#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

...................................leo franco..................................

....sabri...............neill.....................servet..........hakan.....

..................m. topal..................elano.............................

keita............................arda..............................caner.....

....................................jo.............................................

Orta ikili Elano - Sarp olur. Sarp`ı seviyor hocamız. Onun dışında aynı bu şekilde olur.

Elano oyundan çıkınca hiçbir değişiklik olmuyor bence, en azından izleyenler pek eksiklik hissetmiyor. Henüz tam olarak çözebilmiş değilim kendisini. Pas trafiğinde görev alıyor, onun dışında pek birşey yaptığını söyleyemeyeceğim. Var mı yok mu anlayamıyorsunuz. Rijkaard'ın oyundan almasını da buna bağlıyorum. Televizyondan size farklı gözüküyor galiba.

Elano oyundan çıkınca hiçbir değişiklik olmuyor bence, en azından izleyenler pek eksiklik hissetmiyor. Henüz tam olarak çözebilmiş değilim kendisini. Pas trafiğinde görev alıyor, onun dışında pek birşey yaptığını söyleyemeyeceğim. Var mı yok mu anlayamıyorsunuz. Rijkaard'ın oyundan almasını da buna bağlıyorum. Televizyondan farklı gözüküyor galiba.

Takımın en iyi futbolcusu Elano Blumer bence

Elano oyundan çıkınca hiçbir değişiklik olmuyor bence, en azından izleyenler pek eksiklik hissetmiyor. Henüz tam olarak çözebilmiş değilim kendisini. Pas trafiğinde görev alıyor, onun dışında pek birşey yaptığını söyleyemeyeceğim. Var mı yok mu anlayamıyorsunuz. Rijkaard'ın oyundan almasını da buna bağlıyorum. Televizyondan farklı gözüküyor galiba.

Bugün güzeldi ama fizik gücüde yükselmiş bunu fark edebiliyorsun, televizyon karşısında olsanda.

Frikikten yazar inşallah diğer maçta.

Elano oyundan çıkınca hiçbir değişiklik olmuyor bence, en azından izleyenler pek eksiklik hissetmiyor. Henüz tam olarak çözebilmiş değilim kendisini. Pas trafiğinde görev alıyor, onun dışında pek birşey yaptığını söyleyemeyeceğim. Var mı yok mu anlayamıyorsunuz. Rijkaard'ın oyundan almasını da buna bağlıyorum. Televizyondan size farklı gözüküyor galiba.

Zaten oynadığı bölge itibariyle yapması gereken şey defans ile hücum hattı arasında köprü kurmak, pas trafiğini artırmak. Topal ve Sarp'ın yapamadığı şeyi yapıyor, onlara top geldiğinde önlerinde oyuncu varsa hemen geri dönüyorlar çalım yetenekleri olmadığı için. Elano ise tekniğini kullanarak topu baskıdan kurtatıp atağın şekillenmesine yardımcı oluyor.

Bugün ben çok beğendim, umarım üstüne koyarak devam eder.

nmhi00.png

UEFA Europa League Fantasy Football

nananana nananana eee oo elano

Türkiyeye çok fazla bir oyuncu bugün Müthişti.Zeminden olsa gerek şutları isabetli değildi neyse artık diğer maçlara.

bence gayet iyiydi fizik olarakta psikolojik olarakta kendini iyice toparladı.... herşey daha güzel olucak (elano ) .....

Adam resmen box to box falan olmuş :D Bikere fiziği çok iyi durumda çok rahat top çalabiliyor ikili mücadeleye giriyor, top kaybettimi peşinden koşuyor. Biz lincolnun yerine aldığımızı sandık ama artık o mevkinin adamı arda. yıllardır ayhandan beklediğimiz ayhanın 8 senede 8-9 defa oynayabildiği gibi oynuyor artık. Umarım hep böyle devam eder.

Çok iyi oynadın şüphesiz dün takımın en iyi adamı sendin. erken çıkman herkesi şaşırtı tabi olur böyle şeyler futbolda.

Bu zamana kadar ki en iyi Elano'yu seyrettim bu maçta.İnşallah böyle devam eder.

Şutlardan bi taneside girse tam süper olacaktı, Caner'den sonra maçın en iyi oynayanıydı bence.

Rıdvan'a beğendirmişiz demekki çok iyi oynamış.:D

Mücadelesi Takdire Şahandı..:) tebrikler elano..

Adam resmen box to box falan olmuş :D Bikere fiziği çok iyi durumda çok rahat top çalabiliyor ikili mücadeleye giriyor, top kaybettimi peşinden koşuyor. Biz lincolnun yerine aldığımızı sandık ama artık o mevkinin adamı arda. yıllardır ayhandan beklediğimiz ayhanın 8 senede 8-9 defa oynayabildiği gibi oynuyor artık. Umarım hep böyle devam eder.

ş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt