#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Orta sahada senden bir tane daha olsa o kadar çok şey değişecekki bu takımda

İlk 11 e yazılacak ilk isim abartı falan değil ilk isim Elanodur onun alternatifi yok

Mücadele ediyor, koşuyor, çabalıyor, pasları da son derece şık, ama ETKİSİZ. Elano'nun skora, oyuna etkisi çok az.

Rijkaard'ın son maçlarda 55-60 dakika oynatmasını veya sonradan oyuna almasını buna bağlıyorum. Oyundan çıktığında bir farklılık hissedilmiyor.

eksikliği hissediliyor gerçekten ikinci yarıda oyuna girdi topa sahip olmaya başladık

Mücadele ediyor, koşuyor, çabalıyor, pasları da son derece şık ama ETKİSİZ. Skora, oyuna etkisi çok az.

Rijkaard'ın son maçlarda 55-60 dakika oynatmasını veya sonradan oyuna almasını buna bağlıyorum. Oyundan çıktığında bir farklılık hissedilmiyor.

Kim etkili?

adama hala pas atmayan oyucular var sanki cirpiniyor duruyor sahada, yinede elinden geleni yapti bana gore

Elano şut vuracak arda karsı defans gibi önüne geçiyor

bida şut vuracak santos geçiyor defans gibi

adam şanssızmıdır nedir anlamadım gitti :D

Elano'yu geride oynatmayalim arkadas, iki tane orta sahada pas yapacak defans yapacak adam olsun, Elano da onlarin biraz onunde top alip dagitacak, ceza sahasina girecek Alex tarzi adam olsun. Diger turlu olmuyor yani. AMC 85 oynuyorsa MC 70 oynuyor bana gore, MC'de hic bir ozelligi on plana cikmiyor, yeri ofansif orta saha kesinlikle.

Elano'yu geride oynatmayalim arkadas, iki tane orta sahada pas yapacak defans yapacak adam olsun, Elano da onlarin biraz onunde top alip dagitacak, ceza sahasina girecek Alex tarzi adam olsun. Diger turlu olmuyor yani. AMC 85 oynuyorsa MC 70 oynuyor bana gore, MC'de hic bir ozelligi on plana cikmiyor, yeri ofansif orta saha kesinlikle.

Katılıyorum. M.Sarp,Ayhan,M.Topal ile yan yana oynayamaz ancak yanına Elano atağa kaltığında geride bıraktığı parselleye bilecek bir adam alınırsa Elona o zaman defansif orta saha bölgesinde iş yapabilir.

Elano takımın en kaliteli topcusu bence ön libero filanda değil Arda geçsin madem teknik ön libero gerek hem ağır topcu geçebilir Elano cok kaliteli ön libero değil adam takımın en iyi sut ceken pas atan adamı bence

Bugün oyuna girince direk yüzünü ileri dönmesi ve hareketleri paslarıyla Sarp-Barış ikilisinin topçu olmadığını gösterdi. Ayrıca ilk yarıya göre kesinlikle daha atik bir görüntü çizdi bende katılan varmı bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt