- 18 Temmuz 2009
- 82.287
- 240.609
- 5.263
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Elano zamanla daha da iyi olacak inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen mactaki vurdugu sut ne bicim bi kavis aldı anlamadım.Tam koseye giden topu iyi celdi rustu.
G.Antep'e attigi golün bir varyasyonunu atabilir.
Mexikaya karsiydi galiba, ceza yayinin sagindan sol köseye attigi bir gol var. Harika.
Ama sag kulvarda oynadi o mac sanirsam.
Zamani geldi atmali öyle bir gol.
Antep'e gol atmadı ki Elano hiç ? Ve konuyu oradan Meksika'ya nasıl bağladın hayret ettim.
Portekiz'e attığı golü diyorsun sanırım. Ceza sahası dışından sağ çaprazdan sağ ayağıyla vurdu, top dışa doğru falso aldı sonra içe doğru doksana girmişti![]()
Antep'e gol atmadı ki Elano hiç ? Ve konuyu oradan Meksika'ya nasıl bağladın hayret ettim.
Portekiz'e attığı golü diyorsun sanırım. Ceza sahası dışından sağ çaprazdan sağ ayağıyla vurdu, top dışa doğru falso aldı sonra içe doğru doksana girmişti![]()
bu takımda en çok sevdigim oyuncudur. kesinlikle 3 ay önceki yazılarımdada bunu yazdım. millet elano gitsin Lincoln gelsin derken..
. eLano iyi ve daha iyi olacak .. kondisyon olarak güclendi her carpısmaya yere düşmüyor..
Birde Freekick golü at beni uçur elano .
attı ya panatinaikos maçında freekick golu:biggringift: