#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

FM tabiriyle MC mevkiinde oynadı kendisi iyi de pasları oldu .

Yükselen formunu sürdürmesi dileğiyle.

Ilk yari cok iyiydi de ikinci yari sanki Elano gitti yerine sokaktan gecen Elano'ya benzeyen bir manav geldi. Rijkaard da dayanamayip cikardi.

Böbrek taşı performansını etkilemiş anlaşılan.:o

Döküldü resmen orta saha da ama kızmayacağım.

Mustafa ile birlikte orta saha da yanlız kaldılar.

Keşke Barış ı da ortaya çekseydik.Orta saha da daha dirençli olabilirdik.

Ama bu yapısıyla oynamasın daha iyi.

Elano 'nun asıl mevkisinin Ofansive Midfielder (AMC) olduğu çok açık.Gaziantep maçı birçok kişiyi yine yanılttı.Mücadeleci bir oyuncu değil , orta sahada sırıtmaz ama tam verim alacağımızı düşünmüyorum.

Komik gelecek ama bu adam neden top sürmüyor , dribling yapmıyor ? Orta saha dediğin en başta top taşımalı.

Rijkaard bu adamı harcamaz umarım.

Elano benim için hayal kırıklığıdır.Gelişine çok sevinmiştim ama şimdi bakışım değişti.

Sahada ona verilen görev neyse bilmiyorum ama birşey yapamıyor...

Allah tan başımızda FR var yızldız oyuncu deyip her maç 11 e yazmaz..

Elanoda yorgunluk belirtileri vardı. o yüzden dagınıktı bugün. inş. düzelirsin Elano.

Elano 'nun asıl mevkisinin Ofansive Midfielder (AMC) olduğu çok açık.Gaziantep maçı birçok kişiyi yine yanılttı.Mücadeleci bir oyuncu değil , orta sahada sırıtmaz ama tam verim alacağımızı düşünmüyorum.

Komik gelecek ama bu adam neden top sürmüyor , dribling yapmıyor ? Orta saha dediğin en başta top taşımalı.

Rijkaard bu adamı harcamaz umarım.

Elano benim için hayal kırıklığıdır.Gelişine çok sevinmiştim ama şimdi bakışım değişti.

Sahada ona verilen görev neyse bilmiyorum ama birşey yapamıyor...

Allah tan başımızda FR var yızldız oyuncu deyip her maç 11 e yazmaz..

Yoruyorsunuz insanı gerçekten. Şu düşüncelerinizi maç öncesi yazın.

Kesinlikle hastalığının etkisi var.Normalde mücadeleyi bırakan bir adam değil.

Çok umut bağladık geldiğinden beri ama umduğumuz katkıyı sağlayacağından emin olan var mı?

Birtürlü istenileni veremiyor..Bir frikiğide gol olsa mesela "hay yavrum benim" dedirtse bize.. Tamam 50-60 metreye ters paslar atıyor da tutup o pası Barış mı kontrol edip jo'nun kafasına yapıştıracak?Ya da ne bileyim mücadele ediyor ama Barış'ın bir üst modeli gibi..bi eksiği var hep..Sezon bitecek hala patlayacak bekliyoruz nafile..

Birtürlü istenileni veremiyor..Bir frikiğide gol olsa mesela "hay yavrum benim" dedirtse bize.. Tamam 50-60 metreye ters paslar atıyor da tutup o pası Barış mı kontrol edip jo'nun kafasına yapıştıracak?Ya da ne bileyim mücadele ediyor ama Barış'ın bir üst modeli gibi..bi eksiği var hep..Sezon bitecek hala patlayacak bekliyoruz nafile..

Nedir bu patlama geyiği? 3 gol 3 asistmi? Bu adam dişlinin bir parçası kabul edin şunu artık. Bugün halsiz gözüktü belliki hastalığı etkilemiş. Son 1 ayki Elano takımın beyni ve merkezi konumundaydı. Ki bugünde öyleydi bence. Sadece mücadeleyi erken bıraktı. Hemen kesin yargıya varıyorsunuz bırakın şu zihniyeti artık.

Nedir bu patlama geyiği? 3 gol 3 asistmi? Bu adam dişlinin bir parçası kabul edin şunu artık. Bugün halsiz gözüktü belliki hastalığı etkilemiş. Son 1 ayki Elano takımın beyni ve merkezi konumundaydı. Ki bugünde öyleydi bence. Sadece mücadeleyi erken bıraktı. Hemen kesin yargıya varıyorsunuz bırakın şu zihniyeti artık.

Bir hastalık tutturmuşsunuz gidiyorsunuz..Ne oldu kansermi oldu bu herif?Madem hastalık geçirdi haftaiçi oynatılmayıversin..Patlama derken bir iki gol atsın mesela bir iki maçta..Ya da ne bileyim bir iki bişey yapsın Caner,Arda yada Mustafa Sarp gibi..Neyin dişlisi Allah aşkına?Bu maça bakarak yorum yapmıyorum..20 maç oynadıysa 3ünde iyi işler yapmıştır..Fenerli Dos Santos'a bakıyorum birde Elano'ya peh diyorum..Ayrıca elin aldığı adam uçaktan inmeden golünü yazar bizimkiler anca sakatlanır hastalanır..Zihniyetmi kaldı hocam artık.:allaalla6vr:

Kendisine verilen görevi iyi yaptı. Defansif oynadı bu maçta. Birde Emre Çolak ile uyumlu değillerdi. Asıl hata Emre Çolağın oynatılmasıdır. Takımı çok etkiledi. Olumlu kullanamadı topları. Elano Topal'da gelince daha iyi oynayacaktır. Bizim ceza sahamızın önünden ileride ki ceza sahasına nokta paslar atıyor adam. Daha napsın?

Daha geride oynadı, ön liberodayken bile atağa katkı yaptı. O ileri vurduğu topları, rastgele şişirdiğini mi sanıyorsunuz. Bilinçli olarak 40-50 metreden nokta atışlar yapıyor. Adam kovaladı, mücadele etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt