#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Gene başlamışız anlaşılan Elano'ya sallamaya. Hastalığın etkisi pek tabii ki var ama bu sistem de bence Elano'ya göre değil. Haftaya görüşürüz arkadaşlar, hem takım çok iyi oynayacak, hem Elano eskisi gibi olacak Allah bir sakatlık vermesse. Bu kadar net konuşuyorum ve hala diyorum;

"Elano Ralp Blumer, bu takımın ve asıl sistemimiz olan 4-3-3 sisteminin en önemli oyuncusudur."

Oyuncuyu bilmesek birşey demeyeceğiz ama lütfen yapmayın. Bir kötü maçında niye asıyoruz hemen ve çok bilmişlik yapıp AMC oynamalı, böyle oynamalı, şöyle oynamalı diyoruz ? AMC felan değil mevkiisi. MC'dir Elano'nun yeri. Çift yönlü oyuncudur kendisi, mücadeleyi de asla bırakmaz. Bugün hastalığın etkisi vardı ondan erken bıraktı mücadeleyi, ve bu haliyle bile çok çok iyi milimetrik paslar attı bugün. Takım Elano'yu kabullenirse, Rijkaard eski sisteme dönerse - ki haftaya dönecek - çok çok iyi olacak herkes için.

Nedir bu patlama geyiği? 3 gol 3 asistmi? Bu adam dişlinin bir parçası kabul edin şunu artık. Bugün halsiz gözüktü belliki hastalığı etkilemiş. Son 1 ayki Elano takımın beyni ve merkezi konumundaydı. Ki bugünde öyleydi bence. Sadece mücadeleyi erken bıraktı. Hemen kesin yargıya varıyorsunuz bırakın şu zihniyeti artık.

Zihniyet?

Yada düşünceye saygı..

bence onlibero da Baris, Barisin yerinede Elano 11i daha iyi olurdu

Bir hastalık tutturmuşsunuz gidiyorsunuz..Ne oldu kansermi oldu bu herif?Madem hastalık geçirdi haftaiçi oynatılmayıversin..Patlama derken bir iki gol atsın mesela bir iki maçta..Ya da ne bileyim bir iki bişey yapsın Caner,Arda yada Mustafa Sarp gibi..Neyin dişlisi Allah aşkına?Bu maça bakarak yorum yapmıyorum..20 maç oynadıysa 3ünde iyi işler yapmıştır..Fenerli Dos Santos'a bakıyorum birde Elano'ya peh diyorum..Ayrıca elin aldığı adam uçaktan inmeden golünü yazar bizimkiler anca sakatlanır hastalanır..Zihniyetmi kaldı hocam artık.:allaalla6vr:

Takıma yeni yeni alıştı demedikmi devre arasına gelene kadar? Defalarca demedikmi bireysel yeteneği farklı olan bir oyuncu diye? Sadece tek pası düşünen bir isim Elano. Takım ile birlikte oynayan ve oynatan bir adam. Oyunun 2 yönünde de etkili olan bir adam. Elano bir Arda, Bir Keita, Bir Kewell değil Ayhan'ın 3 gömlek üstü olan tipik bir orta sahadır. Çokta iyi yapıyor görevini. Önceki sayfalarda sözlük'ten alıntılar yapmıştım. Oku onları da bir iki şey kap.

Zihniyet?

Yada düşünceye saygı..

Düşüncemi bu? Bu düşünceyi kaldırmak lazım bu ülkeden ne dersin?

Takıma yeni yeni alıştı demedikmi devre arasına gelene kadar? Defalarca demedikmi bireysel yeteneği farklı olan bir oyuncu diye? Sadece tek pası düşünen bir isim Elano. Takım ile birlikte oynayan ve oynatan bir adam. Oyunun 2 yönünde de etkili olan bir adam. Elano bir Arda, Bir Keita, Bir Kewell değil Ayhan'ın 3 gömlek üstü olan tipik bir orta sahadır. Çokta iyi yapıyor görevini. Önceki sayfalarda sözlük'ten alıntılar yapmıştım. Oku onları da bir iki şey kap.

Düşüncemi bu? Bu düşünceyi kaldırmak lazım bu ülkeden ne dersin?

Millet hala anlamadı Elano ilk geldiğinde ben Lincoln gibi bir oyuncu değilim demişti ama hala Lincoln zannediyorlar Elano'yu

G.Antep maçındaki dirençli oyununa devam etti, geldigi doneme gore cok daha iyi. Ama bugun arkadan kosular yapan Denizli orta sahası karsısında haliyle zorlandı. Elano, Emana ya da Appiah degil. Bence bugun kotu oynamadı. Attıgı guzel pasları geçtim. Fiziksel direnci de iyiydi. Ama Rijkaard, atletik Denizli orta sahasına karşı, Sarp-Elano'yu yalnız bırakırsa kotu gozukmeleri normal. Bence hata, Rijkaard'dadır.

