#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Bu takıma Elano'nun ölüsü yeter, FR gidiyor onu çıkarıyor, Ayhan'ı alıyor. :o

:005: FR'ye sallamak ? Hiçbir zaman Frank'a sallamam ben dostum. Orda belirtmek istediğim Elano'nun yerine Ayhan'ın alınmamasıydı. Tercih hatası yaptığında tabii ki eleştireceğim. İlk önce bak FR topiğindeki mesajlarıma sonra gel konuş. ;)

Dediğinde haklı olabilirsin. Ben kim FR'ye sallıyo kim savunuyo onun takibini yapacak değilim. Ama üstteki mesajından çıkarılacak başka bi anlam yok. Demekki sorun senin yanlış kelime seçimin. Ama hala, fikrim değişmiş değil, Elano'yu çıkarıyor Ayhan'ı alıyor cümlesinde gayet FR'ye sallamak yatıyo :)

Ankaragücü maçında hazır olacağını düşünüyorum. :) Bu adam olsa turu bu kadar kolay vermezdik :(

Bu takımın vazgeçilmez tek oyuncusu Diğer isimlerde değişiklik olabilir ama Elano adı ilk yazılması gereken isim

Fena sakatlandı o pozisyonda içim cız etti,vicdansız hakem faul bile vermedi.

Elano'yu beğenmeyenler Madrid maçında görmüştür sanırım ne kadar önemli oyuncu olduğunu.O sakatlanıp çıktıktan sonra ortasaha çöktü

Orta saha zaten yoktu o maçta. Elano varken de top hep rakipdeydi.

İlk yarıda oyunun kontrolü bizdeydi, Atletico kalemize yaklaşamadı bile. Biz ise 2-3 tane net pozisyon bulmuştuk. İk yarıda topla oynama yüzdesi olarak da Atletico'ya baskın olan taraftık. Ne olduysa ikinci yarı Elano çıktıktan sonra oldu. Defanstan top çıkarılamadı, top ileriye şişirilmeye başlandı. İleride de pivot özellikleri olmayan (top tutması haricinde) herşeyden önce gerçek mevkisi santrafor olmayan bir Arda olunca haliyle o topların çoğu Atletico için yeni bir atak fırsatı oldu, bu da oyundaki üstünlüğü Atletico'ya çevirdi. Eğer ilk yarıdaki oyunumuzu sürdürmeyi başarsaydık ben turu geçebileceğimize inanıyorum. İkinci yarı Atletico'nun golü daha fazla kovalaması, daha istekli başlaması da oyunun dönmesinde bir etkendi mutlaka ancak ilk yarıdaki ikinci yarıya oranla daha dengeli oyunumuzu sürdürememizdeki en büyük etken Elano'nun çıkmasıyla topu ileriye taşıyamamamız, dolayısıyla şişirmek zorunda kalmamızdı.

İlk yarıda oyunun kontrolü bizdeydi, Atletico kalemize yaklaşamadı bile. Biz ise 2-3 tane net pozisyon bulmuştuk. İk yarıda topla oynama yüzdesi olarak da Atletico'ya baskın olan taraftık. Ne olduysa ikinci yarı Elano çıktıktan sonra oldu. Defanstan top çıkarılamadı, top ileriye şişirilmeye başlandı. İleride de pivot özellikleri olmayan (top tutması haricinde) herşeyden önce gerçek mevkisi santrafor olmayan bir Arda olunca haliyle o topların çoğu Atletico için yeni bir atak fırsatı oldu, bu da oyundaki üstünlüğü Atletico'ya çevirdi. Eğer ilk yarıdaki oyunumuzu sürdürmeyi başarsaydık ben turu geçebileceğimize inanıyorum. İkinci yarı Atletico'nun golü daha fazla kovalaması, daha istekli başlaması da oyunun dönmesinde bir etkendi mutlaka ancak ilk yarıdaki ikinci yarıya oranla daha dengeli oyunumuzu sürdürememizdeki en büyük etken Elano'nun çıkmasıyla topu ileriye taşıyamamamız, dolayısıyla şişirmek zorunda kalmamızdı.

Maçın ilk yarısında topla daha fazla oynadığımızın istatistiğini kafadan mı yazdın yoksa elinde veri var mı. Ben tam tersini düşünüyorum çünkü.

55-45 miydi neydi öndeydik

Maçın ilk yarısında topla daha fazla oynadığımızın istatistiğini kafadan mı yazdın yoksa elinde veri var mı. Ben tam tersini düşünüyorum çünkü.

Kafamdan sallamıyorum. İlk yarının sonlarına doğru göstermişti, Galatasaray daha fazlaydı. "Rijkaard korkak futbol oynattı" diyenlere de katılmıyorum. İlk yarı gayet ne istediğimizi bilen, rakibi kaleye yaklaştırmayan, bunu yaparken pozisyon da bulan kontrollü bir oyun ortaya koyduk. Oynamamız gerektiği gibi oynadık. Golü araması gereken taraf Atetlico'ydu. Ne yazık ki ikinci yarı aynı oyunu ortaya koyamadık ve elendik. Bunda Elano'nun eksikliğinin payı büyük diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt