#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Takımın en iyi futbolcularından biri Elano Blumer sutları teknigi kaliteli

Galiba maç içinde işler iyi gitmediği zaman oyunu lehimize dönüştürecek bir oyuncumuz var. Müthiş bir pas attı Keita'ya. Tam takım oyuncusu, böyle devam Aslan.

Durdu Durdu Turnayı poposundan vurdu. Oyuna daha cok dahil olması lazım ısınıyor ısınıyor Ortasahaya mutlaka bi takviye sart elanonun kafa yapısını anlıcak bi eleman

Orta sahada bütün toplar Elano'da toplanmalı ve Elano orta sahadaki pas trafiğiyle oyunun temposuyla uğraşmalı ama ilk önce daha çok topla buluşmalı ikinci yarı daha yararlı işler yapıcak Elano ona olan güvenimizi boşa çıkarmıyor.

Çok iyi bir ön libero ile birlikte oynadığında Elano bu takımın çehresi değişecek.

Arda'nın fazla insiyatif almasından dolayı Elano'ya çok top gelmiyor.

Arda bugün sol kanatda oynaması gerekiyordu adam forvet arkası gibi oynadı öyle olunca Elano arkaya geçiyor Arda'nın boş bıraktığı yere M.Sarp falan geliyor bu sefer M.Sarp'ın yeri boş kalıyor.

O yüzden Arda görev adamı gibi oynasa sorun çözülcek ama iyi niyetinden dolayı fazla sorumluluk alıyor bu da bazen takımın aksamasına neden oluyor.

Katılıyorum.

Bugün İBB ve kısmen Antalya maçındaki gibi organize atak yapamadık.Genelde hep Arda ve Keita'nın bireysel çabalarıyla pozisyona girdik.Bunda Elano'nun topla az buluşmasının çok etkisi var.Eğer organize gelmek istiyorsak devamlı Elano'yu bulmalıyız.Zaten maç boyuncu Elano'yu bulduğumuz ender pozisyonlaran biri belkide sezonun en güzel gollerinden biri oldu.

Siz asıl ikinci yarı görün elanoyu

Elano çok iyi bir orta saha oyuncusu,bunu kabul edin artık,O bir Alex,Lincoln,Delgado değil,ortalama üstü bir 10.5 numara.

arda elano'ya sanki kasıtlı pas vermiyor gibi maç içinde, hayretler içinde izliyorum bazen. buna inanmıyorum, inanmak istemiyorum. ama ne olduğunu da anladığım söylenemez. elano ilk yarıda bir pozisyonda ellerini kaldırıp kulübeye pas vermiyorlar bana dedi bilmem farkettiniz mi.. umarım bu durum düzelir. kewell'ın gol sonrası elano'yla gol sevinci ve şakalaşması benim için golden daha önemliydi, önümüzde koccabir 2. devre var ve elano'ta çok ihtiyacımız var.. :(

arda elano'ya sanki kasıtlı pas vermiyor gibi maç içinde, hayretler içinde izliyorum bazen. buna inanmıyorum, inanmak istemiyorum. ama ne olduğunu da anladığım söylenemez. elano ilk yarıda bir pozisyonda ellerini kaldırıp kulübeye pas vermiyorlar bana dedi bilmem farkettiniz mi.. umarım bu durum düzelir. kewell'ın gol sonrası elano'yla gol sevinci ve şakalaşması benim için golden daha önemliydi, önümüzde koccabir 2. devre var ve elano'ta çok ihtiyacımız var.. :(

hele şükür birisi fark etmiş benim dediklerimi...

aynen öle arda pas atmıyor elano'ya...

Kramponlarıda çok güzelmiş :)

B_fd26173be83d16d6a85b23ea51015320.jpg

bu böyle devam etmez renkdaş, ben galatasaray'lıyım ama bunu dedim diye eminim birileri çıkıp bize hain filan da der yakında ama bunu kabul edelim maça dikkatli bakanlar bunu görür. ne yapalım bi çözüm önerisi olarak ne önerirsin sen ya da başkaları.. bunu başkan teknik ekip de görüyor ama hala aynı şey devam. elano da böyle açıklamalar yaptı geçenlerde pas vermiyorlar bana diye. öneriler bekliyorum, sesimizi nasıl duyurucaz??

Arda satılmalıdır takım oyununu bozuyor Elano Keita gibi adamlar takım oyunu oynuyorlar Arda daha bencil topcu bu benim kişisel fikrim niye sana hain desinler eleştirmezseniz gaz verirseniz kendilerini G.Saray'ın sahibi olarak görebilirler :)

ben bu forumda sene başından beri varım, bu forumda iyi kötü günlerim oldu. yaşım da 22 çocuk değilim. üniversite öğrencisiyim. eğer gscimbom.com gerçekten tarafsız bir forumsa bunu bana ispatlasın ve bu dediğim konuyla ilgili bir topic açılsın. yönetimiz mi dikkati çekilmeye çalışılır ya da teknik ekibin mi bilemem ama taraftarın bilinçlenmesi gerektiği kesin. ARDA ELANO'YA PAS ATMIYOR VE BEN GALATASARAY'ımın maçlarını izlerken kahroluyorum. iğrenç bir şey bu. maçı tekrar tekrar izledim. bugün maçı tekrardan 90 dakika izledim. arda pas atmıyor elano'ya. kimse galatasaray'dan büyük değildir. kaldı ki dünya futboluna sunduğumuz bu yeteneğin böyle saçma sapan olaylar sebebiyle(pas atmama sebebini bilen varsa yazsın) yok olmasını

istemem, dikkati çekilsin. hem galatasarayımız ve hem de kendisi için yol yakınken önlem alınsın. ben yeni konu açamıyorum forumda, buna eyvallah. ama eğer bunu dün geceki

maçtan sonra da gören ve bunun üzerine konuşan, konu açan birileri yoksa ben daha fazla duramam bu forumda. tarafsız bir forum mu gerçekten takımımızın gerçeklerini, dertlerini paylaşabileceğimiz bir forum mu bunu akşama kadar görücem. yoksa benden herkese teşekkürler şimdiye kadarki paylaşımlar için. umarım arda'nın elano'ya pas atmamasını önemli bir konu olarak görür forum yönetimi, insanları. yoksa da dert değil renkdaşlar, atletico madrid maçında tribünde görüşmek üzere. bir daha görüşemezsek, herkes kendine iyi baksın. herkese teşekkür ederim...

İlk yarı kimse Elanoya topu vermedi, dolayısıyla etkisizdi. İkinci yarı iyi oynadı. Elano'yu takımda en iyi Keita anlıyor. Mustafa - Arda hala alışamadı Elano'ya. Goldeki pası ve Keita nın bindirmelerinde önüne attığı toplar çok klastı. Ortasahaya yapılacak transfer Elano'nun performansına doğrudan katkı yapacaktır.

Bunu bende fark ettim. İlk yarı yalvardı adeta pas verin diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt