#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Çok paranoyak bir milletiz :o

Elano'ya pas atılmıyor bunu görmek için paranoyak olmak gerekmez. Adam kaç kere elini kaldırdı bağırdı, yan tarafa baktı ama zorda kalmayınca pas atan olmadı. Hele ikinci yarı 20 dk topa dokunamadı. Ama topla oynayınca harika paslar attı. Bu takımın en iyi pas atan oyuncusu Elano'dur.

screenshotfo.jpg

screenshot2yx.jpg

Klάs adam.

:tiphat:

Elano'ya pas atılmıyor bunu görmek için paranoyak olmak gerekmez. Adam kaç kere elini kaldırdı bağırdı, yan tarafa baktı ama zorda kalmayınca pas atan olmadı. Hele ikinci yarı 20 dk topa dokunamadı. Ama topla oynayınca harika paslar attı. Bu takımın en iyi pas atan oyuncusu Elano'dur.

puff sıktı bu muhabbet neden isteyerek pas atmasınlar ki ?

Yemin ederim böyle düşünenleri Basının ele geçirdikleri olarak görüyorum.

Valla bende bugün öyle düşünmeye başladım Yunus. Hatta bir pozisyonda isyan etti Elano elini kaldırarak.

Bunu basin yazmadan önce bu forumda biz yazmistik, bi ara tek elanoya dikkat

ettim cidden pas atilmiyormu diye gördümki atilmiyor, canerin 3-4 pozisyonu var

bilerek Elanoya atmadigi abacik ortada 5 metre yaninda bos duruyo elano caner

topu sisiriyor öne dogru sonuc ? top kaybi. Ayni olayi 3-4 defa tekrarladi .

Topal-Mustafa-Servet-Ardada yapti bunu 1-2 defa bombos dururken vermediler Elanoya.

Bizim takimin brezilyalilara karsi bir alerjisi var herhalde :rolleyes:

Arda'nın fazla insiyatif almasından dolayı Elano'ya çok top gelmiyor.

Arda bugün sol kanatda oynaması gerekiyordu adam forvet arkası gibi oynadı öyle olunca Elano arkaya geçiyor Arda'nın boş bıraktığı yere M.Sarp falan geliyor bu sefer M.Sarp'ın yeri boş kalıyor.

O yüzden Arda görev adamı gibi oynasa sorun çözülcek ama iyi niyetinden dolayı fazla sorumluluk alıyor bu da bazen takımın aksamasına neden oluyor.

Elano bir topta kalitesini belli ediyor yahu o bölgelerde daha çok topla buluşturmamız lazım onu

Gökmen Bey Telegolde Elanoyu yerden yere vurmakla meşgul şuan Rijkaard´ı eleştirmek sıkmış anlaşılan yeni bir heyecan arıyor

Antalya maçında daha iyiydi. Alex'in oyun boyunca ortada görünmeyip, tek hareketiyle maçı kopardığı ve milleti ayar ettiği durumlar geldi aklıma Elano'nun öldürücü pasından sonra..

Elano mukemmel mucadele ediyor sahada,resmen yuregilye oynuyor,golde de inanilmaz guzel bir pas atti,ayrica gol sevincindeki kewell la yaptiklari takim icinde ne kadar iyi arkadaslik oldugunu da gosteriyor.

Bu adama yeterince top gelmiyor. Sorun Elano da mi yoksa diger futbolcularda bilemiyorum ama bu adam daha cok pas almali.

Açıkçası ilk maçlarındaki isabetsiz paslarını görünce en belirgin saydığımız özelliğini de yapamıyorsa ne için aldık bu adamı diyordum.. Kumaşına laf ettirmedim ama.. Nitekim gün geçtikçe kalitesini belli ediyor.. Yeri geliyor bir 3. önlibero, yeri geliyor bi 2. forvet, yeri geliyor bi 3. bek oluyor... Onu Seviyorum...

Açıkçası ilk maçlarındaki isabetsiz paslarını görünce en belirgin saydığımız özelliğini de yapamıyorsa ne için aldık bu adamı diyordum.. Kumaşına laf ettirmedim ama.. Nitekim gün geçtikçe kalitesini belli ediyor.. Yeri geliyor bir 3. önlibero, yeri geliyor bi 2. forvet, yeri geliyor bi 3. bek oluyor... Onu Seviyorum...

Onu sevmeyen ölsün hocaam :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt