#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano'nun Xavi'likle alakasi yok bence de, arkasina ver iki tane adami Serhat'in dedigi gibi sovunu yapsin RALPH.

Elano ve Xavi mi? Ne alakası var? Elano'yu bitirmek isteyen adam, Xavi gibi oynatır. Bırakın Barcelona'yı. Olacak şu:

-----------Fernando------------

-------------------Meireles-----

------Belluschi------------------

---------MehmetTopal----------

-------------------box2box-----

--------Elano-------------------

Nuri Şahin'den başka oluru yok oranın. Bir daha sezon için Arda'nın da gideceği konuşuluyor. İleri 3'lü muhtemelen yabancı olucak. O bölge için tek biri var o da Nuri'dir.

Elano'yu Ayhan'la değil Topal'la oynarken değerlendirmeliyiz.

------------ Topal

-- Elano -------------- ???????

O soru işaretli mevki elimizdeki kadro yapısında ancak Ayhan ve Emre Çolak'la dolar. Elano ve partneri FM tabiriyle MC Topal da DMC oynarsa sanıyorum orta saha zaafiyetimiz azalır. Arda mutlaka sol açık oynamalı. Onun ordaki performansına şu an çok ihtiyacımız var.

Önümüzdeki sezon zaten bu eksiklikler ortadan kalkacak...

Bu takımda Elano her türlü oynar.O anlaşıldı.

O bölgeye Appiah stilinde bir adam lazım, sezon sonu paraya kıyıcaksın ( ki artık söylememe gerek yönetimin yaptığı işler ortada) alıcaksın Appiah tarzı bir atam. Hem dayanıklı olsun hem arada bi uzaktan yapıştırsın, top kapsın top yapsın.

İkili mücadelelerde çok zayıf kalıyor mücadeleci değil pek,umarım diğer maçlarda daha hırslı oynar..

Öncelikle dün ben Elano 'yu oynadığı 30 dakika içinde çok beğendim.

Sağlam bir ön libero ve Elano 'nun yanına formda bir Ayhan bu takımı uçurur.

--------Yaya Toure----------------

---------Xavi-----------İniesta-----

Örneğini verebilirim.Sanki Sarp ve Topal ile olmayacak gibi.İkisinden biri oynayacaksa ben M.Topal derim.Sarp sisteme bağlı kalmıyor.Bir bakıyorsun kanatta bir bakıyorsun forvet arkasında.Sen işçisin işçi kal arkadaş.Oynadığımız ilk Sturm Graz maçında Topal ve Elano 'yu çok uyumlu gördüm.

Elano girdikten sonra hiç değilse daha ileriye doğru oynamaya çalışan bir takım vardı.

Bu takıma 5 tane isim yaz hiç çıkmayacak deseler

1)Arda

2)Kewell

3)Baros

4)Elano

5)Keita olur gerisi çokda önemli değil.

Genelde 11 de oynaması gerekenler ise

1)Sabri

2)Neill

3)Servet

.

.

.

.n)Barış Özbek ama adam sakatlıktan faydalanıp her maç oynuyor.

bu takımda direk ilk 11e yazılması gereken 3 isimden biri

arda kieta ve elano

Hoca onu Kayseri maçına hazırlıyor.Umarım kasaplar devreye girmez orada :mad:

Bu adam iyi bizim yerliler formsuz. Sonuç Elano kötü oluyor.

Bu adama kızdığım günlere lanet ediyorum. Hiçbir günahı yokmuş meğer.

Elano bu orta sahaya sart. Allah bizi bu düz futbolcularin varligindan korusun. Elano hertürlü oynar. Ayrica futbolunu gercekten de cok begeniyorum. Futbol oynamaya calisiyor en azindan. Ama bu ligde anca bu kadar. Ne yapsin adam? Futbol macina mi cikiyor, meydan savasina mi cikiyor belli degil.

geçen sezon yapılan en iyi transfer elano dur. evet keita bizi çoşturuyor deli çalımlar atıyor ama elona kadar maçın içinde değil. elano her zaman var ve farklı mevkilerde oynayabiliyor.

bunlardan da önemlisi canla başla oynuyor. ziraat kupası çeyrek final maçında ( anltalya- galatasaray) ikinci, yarının bir kımsında oynamasına rağmen bir çoğundan daha fazla çabaladı. dos santos olmasa gol bile atacaktı.

zekası oyun, uzun paslardaki becerisi, sahayı oyunu iyi okuması falan yetenekleri bu lige fazla

elanoyu seviyorum ilk 11 de göremeyince üzülüyorum ve artık 90 dakika sahada kalma zamanı geldi. belki bobrek rahatsızlığından dolayı oynamıyorda olabilir

antalya maçında mustafa nın barış ın ayhan ın düz oyunlarını gördükce elano yu ne kadar da çok aradık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt