#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

makalenin altında Start voting now for your favourite players! tıklarsan secebilirsin .linki tekrar kontrol edicem birazdan

Tamam şimdi oldu. Nedenini soruyor ama altınada oyunuz alınmıştır teşekkürler diyor. Gözümden kaçmış...

Tamam şimdi oldu. Nedenini soruyor ama altınada oyunuz alınmıştır teşekkürler diyor. Gözümden kaçmış...

Ben oy kullanıp linki verdiğim için sayfa öyle çıkıyor.Eğer oy kullanmayan biri linki verirse daha iyi olur.Rica etsem biri bu görevi yapabilir mi:)

Brezilya'nın efsane oyuncusu Zito lakaplı José Ely de Miranda sambafoot.com'un düzenlediği Avrupa'da forma giyen en iyi Brezilyalı anketinde oylarından birini Elano için kullandı.İsterseniz sizde katılabilirsiniz bu ankete.

Makaleyi okumak için;

Zito: « Our young players dream of Europe » - sambafoot.com, Football + Brazil

Oy vermek için

Who will succeed Kaká? - sambafoot.com, Football + Brazil

Muito Obrigado Senhora Arzu. :tiphat:

3 point goes to Elano.

2 pointe va á Kaká

1 puan Robinho'ya gidiyor. :D

embreve.jpg

Elano 11 - Official Website

turnusol kağıdı gibi topçu. çok net, şaşmaz sonuç veriyor. biri "lincoln elano'dan iyiydi" mi dedi? o anda bu kişinin futbol hakkında söyleceklerini dikkate almamayı öğrenirsiniz. "elano vasat" diyen birinden hiçbir futbolcu hakkında aklı başında bir değerlendirme beklemeyiniz. "elano takımın kimyasını bozdu, uyumu sancılı oldu" falan anlaşılabilir. ama "faydası yok, gönderilsin" diyene hemen konuyu değiştirip at yarışı falan sormak lazım.

yirmilik dis

Elano tam çıkışa geçtiği anda devre arası geldi,ama 2.yarı çok ümitliyim!

Elano'nun bu takımda Arda'nın yerinde değil, yanında oynaması gerektiğini savundum hep.Nitekim son maçlarda Rijkaard bu dizilişte oynattı ve gözle görülür bir çıkış içinde olduğunu gördük. Bu mevkiide oynatılması konusunda ısrarlı olunması gerekir.Ama Arda'sız olduğu zaman bu yükü taşıyabilir mi? o konuda ümitsizim.En azından şimdilik.

Elano'nun rakiplerine oy atmayın :asd:

Lucio ile Naldo'ya verdim diger oyları :p

YouTube - Manchester City 2-1 Hamburger SV (Highlights)

ManCity - Hamburg maçının geniş özeti Elano epeyi bir etkili olmuş,2-3 tane çok etkili uzun pası var 1. golu zaten o atıyor 2 tane topu direkten dönuyor ve 2. golde ilk uzun pası atan kişi

Özet görüntülerden pek mevkisini anlamadım,sanırım bu maçta 4-4-2'nin sağında oynamış,sonra ortaya geçmiş en sonunda da oyundan çıkmış sanırım.

ManCity - Hamburg maçının geniş özeti Elano epeyi bir etkili olmuş,2-3 tane çok etkili uzun pası var 1. golu zaten o atıyor 2 tane topu direkten dönuyor ve 2. golde ilk uzun pası atan kişi

Özet görüntülerden pek mevkisini anlamadım,sanırım bu maçta 4-4-2'nin sağında oynamış,sonra ortaya geçmiş en sonunda da oyundan çıkmış sanırım.

İngiltere'de Elano sağda işyapar ama bizde yapmaz.Bizim mutlaka Elano'yu son 3 maç gibi ortada kullanmamız lazım.

Ben sağda oynatalım demedim zaten celallenme ( oynayamaz zaten ) :D sadece performansını göstermek için koydum videoyu

mark hughes'a bence bir tesekkür mektupu yollayalim

man city'nin en iyi adami elano'ydu ve hughes onu küstürdü

sezon sonuda cok iyi paraya bize sattilar

elano 2.yari böyle oynarsa cok rahat sampiyon oluruz :D

mark hughes'a bence bir tesekkür mektupu yollayalim

man city'nin en iyi adami elano'ydu ve hughes onu küstürdü

sezon sonuda cok iyi paraya bize sattilar

elano 2.yari böyle oynarsa cok rahat sampiyon oluruz :D

Bazıları hala Elano'dan dibindeki adama "no look" pas atmasını istiyor o ise iğne deliğinde pas atıyor ya da uzun mesafelere güdümlü füze misali paslar atıyor ben gayet memnunum Elano'dan tabi vatandaş ne yapsın bizim medyamızda "Rijkaard teknik direktör değil" diyenlere koca koca sayfaları veriyor.:mad:

Bazıları hala Elano'dan dibindeki adama "no look" pas atmasını istiyor o ise iğne deliğinde pas atıyor ya da uzun mesafelere güdümlü füze misali paslar atıyor ben gayet memnunum Elano'dan tabi vatandaş ne yapsın bizim medyamızda "Rijkaard teknik direktör değil" diyenlere koca koca sayfaları veriyor.:mad:

Şimdi elano dibindeki adama pas atarda o dibindeki adam topu ne yapar orası meçhul :) o yüzden ilerideki en sağlam adama oynuyor.Halbuki kim istemez yanındaki adamla paslaşsın, atağı ölçerek, biçerek yapalım, ataklarımız daha düzgün daha olgun, planlanmış bir şekilde yapılsın değil mi?

elano'nun etrafı düz oyuncular, yani rakibe ölümüne gir, topu kap, vur ileri rahvan gitsin misali oynayan oyuncular oldukları için elano da ileride top yapan oyuncuyu arıyor.

Tabi bunu yaparken de farklı taraflarıyla maç izleyenler laf etmeden duramıyorlar. :) Eliştiri yapanlara buradan sesleniyorum.Maçlarımızı at gözlüğü takarak izleyin.At gözlüğü takarak izleyin ki sahadaki futboldan başka hiçbirşey izlemeyin.Ozaman bakalım neyi eleştireceksiniz.... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt