#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

elano ya sinek ikili diyenler, zamanında eleştirenlerin laflarını yemeye başlamıştır.

yıldız ya uçtaktan çalımlarla inecek

bizin basındaki beyinlerin futbol, yıldız anlayışı bu

elano tam bir takım oyuncusudur bu yüzden takıma ne kadar alışırsa o kadar verimli olur

bu yüzden takımın performansı elano yu da etkiler

inişli çıkışlı değil her maçta giderek yükselen bir grafiği var

bensadece orta çizginin rakip tarafında oynayan bir oyuncuya yıldız demem

ofansa katkısı olduğu kadar defansda katkısı var

baros ve kewell geldiğince elano nun performansı daha da yükselecektir.

O topu alıp depara kalktığında kendimden geçtim resmen:D Zaten gol de o pozisyonun arkasından geldi. Helal olsun Elano.

Lincoln 'un sahip olduğu herşey adamda var.Fazlası var.Ama o tam anlamıyla bir takım oyuncusu.90 dakika yatıp 1 çalım 1 gol veya 1 asist yapacak oyuncu değil.Alex değil , Delgado değil , Lincoln hiç değil.

Dünya klasında bir oyuncu almışız.İlk zamanlarda bu adamın Brezilya milli takımında oynayacak kapasitede olmadığını düşünüyordum.Man City 'de 3-4 maçını izlemiştim iyi oyuncu olduğunun farkındaydım.Ama bu kadar kaliteli , çok yönlü olacağını hiç tahmin edemedim.

Bravo sana Elano.Tam bir profesyonelsin.

Abartmıyorum bu adam 35 yaşına kadar rahat oynar.Hiç düşüş yaşamaz.Yeteneklerine güvendiğimden değil bu adam zekasıyla oynanayan biri.

Bu adam bildiğiniz Ayhan pozisyonunda oynayan oyuncudur. Karşı yakadaki örneği içinde Emre. Aralarındaki farkı anlatmama gerek yok heralde. Şiir gibi oynuyor ve futboluna aşık oluyorum!

Adam vazgeçilmez olmaya doğru adım adım gidiyor.Yanında adam gibi 2 tane orta saha olsun Avrupa'nın neredeyse her takımında banko 11'de oynar

Elano'nun yanina güclü bir zenci almak lazim. :D

Sevilla'da oynayan Romaric'i alsak keske süper olur.

Elano - Romaric

Mehmet​

MasAllah... Adamin yaninda pas alis verisi yapabilecek Appiah tarzi bir oyuncu olsa, off off rakibin anasini ebesini aglatirdi.

Katılıyorum.Ciğerleri sağlam Elano 'nun yükünü hafifletecek zenci lazım.Bir aralar fenerde Appiah vardı.Onun gibi bişey.

Sanirim Emana'yi isaret ediyorsunuz. ama bence Gökhan Inler gibi taktik yönü de güclü bir oyuncu lazim bosalan alanlari kapatmak icin. pas alisverisini saglamak icin de bosa kacmayi, dogru yerlere kosmayi bilmek gerekiyor. siyahi oyuncular bunu pek beceremiyor genellikle.

Düşünün ki bu adamın yanındaki partneri hala belli değil. Yani mesela hep Barcelona'dan örnek veriyoruz ama Xavi-Iniesta yani çok iyi ikililer çok iyi partnerler birbirlerini süper tamamlıyorlar.

Ama bizde Elano daha partnerini bulmuş değil, o adam sene sonu inşallah gelince hem Elano çok daha iyi oynayacak, hem takım çok daha iyi olacak...

Asıl futbolu seneye seyredin. İnşallah Aslantepe'de bir sürü başarılar yakalayacağız süper futbol oynayarak !

Düşünün ki bu adamın yanındaki partneri hala belli değil. Yani mesela hep Barcelona'dan örnek veriyoruz ama Xavi-Iniesta yani çok iyi ikililer çok iyi partnerler birbirlerini süper tamamlıyorlar.

Ama bizde Elano daha partnerini bulmuş değil, o adam sene sonu inşallah gelince hem Elano çok daha iyi oynayacak, hem takım çok daha iyi olacak...

Asıl futbolu seneye seyredin. İnşallah Aslantepe'de bir sürü başarılar yakalayacağız süper futbol oynayarak !

Elano 'nun partneri neden Topal ve Çolak olmasın.Yabancı şart değil bence.

----Fletcher-----Scholes-----Carrick--------

----Topal---------Elano-------Çolak/Ayhan--------

hocam partner olucak adam yok takımda, formda bir ayhan olsa olabilirdi belki. bu sene partnersiz biter şu şekilde,

----topal----sarp---

-------elano--------

seneye de;

-------topal-------

--transfer----elano---

tarzına döneriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt