Deniz Seyman
Cezalı
- 25 Mayıs 2009
- 5.677
- 0
- 1.331
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Cok beyendim Elanoyu,ALLAH sakatliktan korusun!
Cok beyendim Elanoyu,ALLAH sakatliktan korusun!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elano'nun yanina güclü bir zenci almak lazim.
Sevilla'da oynayan Romaric'i alsak keske süper olur.
Elano - Romaric
Mehmet
Tam ben mesaj yazarken sen bu yorumu yazmissin, katiliyorum![]()

Zenci olsun yeter![]()

Düşünün ki bu adamın yanındaki partneri hala belli değil. Yani mesela hep Barcelona'dan örnek veriyoruz ama Xavi-Iniesta yani çok iyi ikililer çok iyi partnerler birbirlerini süper tamamlıyorlar.
Ama bizde Elano daha partnerini bulmuş değil, o adam sene sonu inşallah gelince hem Elano çok daha iyi oynayacak, hem takım çok daha iyi olacak...
Asıl futbolu seneye seyredin. İnşallah Aslantepe'de bir sürü başarılar yakalayacağız süper futbol oynayarak !
Düşünün ki bu adamın yanındaki partneri hala belli değil. Yani mesela hep Barcelona'dan örnek veriyoruz ama Xavi-Iniesta yani çok iyi ikililer çok iyi partnerler birbirlerini süper tamamlıyorlar.
Ama bizde Elano daha partnerini bulmuş değil, o adam sene sonu inşallah gelince hem Elano çok daha iyi oynayacak, hem takım çok daha iyi olacak...
Asıl futbolu seneye seyredin. İnşallah Aslantepe'de bir sürü başarılar yakalayacağız süper futbol oynayarak !
hocam partner olucak adam yok takımda, formda bir ayhan olsa olabilirdi belki. bu sene partnersiz biter şu şekilde,
----topal----sarp---
-------elano--------
seneye de;
-------topal-------
--transfer----elano---
tarzına döneriz