#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

daha istekli daha oyunun içindeydi böyle olunca ister istemez takıma oyuna katkısı bariz bir şekilde görülüyor, ama düşüncelerim hala aynı kendisi hakkında. iyi oynadı dün akşam velhasıl kelam.

bu adam takimin yuzunu degistiriyor

yaptigi hareketler cok dogru

bazen sanki yukardan sahayi seyrediyormus gibi geliyor

arda belki cok yetenekli ama sahada neler oldugunu bilmiyor pek

elanoda bu yetenek ust duzeyde

Elano bu takimin en kaliteli futbolcusudur. Begenilmedigi anlarda bile en cok Elano´yu begeniyordum cünkü dogru futbol oynamaya calisiyor. Topu aldigi zaman sadece topu ileri tasimayi düsünüyor. Arkaya dönüp pas atmak aklinin ucundan bile gecmiyor. Bu yönünü cok seviyorum. Daha da iyi olacak

dün aksam çok güzel oynadı hemarzulu istekli hemde ayağa soğukkanlı oynadı.bence xavi iniesta gibi ortasahada yanına kendi gibi bir adam buldumu verimliliği dahada artacak

En iyi maçını oynadı. Keşke Arda forvet oynamasaydı da orta sahada birlikte oynayabilseydi. O zaman daha verimli olurdu.

En iyi maçını oynadı. Keşke Arda forvet oynamasaydı da orta sahada birlikte oynayabilseydi. O zaman daha verimli olurdu.

katılıyorum.arda nın kanat oyuncusu özelliği yok bencede ortasahada değerlendirilmeli.emana-alano-arda üçlüsü iyi olurdu ortasahada

Ne yedirdi yahu o zaman bi sonraki maç kötü oynarsa bende geri yediririm sana onları..

Önemli olan istikrar genel performans..

Ne mi yedirdi?Senin gereksiz dediğin adam bu takımın en kaliteli,en zeki oyuncusu.Kadro kurarken hocanın tahtaya yazacağı ilk isimdir Elano.Ama sen ve senin gibileri koşmuyor,mücadele etmiyor,defansif yönü yok filan diye olmayan şeyler yüzünden bu adamı acımasızca eleştirmediniz mi?Kabak gibi duruyor orada açtığın konu.Bu adam stoperin kademesine girip %100'lük gol pozisyonunu önledi.Gerçi bunları hep yaptı ama görmek istemediniz.Rakip hücuma çıkarken nasıl akıllıca pozisyon aldığını,rakibini nasıl kovaladığını da gördük biz ama göre göre inkar ettiniz adamın yaptığı işleri.Adamın iyi performansı bu maç zirve yapıyor ``1 maç iyi oynaması önemli değil`` diye yorum yazıyorsun.Elano zaten 2. yarının başından beridir iyi futbol oynuyor.Onun için izlediğine göre yorum yap kafandaki önyargıya göre değil.

Ne mi yedirdi?Senin gereksiz dediğin adam bu takımın en kaliteli,en zeki oyuncusu.Kadro kurarken hocanın tahtaya yazacağı ilk isimdir Elano.Ama sen ve senin gibileri koşmuyor,mücadele etmiyor,defansif yönü yok filan diye olmayan şeyler yüzünden bu adamı acımasızca eleştirmediniz mi?Kabak gibi duruyor orada açtığın konu.Bu adam stoperin kademesine girip %100'lük gol pozisyonunu önledi.Gerçi bunları hep yaptı ama görmek istemediniz.Rakip hücuma çıkarken nasıl akıllıca pozisyon aldığını,rakibini nasıl kovaladığını da gördük biz ama göre göre inkar ettiniz adamın yaptığı işleri.Adamın iyi performansı bu maç zirve yapıyor ``1 maç iyi oynaması önemli değil`` diye yorum yazıyorsun.Elano zaten 2. yarının başından beridir iyi futbol oynuyor.Onun için izlediğine göre yorum yap kafandaki önyargıya göre değil.

İyi felan oynamıyor ben sadece Galatasaray maçını izlimiyorum ve elano ''dediğiniz gibi 10 numara değilse'' nasıl oynaması gerektiğini biliyorum..

Sen girdiği bir kademeyi sayarsan gülerler adama..Bir forvette top kapar maçta bu demek olmazki onun defansı iyi..Spiker bile lşaşırdı kademeye girince madem bu adam sürekli kademeye giriyor niye şaşırdı adamlar?

Yada ben niye bunu görmüyorum?

Kayseri maçında fenerbahçe maçında sahada gördün mü sen bu adamı?

Bende elanou istemiyorum ama mustafa sarpın ayhanın barışın olduğu yerde tabatada banko oynar.Bu bölgede oynayan adamın topu ayağına alıp takımı yönlendirmesi lazım mücadele etmesi lazım agresif olması lazım bunların hiçbiri elanoda yok..

Bir emre belozoğlu tarzı var mı elanoda mesela?Sence karşılaştırırsak emreye mi yakın lincolne mi?

İyi felan oynamıyor ben sadece Galatasaray maçını izlimiyorum ve elano ''dediğiniz gibi 10 numara değilse'' nasıl oynaması gerektiğini biliyorum..

Sen girdiği bir kademeyi sayarsan gülerler adama..Bir forvette top kapar maçta bu demek olmazki onun defansı iyi..Spiker bile lşaşırdı kademeye girince madem bu adam sürekli kademeye giriyor niye şaşırdı adamlar?

Yada ben niye bunu görmüyorum?

Kayseri maçında fenerbahçe maçında sahada gördün mü sen bu adamı?

Bende elanou istemiyorum ama mustafa sarpın ayhanın barışın olduğu yerde tabatada banko oynar.Bu bölgede oynayan adamın topu ayağına alıp takımı yönlendirmesi lazım mücadele etmesi lazım agresif olması lazım bunların hiçbiri elanoda yok..

Bir emre belozoğlu tarzı var mı elanoda mesela?Sence karşılaştırırsak emreye mi yakın lincolne mi?

Hala inkar ediyorsun.Demekki senin iyi futbol anlayışın farklı arkadaşım.Bana göre 2. devre başladığından beri iyi futbol oynuyor.Verdiğin örnek çok saçma bir defa.Forvetin top kapmasıyla bir ortasaha oyuncusunun kademeye girmesini bir tutanlara gülerler asıl.Spikerlerin şaşırması ise beni ilgilendirmiyor ben defalarca bu işleri yaptığını gözlerimle gördüm.Adamın oyun anlayışı bu zaten.Senin mücadele anlayışın da farklı.Emre gibi rakibi tekme tokat dövsün istiyorsun ama bir ortasaha oyuncusunun duracağı yeri iyi bilmesiyle bile savunma yaptığını bilmiyorsun.Barça hayranısın ama Xavi'nin de böyle oynadığını bilmiyorsun bu şekilde eleştiri yaptığına göre.Top rakipteyken adamın hareketlerini izlemiyorsunuz ki.Elano ne Emre ne Lincoln ikisi ile de alakası yok.Benim izlediğim Elano'ya tarzı benzeyen tek futbolcu Xavi'dir.Elano onun kadar müthiş bir futbolcu olmasa da onun tarzına en yakın adamdır.Bu konuda birşey yazmak istemiyorum artık.İnsanı çileden çıkarıyor bazıları.Defalarca ben veya başka arkadaşlarca yazıldı bu konularda.Ama bazı insanların görüşlerini istediğiniz kadar uğraşsanız da değiştiremiyorsunuz.Adamın kafasında bir önyargı oluşmuş zaten ``Elano gereksiz`` diye.Biz ne yazsak değişmeyecek zaten.Neyse arkadaşım devam et sen böyle.Barış filan oynasın mutlu olursunuz.Mücadeleci adam tam istediğin gibi.:asd:

Her maç üstüne katarak oynuyor.Gittikçe daha da iyi olacaktır.

Dün iyi oynadıysa, Elano'dan beklentileriniz çok azalmış durumda demektir. Bu şartlarda çok daha iyilerine ihtiyacımız var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt