- 25 Kasım 2008
- 13.571
- 12.278
- 2.168
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Takımın en iyi futbolcularından biri Elano Blumer sutları teknigi kaliteli
Takımın en iyi futbolcularından biri Elano Blumer sutları teknigi kaliteli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda'nın fazla insiyatif almasından dolayı Elano'ya çok top gelmiyor.
Arda bugün sol kanatda oynaması gerekiyordu adam forvet arkası gibi oynadı öyle olunca Elano arkaya geçiyor Arda'nın boş bıraktığı yere M.Sarp falan geliyor bu sefer M.Sarp'ın yeri boş kalıyor.
O yüzden Arda görev adamı gibi oynasa sorun çözülcek ama iyi niyetinden dolayı fazla sorumluluk alıyor bu da bazen takımın aksamasına neden oluyor.
arda elano'ya sanki kasıtlı pas vermiyor gibi maç içinde, hayretler içinde izliyorum bazen. buna inanmıyorum, inanmak istemiyorum. ama ne olduğunu da anladığım söylenemez. elano ilk yarıda bir pozisyonda ellerini kaldırıp kulübeye pas vermiyorlar bana dedi bilmem farkettiniz mi.. umarım bu durum düzelir. kewell'ın gol sonrası elano'yla gol sevinci ve şakalaşması benim için golden daha önemliydi, önümüzde koccabir 2. devre var ve elano'ta çok ihtiyacımız var..![]()
Harry Kewell, Elano Blumer ve Leo Franco devre arası için idari kadronun verdiği izinle bugün ülkelerine gittiler.
hele şükür birisi fark etmiş benim dediklerimi...
aynen öle arda pas atmıyor elano'ya...
hele şükür birisi fark etmiş benim dediklerimi...
aynen öle arda pas atmıyor elano'ya...
İlk yarı kimse Elanoya topu vermedi, dolayısıyla etkisizdi. İkinci yarı iyi oynadı. Elano'yu takımda en iyi Keita anlıyor. Mustafa - Arda hala alışamadı Elano'ya. Goldeki pası ve Keita nın bindirmelerinde önüne attığı toplar çok klastı. Ortasahaya yapılacak transfer Elano'nun performansına doğrudan katkı yapacaktır.