- 19 Mayıs 2009
- 13.176
- 22
- 1.363
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Üstad:tiphat:
Üstad:tiphat:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
...................................leo franco..................................
....sabri...............neill.....................servet..........hakan.....
..................m. topal..................elano.............................
keita............................arda..............................caner.....
....................................jo.............................................
Orta ikili Elano - Sarp olur. Sarp`ı seviyor hocamız. Onun dışında aynı bu şekilde olur.
Elano oyundan çıkınca hiçbir değişiklik olmuyor bence, en azından izleyenler pek eksiklik hissetmiyor. Henüz tam olarak çözebilmiş değilim kendisini. Pas trafiğinde görev alıyor, onun dışında pek birşey yaptığını söyleyemeyeceğim. Var mı yok mu anlayamıyorsunuz. Rijkaard'ın oyundan almasını da buna bağlıyorum. Televizyondan farklı gözüküyor galiba.
Sarpı sevdigiden oynatmıyor Akıllı oldugundan basit oynadıgından onu oynatıyor. Bu ayrıntıyı kacırmıyalım
Elano oyundan çıkınca hiçbir değişiklik olmuyor bence, en azından izleyenler pek eksiklik hissetmiyor. Henüz tam olarak çözebilmiş değilim kendisini. Pas trafiğinde görev alıyor, onun dışında pek birşey yaptığını söyleyemeyeceğim. Var mı yok mu anlayamıyorsunuz. Rijkaard'ın oyundan almasını da buna bağlıyorum. Televizyondan farklı gözüküyor galiba.
Elano oyundan çıkınca hiçbir değişiklik olmuyor bence, en azından izleyenler pek eksiklik hissetmiyor. Henüz tam olarak çözebilmiş değilim kendisini. Pas trafiğinde görev alıyor, onun dışında pek birşey yaptığını söyleyemeyeceğim. Var mı yok mu anlayamıyorsunuz. Rijkaard'ın oyundan almasını da buna bağlıyorum. Televizyondan size farklı gözüküyor galiba.
Rıdvan'a beğendirmişiz demekki çok iyi oynamış.![]()
Adam resmen box to box falan olmuşBikere fiziği çok iyi durumda çok rahat top çalabiliyor ikili mücadeleye giriyor, top kaybettimi peşinden koşuyor. Biz lincolnun yerine aldığımızı sandık ama artık o mevkinin adamı arda. yıllardır ayhandan beklediğimiz ayhanın 8 senede 8-9 defa oynayabildiği gibi oynuyor artık. Umarım hep böyle devam eder.