Barış'ı Sarp'ın yanına çekse, hem Elano rahatlar daha uretken olurduk, hem de bu kadar acık varmezdik. Rijkaard kadar futboldan anlıyorsan...vb. ifadeler için sunu soylemeliyim. Rijkaard hakkında eleştiri kabul etmiyoruz, tamam. Peki o zaman niye Ayhan'ı oyuna aldı?

Bugun hata Elano'da degilgi, genel performansı da iyiydi bana göre.

Yani 25-62. arası

-------------Jo--------

Emre Ç---------Arda---

-----------Elano---------

-------Sarp----Barış-----

Caner-Servet-Neill-Ugur

Yapsa, illa Denizli'nin 1-1'i yakalaması mı gerekiyor? Feldkamp'ta Lucescu'da beklerdi gol yemeyi.

Bu maç vasat geçmiş olabilir senin için. Ama ben senin çalışkanlığını ve efendiliğini seviyorum. Bende kredin çok fazla.

G.Antep maçındaki dirençli oyununa devam etti, geldigi doneme gore cok daha iyi. Ama bugun arkadan kosular yapan Denizli orta sahası karsısında haliyle zorlandı. Elano, Emana ya da Appiah degil. Bence bugun kotu oynamadı. Attıgı guzel pasları geçtim. Fiziksel direnci de iyiydi. Ama Rijkaard, atletik Denizli orta sahasına karşı, Sarp-Elano'yu yalnız bırakırsa kotu gozukmeleri normal. Bence hata, Rijkaard'dadır.

Barış'ı Sarp'ın yanına çekse, hem Elano rahatlar daha uretken olurduk, hem de bu kadar acık varmezdik. Rijkaard kadar futboldan anlıyorsan...vb. ifadeler için sunu soylemeliyim. Rijkaard hakkında eleştiri kabul etmiyoruz, tamam. Peki o zaman niye Ayhan'ı oyuna aldı?

Bugun hata Elano'da degilgi, genel performansı da iyiydi bana göre.

Yani 25-62. arası

-------------Jo--------

Emre Ç---------Arda---

-----------Elano---------

-------Sarp----Barış-----

Caner-Servet-Neill-Ugur

Yapsa, illa Denizli'nin 1-1'i yakalaması mı gerekiyor? Feldkamp'ta Lucescu'da beklerdi gol yemeyi.

Rijkaard'ta da hata var biraz haklısın bu konuda. 4-4-2 sisteminde 2 ön liberodan birisi Elano'ydu. Elano'nun alternatif mevkiisi burası oynayabiliyor ama asıl mevkiisi değil burası. 4-3-3 sistemine döndüğümüzde eskisi gibi oynamaya devam edecektir. Buna %100 eminim.

Hastalıkdan ötürü kötü oynadı.

Düşünce kaldırma zihniyetine ne dersin peki?

Geçiniz bunları zaman gösterecek neyin ne olduğunu.

Saygılar...

Zamana bırakalım deme olgunluğunu gösteripte futbolcu hakkında hemen kesin yargıya nasıl varıyorsun? Farkında olmadan kendinle çelişiyorsun. Atıp tutmayacağız hiçbir futbolcuya senin de söylediğin gibi zamana bırakacağız.

Zamana bırakalım deme olgunluğunu gösteripte futbolcu hakkında hemen kesin yargıya nasıl varıyorsun? Farkında olmadan kendinle çelişiyorsun. Atıp tutmayacağız hiçbir futbolcuya senin de söylediğin gibi zamana bırakacağız.

Benlkide hemen kesin yargıya varmamışışımdır?

Bu görüşüm bir maçlık değil malesef.

Sinan Engin denen boz ayı Elanodan fazla beklentileriniz olmasın Elano düz bir oyuncu dedi

Elano'yu defansif olarak gördük bu maçta.Kötü oynadı diyemeyiz ama hücum hattına yakın oynadığı zaman takıma katkısının daha fazla olduğu kesin...

Hiçbir şey yapmasa, attığı noktasal uzun toplarla insanı kendisine hayran bırakan insan :D Fakat bu maç genel olarak vasatı aşamadığı doğru. Umarım yine toparlanır ve takıma yaptığı katkıların devamı gelir. Ekstradan artık bir de frikikden şöyle füze gibi bir gol istiyoruz :o

İlk yarının sonunda Jo'ya attığı pas mükemmeldi -düşerek de olsa- Jo'nun çalımı da mükemmeldi gol olsaydı süper bir gol olacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt