#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Futbolda deli gibi koşmak,rakibe basmak çok da önemli değildir alanı yeterince kapatamadıktan sonra,Xavi ve Iniesta'dan hangisi deli gibi pres yapıyor,keza Pirlo'nun sahada deli gibi koştuğunu gören var mı ? Alanı kapatıp rakibe oynama şansı vermedikten sonra ayağınıza aldığınız topları da kolay kolay kaybetmedikten sonra kazanmamanız şanssızlık olur.Galatasaray'ın top kazanadıktan sonra kaybetmemesi için doğru mevkilerde doğru adamların oynatılması lazım.Elano dünkü yerinde oynadıktan sonra yanına da tam anlamıyla 2 orta saha oyuncusu koy bakalım,ne takım sırıtır ne de Elano sırıtır.

Elano dun oynadigi futbolla Lincoln'un daha az calim ve duvar pasi deneyeni ama daha cok geriye gelip topu kanatlara acan versiyonu gibiydi. O yuzden niye karsilastirilamaz diyorsunuz anlamiyorum, futbollari benziyor Elano hucuma yakin oynadiginda.

Elano dun oynadigi futbolla Lincoln'un daha az calim ve duvar pasi deneyeni ama daha cok geriye gelip topu kanatlara acan versiyonu gibiydi. O yuzden niye karsilastirilamaz diyorsunuz anlamiyorum, futbollari benziyor Elano hucuma yakin oynadiginda.

Geriye geldi ve 1 kez kademeye girdi diye benzemiyorlar işte. :)

Elano ile Lincoln neden kıyaslanır anlamam arkadaş. Lincoln madem iyi Elano'dan neden milli takımda değil.

Elano ile Lincoln neden kıyaslanır anlamam arkadaş. Lincoln madem iyi Elano'dan neden milli takımda değil.

Bize gelirken lincoln dunga tarafıdnan milli takıma çağrıldı tam o sırada sakatlık geçirdi ve bidaha çağrılmadı

Ve ayrıca

Neden ronaldinho milli takımda değil? Elano ronaldinhodan daha iyi topçu

Dunganın son çıkardıgı kadroyu gördünmü sen?

---------Yerli kaleci(adam gibi)-----------

--Sabri------Neill-----Servet----H.Balta--

---------------M.Aurelio-----------------

----------Lincoln---------Elano----------

----Keita--------------------Arda-------

-----------------Baros------------------

Şu kadromuz olsaydı iyi olurdu be :)

Kewell,Gio,Jo,Caner yedekler arasında

Lincoln ve Elano ikiside Brezilyalı orta sahada coştururlardı :) arkada Mehmet Aurelio 3 brezilyalı

Ama Lincoln futboldan nefret ediyordu iyi oldu gittiği :mad:

Belki Dunga cagirmiyor arkadas, baska bir hoca olsa cagiracak boyle b.ktan arguman mi olur? Maradona da Riquelme'yi bir daha cagirmiycam dedi, o da mi kotu oyuncu, Gago'dan kotu mu yani? :o

Colmani Elano ile degil, Baris ile karsilastirin...

Yok böyle birsey yahu. Olmaz olsun böyle gözler...

Aferin Elano böyle devam Atletico maçında da aynı performansı bekliyoruz.

Colmani Elano ile degil, Baris ile karsilastirin...

Yok böyle birsey yahu. Olmaz olsun böyle gözler...

Harbiden de ya,Colman'la Elano'yu karşılaştırmak komik,biri Belçika ligi gibi vasat bir ligde oynamış Elano'nun oynadığı milli takımın en büyük rakibi olan milli takımda 100 kişilik aday kadroda bile düşünülmeyecek bir adam.

İsteğiniz kadar bağırın çağırın Lincoln efendi gitti :D

Bize gelirken lincoln dunga tarafıdnan milli takıma çağrıldı tam o sırada sakatlık geçirdi ve bidaha çağrılmadı

Ve ayrıca

Neden ronaldinho milli takımda değil? Elano ronaldinhodan daha iyi topçu

Dunganın son çıkardıgı kadroyu gördünmü sen?

Dunga sevmiyor demekki Ronaldinho, Lincoln, Alex gibi tek yönlü oyuncuları.

Cift yonluluk derseniz Elano'nun sag kanatta oynamasi var derim, oyle aman aman cift yonlu Gerrard gibi Essien gibi cift yonlu bir adam degil, abartmayin.

Sunu soylemistim evvelden, gecen sene sorsak Elano mu Lincoln diye herkes Elano kim ya falan diyecekti ona sasiriyorum, bu kadar tarafli, at gozluklu, at hirsizi bakmayin olaya.

Cift yonluluk derseniz Elano'nun sag kanatta oynamasi var derim, oyle aman aman cift yonlu Gerrard gibi Essien gibi cift yonlu bir adam degil, abartmayin.

Sunu soylemistim evvelden, gecen sene sorsak Elano mu Lincoln diye herkes Elano kim ya falan diyecekti ona sasiriyorum, bu kadar tarafli, at gozluklu, at hirsizi bakmayin olaya.

Hayri zaten Essien gibi savunma yapsaydı City satmazdı. Ayrıca Lincoln'de gitti geçmesin artık o hayırsızın adı bu topicte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt