkması hata değildi yani..:)

umarim dunya kupasinda adam akilli oynarda, 12-13 milyona sallariz baska bi takima.

Buda bir ihtimal ama sistem takımı olmak istiyoruz ve bu yolda ilerliyoruz. Elano ise bu sistemin en önemli adamıdır ve onu satarsak yerine onun gibi birini almak gerekir, e buda aynı meblalara denk gelir. Bu yüzden satmak olmaz.

kaankural.jpg
vs.
53393.jpg
[/IMG]

Kaan Kural : Elano'yu bugün Arsenal'e koyun çok rahat oynar. Ama Türkiye'deki oyun anlayışı ona göre değil. O daha çok takım oyunu oynamaya çalışan bir oyuncu.

Sergen Yalçın : Elano Arsenal'de ancak top toplayıcı olur. Bu adamlar sadece Türkiye'de barınabilir. Şahsen ben Kkoşmayan, mücadele etmeyen ve takımını bir kişi eksik oynatan adamları takımımda oynatmam.

İşte bizim futbol yorumcularımız. Kaan Kural bir basketbol yorumcusu ama iyi bir sporseverdir. Sergen Yalçın'da herkesin dinlediği futbol yorumcusudur.

Varın gerisini siz düşünün.

kaankural.jpg
vs.
53393.jpg
[/IMG]

Kaan Kural : Elano'yu bugün Arsenal'e koyun çok rahat oynar. Ama Türkiye'deki oyun anlayışı ona göre değil. O daha çok takım oyunu oynamaya çalışan bir oyuncu.

Sergen Yalçın : Elano Arsenal'de ancak top toplayıcı olur. Bu adamlar sadece Türkiye'de barınabilir. Şahsen ben koşmayan, mücadele etmeyen ve takımını bir kişi eksik oynatan adamları takımımda oynatmam.

İşte bizim futbol yorumcularımız. Kaan Kural bir basketbol yorumcusu ama iyi bir sporseverdir. Sergen Yalçın'da herkesin dinlediği futbol yorumcusudur.

Sergen tipik Türk futbolcusuydu şimdi de tipik Türk yorumcusu. Sergen kendi ağzıyla söylüyor yazıda birilerine sallamazsan okunmuyor diye. Sergen futbolcuyken yabancıları genelde olduğu gibi sevmezdi, onlara verilen ücret ve bonservisleri ziyan görürdü. Futbolu bıraktı kendinden başka hiçbir 10 numarayı beğenmez, iyi futbolcuları beğenmez bu huyu değişmeyecektir böyle gelmiş böyle gider. Sergen koşmaya takmış kafayı malum at yarışını pek sever kendisi :D

Sergen tipik Türk futbolcusuydu şimdi de tipik Türk yorumcusu. Sergen kendi ağzıyla söylüyor yazıda birilerine sallamazsan okunmuyor diye. Sergen futbolcuyken yabancıları genelde olduğu gibi sevmezdi, onlara verilen ücret ve bonservisleri ziyan görürdü. Futbolu bıraktı kendinden başka hiçbir 10 numarayı beğenmez, iyi futbolcuları beğenmez bu huyu değişmeyecektir böyle gelmiş böyle gider. Sergen koşmaya takmış kafayı malum at yarışını pek sever kendisi :D

Peki Elano böyle bir adammı? Maçları izlerken göremiyormu nasıl bir adam olduğunu? Ezbere konuşuyor hepsi.

kaankural.jpg
vs.
53393.jpg
[/IMG]

Sergen Yalçın : Elano Arsenal'de ancak top toplayıcı olur. Bu adamlar sadece Türkiye'de barınabilir. Şahsen ben Kkoşmayan, mücadele etmeyen ve takımını bir kişi eksik oynatan adamları takımımda oynatmam.

Yazık ya Sergen'e. Başkalarına saygısızlık etmekten başka bişey yapmıyor şuanlık.

Senden de Arsenal'e top toplayıcı olurdu koca poponla top sürecek halin hiç olmadı!

:o

Basketbol yorumcusu olan Kaan gerçekleri Sergen'den daha iyi biliyor. Acınası bir durum bu yorumcularımız adına.

Mücadele etmeyen oyuncuymuş. Biz farklı şeyleri izledik galiba Pana ve Belediye maçlarında. Asıl BJK o sahadayken 1 kişi eksik oynuyordu. 2 maç harika oynayıp 15 maç yatıyordu. Gününde olmadığı zaman BJK'yi de yatırıyordu.

Bu arada Santos bakti Dunya Kupasi goremeyecek hemen serdi. Bonusu olarak gelen Christian Fener'in yildizi. Bizimki Gokcek Wederson oyundan cikinca usumesin diye klubede koltuk isitiyor. Ondan bahsedilmez tabi. Her mac kicindan ter akan Elano'dur hatali transfer.

Alisamiyen.net'ten bir alıntı.

Sergen Yalçın işte ne bekliyorsunuzki bu adamdan yorum olarak Sergen galiba Etimesgut Şeker'de ki günleri özlemiş anca öyle takımlarda oynayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt