#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bir maç önce Elano'ya sövenler bugün maçın adamı seçmiş tebrikler bu tutumunuz için !!!!

Kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamak haddim değil ama böyle davrananların yaptığı SKOR TARAFTARLIĞIndan başka birşey değil...

yavaş yavaş ısınıyorsun gün gelicek tek başına maçlar kurtarıcaksın ben buna inanıyorum.

bugünde çok güzeldin Elano.

bugün süperdin böyle devam et başımın üstünde

Tireleri yan yana koyarak Mustafa'yla Elano'yu yan yana koyarsiniz ama saha icinde ikisinin yaptigi gorevi bir tutarsaniz gulerim, Elano farkettiyseniz geriye donmedi o kadar eskisi kadar bu da enerjisini bitirmedi, ayrica kritik yerlerde dogru yerde olmasini sagladi. Cunku sag ic mag ic oynarken hem geriye donmek zorunda kaliyor hem de topu alinca aksiyon bolgesine uzak kaliyordu. Bu mac Kayseri macindaki formasyonun biraz daha duzeltilmis hali uygulaninca Elano daha etkili oldu. Ha super mi oynadi, hayir, ama daha dinc gozuktu, eskisi gibi ayagindaki topu kaptirmadi rakiplere. Uzun toplarinin da yarisindan fazlasi basariliydi, duzelme var gibi yani.

Ayrica gecen mac sovup bu mac ovmenin nesi garip? O zaman herkes Sabri hakkinda susacak, cunku yillardir kufur yiyor adam ama bu sene herkes cok iyi oynuyor diyor. Kimin ne yorum yapacagini belirlemek haddiniz degil.

yavaş yavaş ısınıyorsun gün gelicek tek başına maçlar kurtarıcaksın ben buna inanıyorum.

bugünde çok güzeldin Elano.

Yavaş Yavaş ısınmıyor. Son 1 aydır aynı performansı sergiliyor. Arada 1-2 maçı dışında.

Elano'nun geride durup topu Sarp'ın taşıması futbola ihanet. Elano çok yetenekli ve sezon başında oynatıldığı yerdeydi bugün ve çok etkili oldu

Tireleri yan yana koyarak Mustafa'yla Elano'yu yan yana koyarsiniz ama saha icinde ikisinin yaptigi gorevi bir tutarsaniz gulerim, Elano farkettiyseniz geriye donmedi o kadar eskisi kadar bu da enerjisini bitirmedi, ayrica kritik yerlerde dogru yerde olmasini sagladi. Cunku sag ic mag ic oynarken hem geriye donmek zorunda kaliyor hem de topu alinca aksiyon bolgesine uzak kaliyordu. Bu mac Kayseri macindaki formasyonun biraz daha duzeltilmis hali uygulaninca Elano daha etkili oldu. Ha super mi oynadi, hayir, ama daha dinc gozuktu, eskisi gibi ayagindaki topu kaptirmadi rakiplere. Uzun toplarinin da yarisindan fazlasi basariliydi, duzelme var gibi yani.

Ayrica gecen mac sovup bu mac ovmenin nesi garip? O zaman herkes Sabri hakkinda susacak, cunku yillardir kufur yiyor adam ama bu sene herkes cok iyi oynuyor diyor. Kimin ne yorum yapacagini belirlemek haddiniz degil.

Elano'dan bir Lincoln olmasını bekleyerek yanlış yapıyorsun Hayri. Bugün takım iyi oynayınca Elano'da etkili oynadı ayrıca fark ettiysen sol kanada yakın oynadı 3'lü orta saha olunca biraz daha rahattı (Bkz. Tabata)

Elano'dan Lincoln olmasini tabii ki beklemiyorum, ikisi farkli oyuncular. Zaten oyle birsey de demedim :o

Issiz adaya da duseyim yanima alacagim 3 seyi sor :o

Elano, bi bakmışın ceza sahası içinde Mustafa'yı golle buluşturuyor bi bakmışsın bizim ceza sahamızda kademeye giriyor :D

Elano, bi bakmışın ceza sahası içinde Mustafa'yı golle buluşturuyor bi bakmışsın bizim ceza sahamızda kademeye giriyor :D

Sonra "Bu Alex milli takımda değil, bu Elano milli takımda şaşılacak şey" deniliyor.

Seviyorum medyamızı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt