#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Saçlarını City'deki gibi yapsa çok savaşçı görünüyor o zaman :) Böyle biraz L10u andırıyor :)

Ne zaman atacaksın frikikten bi gol be kardeşim

bizim takıma gelen firikik atmayı unutuyor

ayrıca rakip ceza sahası çevresinde ki tüm duran topları sen kullanmalısın arda ya da başkası değil

Bugüne kadar oynadığı futbolla Ayhan'dan pek bi fazlası olduğunu düşünmüyorum.

Ilk yarida Jo'ya attigi pas mükemmeldi.

cok kaliteli bir ayak. ama aradigimiz oyuncu bu degil. aradigimiz oyuncu Gökhan Inler, Nuri Sahin tarzi bir adam.

Xavinin Yanina Baris,Mehmet,Mustafa gibi Kazmalari koyun ve bakin Xavi bildiginiz Xavi kaliyormu!

Orta Sahada topu bilen varsa bizde,oda Elanodur.Yanina 2 düzgün topcu koyun ve görün Elanoyu.

Bence Elanoyu Barcada Xavi veya Iniestanin yerine oynatin,cokta siritmaz!

Seneye alsin Haldun Baba Biglia ve Emanayi...Göndersin Topali,Serveti,Francoyu Rusyaya.

Bakin Orta Saha nasil isliyo.

-------Biglia--------Emana---------

---------------Elano-----------------

Gio/Keita--------------Arda/Caner

-------------Jo/Baros----------------

Kewell nolcak bilmiyorum:-/ Kalmasini istiyorum aslinda!

Hep dedim bu adam işe yaramıyor diye. Elano'suz Kasımpaşa maçında şov yapıyoruz, Elano oynayınca dökülüyoruz.

Hep dedim bu adam işe yaramıyor diye. Elano'suz Kasımpaşa maçında şov yapıyoruz, Elano oynayınca dökülüyoruz.

1. Kasımpaşa maçında kendi evimizdeydik.

2. Kasımpaşa çok açık futbol oynadı. Rahatça pas yapabildik. Yani Elano'ya ihtiyaç yoktu o maçta.

3. Eskişehir kontrollü futbol oynadı. Hücuma az adamla çıktı. Geriyi sağlam tuttu. Önde çok iyi pres yaptılar. Bizden çok koştular ve mücadele ettiler. Maçı daha fazla istediler.

4. Senin yere göğe sığdıramadığın Mehmet Topal çok kötü oynadı. Nitekim Rijkaard onu çıkardı.

5. Elano'suz çıksaydık eğer Eskişehir maçına daha iyi oynayacağımızın garantisini verebilir miydin? :rolleyes:

elano aradığımız kan değilmi?

renkdaşlar kızanlarınız olacakdır mutlakada ne elano,nun ne lincoln tarzı oyuncuların bizi top class takımlar seviyesine getirebiceğine inanamıyorum.yani zor maçı çevirecek beyin lazım bize hagi gibi en azından diğer orta saha elemanlarını anlatmaya lüzum yok zaten.ne lincolnle ne elanoyla hangi zor deplasman adledilen karşılaşmayı kazanabildik hagi varken kazanabildiğimiz gibi.elbette hagi yok artık ama umarım elano beni yanıltır,da tek ben özür dileyeyim yani.hagi,deki o potansiyeli hiç bulamadık bir daha.seneye kesinlikle transfer arayışları bu yönde yani orta sahanın geneli yönünde olmalı.ya tamam bu sezon sonuna kadar mecbur bekliycez zatende,hagi geldiği gibide hem kalitesini hem gollerini gösterdi yani bekle bekle pff:(

Cevap: elano aradığımız kan değilmi?

yinemi elanoya laflar . bence siz hangi kanı aradığınızı bilmiyorsunuz

Cevap: elano aradığımız kan değilmi?

böyle konulari mac kazandigimiz zamanda görmek isteriz

Elano bu takimin en akilli (zeka anlaminda) oyunculardan biri. Nerede ne yapacagini çok iyi biliyor. Mesela o Jo'ya attigi pasi baska kim düsünebilirdi takimda? (Belki Kewell, ama o da sakat).

Allah aşkına banlayın şunu ya.

En azından forumu daha kaliteli hale getirmek istiyorsak bunu yapın.

Galatasaray'ımızın forumuna yakışmıyor...

Ayrıca Elano'ya laf atmayın artık yeter. Yenilince "aradığımız futbolcu değil" yazıyorsunuz, yenince "muhteşem bir futbolcu" yazıyorsunuz.

Hep vurguladım ve tekrar ediyorum;

Elano bu takımda sisteme en uygun oyuncudur ve bence takımın olmazsa olmaz en önemli ismidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt