#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Kıvırma arkadaşım.Daha dün söylediğiniz lafları teker teker yedirdi adam.Koşmuyormuş da mücadele etmiyormuş da bırakacaksın bu işleri.Yanında Mustafa ve Mehmet olmasına rağmen mükemmel top oynuyor adam.Yanına onun gibi paslaşmayı bilen bir oyuncu geldiğinde kimse tutamaz Elano'yu.

Ne yedirdi yahu o zaman bi sonraki maç kötü oynarsa bende geri yediririm sana onları..

Önemli olan istikrar genel performans..

Önümüzdeki sene Elano'nun yanına Hamit süper gider.

EEE ne diyorduk,Elano'dan sevgilerle...

Rakip takımın ceza sahasının önünde öyle bir pas verki,kaçırmak yetenek istesin,20 saniye sonra kendi takımının ceza sahası önünde öyle bir kademe yapki rakip takım mutlak gol pozisyonundan olsun...Gerçi bazıları çizgide kendi kendine çalım atan kardeşlerimizi izlerken vay be derken bunları kaçırmışlardır!

Ne yedirdi yahu o zaman bi sonraki maç kötü oynarsa bende geri yediririm sana onları..

Önemli olan istikrar genel performans..

Elano 2.devre neredeyse her maç farklı mevkii de oynadı. Aynı performansı nasıl beklersiniz anlamıyorum ? Denizli Bld. sanırım bu maçta ön liberoydu, Antep maçında orta sahanın ortasında oynadı tam ön libero gibi değildi ve güzeldi. Denizli maçında ön liberoydu, çok defansifti ve hastaydı biraz. Kayseri maçında 2.forvet/gizli forvet/forvet arkasındaydı, bu maçta da asıl yeri olan yerde oynadı...

Elano'nun asıl yeri zaten Kayseri maçından sonra da söyledik hep, sağ iç veya sol içtir... Bugün de sol içte oynadı ve süper oynadı. İlk devrenin son 4 maçı gibi o maçlarda da sol iç veya sağ iç oynamıştı 4-3-3'te. İyi oynadığı çoğu maç hep sol iç-sağ iç oynadığı maçlardı... Bundan sonra bu mevkiide oynayacak inşallah Rijkaard'ta gördü zaten, ve o zaman tamamen istikrarlı bir performans gösterebilir.

Elano 2.devre neredeyse her maç farklı mevkii de oynadı. Aynı performansı nasıl beklersiniz anlamıyorum ? Denizli Bld. sanırım bu maçta ön liberoydu, Antep maçında orta sahanın ortasında oynadı tam ön libero gibi değildi ve güzeldi. Denizli maçında ön liberoydu, çok defansifti ve hastaydı biraz. Kayseri maçında 2.forvet/gizli forvet/forvet arkasındaydı, bu maçta da asıl yeri olan yerde oynadı...

Elano'nun asıl yeri zaten Kayseri maçından sonra da söyledik hep, sağ iç veya sol içtir... Bugün de sol içte oynadı ve süper oynadı. İlk devrenin son 4 maçı gibi o maçlarda da sol iç veya sağ iç oynamıştı 4-3-3'te. İyi oynadığı çoğu maç hep sol iç-sağ iç oynadığı maçlardı... Bundan sonra bu mevkiide oynayacak inşallah Rijkaard'ta gördü zaten, ve o zaman tamamen istikrarlı bir performans gösterebilir.

Vallaha hocam Elano için sorun olmaz. Ön libero, sol iç, sağ iç, sol kanat, sağ kanat bu mevkilerin hepsinde oynar.

Keşke Elano'nun yanına sağlam bir Linderoth bulabilsek.

hep söyledim yine söyliyorum ilk 11e ilk yazilacak isim ELANO

Mustafa Sarp,Ayhan,Barış gibi oyuncularla aynı sahayı paylaşması,paslaşmaya çalışması inanın beni derinden yaralıyor dostlar,çok mahcubum Elano'ya karşı. :(

Elano bu takımdak Kewell'dan sonraki en kaliteli futbolcudur bu zaten bir gerçek son 2 haftada oynadığı futbol yada oynamak zorunda kaldığı futbol beni hayal kırıklığına uğratmıştı ama bugün çok beğendim Elano'yu.

İnşallah oynar ne diyim. :)

Sonuçta amacımız Galatasarayın başarısı..

Kaliteli adam oldugu belli zaten, sorun nasil ve kimle kullanilacagi. Bu orta saha varken tabii ki takimin en onemli adami.

Teknik direktör sahaya benimle beraber Ayhan ve Barış'ı sürse çıkmam arkadaş o sahaya,üstüne Mustafa Sarp diye ısrar ederse kulübü terkederim,bu adam takdir edilesi birşey yapıp bu oyuncularla FUTBOL oynamaya çalışmıştır,sırf bunun için teşekkürü hak ediyor.

Teknik direktör sahaya benimle beraber Ayhan ve Barış'ı sürse çıkmam arkadaş o sahaya,üstüne Mustafa Sarp diye ısrar ederse kulübü terkederim,bu adam takdir edilesi birşey yapıp bu oyuncularla FUTBOL oynamaya çalışmıştır,sırf bunun için teşekkürü hak ediyor.

Bu iyi tarafları + Elano ve Barış aynı anda sahadayken Barış'ın çok önceden oyundan çıkması ve yerine Barış'ın oynaması küfür niteliğinde.

Kaliteli adam oldugu belli zaten, sorun nasil ve kimle kullanilacagi. Bu orta saha varken tabii ki takimin en onemli adami.

Elano'dan iyi şamda Gerarrd. (Kötü espiri kabul) Elano'nun yanına onun futbolundan anlayan birini getirmemiz lazım (Hamit, Gökhan İnler, Selçuk İnan)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt