#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Kendime şaşarıyorum ya. Elano'ya hakaret ediyoruz resmen. Colman'la karşılaştırarak.. İnanılır gibi değil !

Ulan Serhat bıkmadınmı takımı kötülemekten.3 gün ceza aldın hala akıllanmıyorsun üstelik scoutluğunda gitti :asd::asd:

Aynı şartlarda, aynı liglerde oynasalardı; böyle bir kıyaslama yapılabilirdi. Elano ve Colman aynı ligde oynuyor diye, böyle bir kıyaslama yapılabilir.

Birinin önünde ibrahimovic-messi birinin önünde Umut Alanzinho oynuyor:) Neyse yahu. İzleyip, göreceğiz.

Aynı şartlarda, aynı liglerde oynasalardı; böyle bir kıyaslama yapılabilirdi. Elano ve Colman aynı ligde oynuyor diye, böyle bir kıyaslama yapılabilir.

Neden Colman'ın ilk sezon istatistiklerine bakmıyorsun?

33 Lig maçı - 5 gol ve 7 asist :o

İstatistiklerde çok önemli değilde elano oyun içinde pasif kalıyor..Oyunda var yok belli değil inanın dün iyi oynadı diyorsunuz ne oynadığını hatırlamıyorum doğru düzgün.. :D

Asist sayılarını nereden buluyorsunuz?

5812_119175468422_108853653422_2408831_6673971_n.jpg

Şu ikisini aynı 11'de görsek amuda kalkacağız.

Elano'yu beğenmeyenler varmış burada. Vay be.

Bir de Lincoln ve Alex'ten fersah fersah kötü üstelik Colman'dan iyiymiş.

Buna millet gözüyle güler.

Sadece size şunu soruyorum.

İnter, Barcelona, Arsenal gibi klüpler bugün Lincoln, Alex, Elano üçlüsünden birisini almak istese kimi alırdı?

Eğer futbolu biliyor ve cesaretiniz varsa cevaplarsınız...

İstatistiklerde çok önemli değilde elano oyun içinde pasif kalıyor..Oyunda var yok belli değil inanın dün iyi oynadı diyorsunuz ne oynadığını hatırlamıyorum doğru düzgün.. :D

Sen bence Elano'yu unut o zaman. Dün her pozisyonun içindeydi, maçın her dakikasında vardı. Hatta çok sevdiğiniz Lincoln'cülük bile yaptı son dakikalara doğru tam 5-6 kişiyi ipe dizdi sağa pas verdi sonra. Daha ne aktif olsun tek başına mı oynasın adam ? Böyle deyince de laf yiyoruz işte ! Xavi bile dün ki maçta Elano'nun olduğu kadar aktif olmaz maçta, ama bir aktifliktir gidiyor anlamadım daha ne yapacak bu adam. Bundan iyisi işte Elano'nun topu alıp 11 kişiyi geçip gol atmasıdır sanırım.

Ama bunları geçelim hakkaten bu yorumu dediyseniz Elano'dan birşey beklemeyin. Birşey değil, hiç bir şey beklemeyin. Dün sizin beğenmediğiniz Elano'yu bugün yazısında gördüm Ahmet Çakar bile "vay canına dedirtti resmen" gibi yorum yaptı Elano'ya, dün spikerler Ömer Üründül'de dahil öve öve bitiremedi. Ben açıkçası Galatasaray'a geldiğinden beri bu kadar iyi bir Elano görmemiştim...

Sırf önceden dediklerimin terse düşmesin diye, dünkü oyununa bile laf edenler var. Maçı izlerken "tüh Elano bugün iyi oynuyor, olmadı. " dediğiniz oluyor mu?

Arkadas elf gibi yesil bi krampon giyen varya total omni lazer iste o elanoydu.Tabi guzelım krampon veysel gibi bir kazmanın ayagında olmasıda ayrıca futbolun guzellıgıydı.

Elano'yu beğenmeyenler varmış burada. Vay be.

Bir de Lincoln ve Alex'ten fersah fersah kötü üstelik Colman'dan iyiymiş.

Buna millet gözüyle güler.

Sadece size şunu soruyorum.

İnter, Barcelona, Arsenal gibi klüpler bugün Lincoln, Alex, Elano üçlüsünden birisini almak istese kimi alırdı?

Eğer futbolu biliyor ve cesaretiniz varsa cevaplarsınız...

Söyliyimmi

Lincolnu alırdı

vay anasını colman ve elano kıyaslaması, bir de istatistik vererek kanıt sunmacalar

o zaman güiza, eto ve david villa dan daha iyi. aynı ligde o gol kralı oldu

tabi biri açık defanslara karşı oynarken, ötekiler en kapalı defanslara karşı oynuyor ama bundan bahsedip, büyüyü bozmayalım

Gustavo Colman ile Elano Blumer karşılaştırmasını İngiltere'de yapsan millet ilginç bir yeriyle güler yapmayalım lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt