#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano zamanla daha da iyi olacak inşallah.

takim oyunu ve futbol anlayisimiz bir otursun Elano'nun katkisi ozaman cok buyuk olacak diye inaniyorum.

Gecen mactaki vurdugu sut ne bicim bi kavis aldı anlamadım.Tam koseye giden topu iyi celdi rustu.

rüyamda frikik golü atıyordu kıvırcık saçlı brezilyalı aslan. Genelde bu tür öngörülerim tutar, frikik olmasa da uzaktan bir gol atacak. Galatasaray taraftarının maça çıkmadan önce en çok güvendiği adam Elano olmalı.

G.Antep'e attigi golün bir varyasyonunu atabilir.

Mexikaya karsiydi galiba, ceza yayinin sagindan sol köseye attigi bir gol var. Harika.

Ama sag kulvarda oynadi o mac sanirsam.

Zamani geldi atmali öyle bir gol.

Elano'dan patlama bekliyorum ilk macta defansif oynadi bu macta daha ofansif oynayacak!

Bjk maçı gibi oynasın

G.Antep'e attigi golün bir varyasyonunu atabilir.

Mexikaya karsiydi galiba, ceza yayinin sagindan sol köseye attigi bir gol var. Harika.

Ama sag kulvarda oynadi o mac sanirsam.

Zamani geldi atmali öyle bir gol.

Antep'e gol atmadı ki Elano hiç ? Ve konuyu oradan Meksika'ya nasıl bağladın hayret ettim :D .

Portekiz'e attığı golü diyorsun sanırım. Ceza sahası dışından sağ çaprazdan sağ ayağıyla vurdu, top dışa doğru falso aldı sonra içe doğru doksana girmişti :D

Maçı kafamda oynadım.Dk 90+2 maç 0-0 ve kontra atağı Elano bitiriyor.Rijkaard 2 yumruğunu havaya kaldırıp kulübeden çıkarak zaferi kutluyor.

bu takımda en çok sevdigim oyuncudur. kesinlikle 3 ay önceki yazılarımdada bunu yazdım. millet elano gitsin Lincoln gelsin derken..

. eLano iyi ve daha iyi olacak .. kondisyon olarak güclendi her carpısmaya yere düşmüyor..

Birde Freekick golü at beni uçur elano .

Antep'e gol atmadı ki Elano hiç ? Ve konuyu oradan Meksika'ya nasıl bağladın hayret ettim :D .

Portekiz'e attığı golü diyorsun sanırım. Ceza sahası dışından sağ çaprazdan sağ ayağıyla vurdu, top dışa doğru falso aldı sonra içe doğru doksana girmişti :D

Antalyaspora karsi attigi golden bahsediyor sanirim..

bu takımda en çok sevdigim oyuncudur. kesinlikle 3 ay önceki yazılarımdada bunu yazdım. millet elano gitsin Lincoln gelsin derken..

. eLano iyi ve daha iyi olacak .. kondisyon olarak güclendi her carpısmaya yere düşmüyor..

Birde Freekick golü at beni uçur elano .

attı ya panatinaikos maçında freekick golu:biggringift:

attı ya panatinaikos maçında freekick golu:biggringift:

Bizim istediğimiz öyle gol değil. Haşırt diye gömecek böyle doksana.

Zaten bunu yapacak kapasitede. İnanılmaz zordur normalde topa hem sert vurmak, sert vurduğun halde çok iyi falso vermek. Ama Elano yapıyor yani çok süper vuruş tekniği var.

İnşallah baskı olmaz ama ya Güiza gol atamıyor diye çok baskı oluştu gene atamadı o baskı gerçekten çok kötüdür, adam ne yapacağını şaşırır.

Ama ben Elano'nun frikik atmak için çabaladığına inanıyorum ki kendisi hep belirtiyor antremanlarda geliştirmeye bakıyorum hala diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt