#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bu takıma Elano'nun ölüsü yeter, FR gidiyor onu çıkarıyor, Ayhan'ı alıyor. :o

İki maç üstüste 90dk oynadığı günleri görürüz inş.

emre çolak ı yine harcadı dahi t.d. rijkaard!!!

Harcadımı pes valla :eek:

Hani maç 2-0 olmuştur 3-0 olmuştur maçında artık son 30 dkklarıdır Samiyendesindir oyuna alınacak oyuncu : Emre Çolak hee böyle bir durumda almaz oyuna neden almıyor denebilir ki bu bile harcama sayılmaz.

Atletico maçında Elano çıktıktan sonra orta sahanın direnci düştü . . Orta sahada 3 tane düz adama kaldık . Umarım bi an önce geri döner Elano ' muz .

Maç bittiğinde sen ve senin gibi ne olup bittiğinden bi haber FR'ye sallayanlar, Elano'nun 2 hafta sakat olduğunu öğrendiğinde ne hissetti acaba?

:005: FR'ye sallamak ? Hiçbir zaman Frank'a sallamam ben dostum. Orda belirtmek istediğim Elano'nun yerine Ayhan'ın alınmamasıydı. Tercih hatası yaptığında tabii ki eleştireceğim. İlk önce bak FR topiğindeki mesajlarıma sonra gel konuş. ;)

:005: FR'ye sallamak ? Hiçbir zaman Frank'a sallamam ben dostum. Orda belirtmek istediğim Elano'nun yerine Ayhan'ın alınmamasıydı. Tercih hatası yaptığında tabii ki eleştireceğim. İlk önce bak FR topiğindeki mesajlarıma sonra gel konuş. ;)

Kesinlikle katılıyorum. Barış varken Ayhan nasıl alınır? :mad:

Ordan bunu çıkardın ya Sertaç Murat seni tebrik ediyorum. :o

kağıt üstünde Ayhan Barışa göre topu daha iyi kullanıyor, Barış yerine tercih edilmesinin sebebi budur. Ayhan, Arda ve Keita ya top çıkarabilir mi diye bir umut denedi. yoksa Ayhan dan bir halt olmaz artık

Ordan bunu çıkardın ya Sertaç Murat seni tebrik ediyorum. :o

Yahu adamı niye çıkardı diyorsun. Niye çıkarmasın diyorum ben de sebebi belliyken. Ayrıca onu falan çıkarmadım. Orada mübala vardı. Söylediğinin anlamsızlığına dikkat çekmek amaçlı.:)

Yahu adamı niye çıkardı diyorsun. Niye çıkarmasın diyorum ben de sebebi belliyken. Ayrıca onu falan çıkarmadım. Orada mübala vardı. Söylediğinin anlamsızlığına dikkat çekmek amaçlı.:)

Adamı neden çıkardı demedim yahu. :o Elano çıkıyor madem Ayhan neden giriyor demek istedim.

Ayak bileği burkulan Elano dün ayrıntılı olarak kontrolden geçirilirken, sol ayak bileğinde kısmi yırtık ve zorlanma tespit edilen Brezilyalı oyuncunun durumunun ciddi olmadığı ancak yarın sahadaki yerini alamayacağı belirtildi.

Kaynak: Milliyet

Yarın oynayacak olması çok güzel. Bu kadar erken beklemiyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt