#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

valla ben elano nun oyununu cok begeniyorum hele o attigi uzun paslara hayranim biraz daha sut denese daha cok mutlu olacagim cunku iyi sut atiyor elano ikinci yarida daha iyi oynayacaktir

Şu takımda futboluyla ve karakteriyle şüphesiz en iyi oyuncumuz.Tşk Mark Hughes :D

valla ben elano nun oyununu cok begeniyorum hele o attigi uzun paslara hayranim biraz daha sut denese daha cok mutlu olacagim cunku iyi sut atiyor elano ikinci yarida daha iyi oynayacaktir

Harbiden artik bizde de kaleyi uzaktan görmeye baslasin...Adam gördügü zaman süper görüyor.

Dikkat ettiyseniz Elano , takım farklı galip iken beklentilerimizi karşılıyor.Çalım atıyor , şut çekiyor , fantastik vuruşlar yapıyor , akıl dolu goller atıyor.Maç 0-0 olduğunda ise oyun disiplininden taviz vermiyor.Harika paslarıyla oyunu hatasız çözüyor.Takım oyuncu olduğunun ispatı işte burada yatıyor.

Eğer takım galip iken sürekli ikinci yarıda oyuna girseydi (Nonda) bu kadar eleştiri olmazdı kanımca.Siz ne düşünüyorsunuz renkdaşlar ?

Elano defansif anlamda da katkı vermeye çalışan,box to box oynamayı seven bir oyuncu,bence gayet kaliteteli,2.devre daha da iyi olacak.Belki yine çok gol atmaz,ama bence asistin asisti çok pası olacak,ve 3-5 tane daha gol atacak.

elano'nun her hali güzel, top kaptırması bile profesyonece, bir de şut denese başkaları deniyeceğine Elano'muz denesin dimi. :D

Kaleyi uzaktan görmeyi denese süper olucak :D

Mr.Milimetre

Lig baslasada izlesek artik bizimkileri.

Elano'nun attığı paslar rakip takım oyuncusunu psikopata bağlar. :evilsmile:

news_manset_resim_45_idman_gs019.jpg

Helal olsun iste budur

Elano hic sorun cikarmadan ilk gün gelmis antremana :007:

Lincoln'lük yapmamış bravo Elano.

Elano'nun kampa zamanında gelmesi niye bu kadar şaşırtıyor ki ? Sonuçta işi bu adamın ve zamanında gelecek elbette. Ah Lincoln ah.. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt