#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

2.üyelik aldığını itiraf etmişti arkadaş yani SERDAR KAHYA olduğunu onun banlanma sebebinde de "S.Serhat çocuk mu kandırıyorsun" yazıyordu.

Ben bunları bildikten sonra S.Serhat olduğunu düşündükten sonra ne diye saygı duyacam? Kafamda Elano'ya sallamak için 2. üyelik almış bir üye profili vardı.Ben onun Serdar olduğunu bilsem ne diye dalga geçeyim???Ben S.Serhat olarak biliyordum.Bu kadar basit.

Yok onur bız yanlış anladık zaten burda Yendıgımız bır maçtan sonra Elanoya sallamak çok dogal:):o

Arkadaşlar sizleri anlıyorum, sorun yok. Sorun düzeltildi.

Yasım 28 İngilizce Öğretmeniyim.

Gördüğümü yazıyorum. Dalga geçmek vs. değil Elano hakkındaki görüşlerim.

3-0 aldık ama top oynamadık mesela... Bunları diyebilmek lazım.

2.üyelik aldığını itiraf etmişti arkadaş yani SERDAR KAHYA olduğunu onun banlanma sebebinde de "S.Serhat çocuk mu kandırıyorsun" yazıyordu.

Ben bunları bildikten sonra S.Serhat olduğunu düşündükten sonra ne diye saygı duyacam? Kafamda Elano'ya sallamak için 2. üyelik almış bir üye profili vardı.Ben onun Serdar olduğunu bilsem ne diye dalga geçeyim???Ben S.Serhat olarak biliyordum.Bu kadar basit.

Tamam ben sadece sana söylemedim zaten. :) Genel olarak böyle bir kanı gidiyor konuda. Neyse..

Devam edelim saygı çerçevesi içinde.

Arkadaşlar sizleri anlıyorum, sorun yok. Sorun düzeltildi.

Yasım 28 İngilizce Öğretmeniyim.

Gördüğümü yazıyorum. Dalga geçmek vs. değil Elano hakkındaki görüşlerim.

Abı ne olur ya bak ne guzel yenmısız yarın yaz hem gel muhabet edelım yarın aksam :)

3-0 aldık ama top oynamadık mesela... Bunları diyebilmek lazım.

olur :)

:) Bilmem artık, hersey süper, süperiz demek kolay olan arkadaslar, eksikleri dile getirelim ki, bursaspordan 10 kat fazla olan butcemiz daha dogru kullanılabilsin. Esit durumda gitmeyelim bursa ile.

Aha Gürcan Bilgiçsin sen oda bugun ole dedı tamam :D

Elano kadar taş düşsün başınıza konuşmak istemiyorum :D

Ne düşünürseniz düşünün ama GALATASARAY futbol takımının oyuncusu olan bir oyuncuya, sizin tuttuğunuz,desteklediğiniz takımın futbolcusuna bu şekilde laflar söylemezsiniz.

Kötü oynar eleştirirsiniz ama sizin yaptığınız bu adam oyuncu mu?, kim bu adam, 5 para etmez bu adam tarzı laflarınız insanların sinirlerini çok geriyor ona göre hareket edin.

Verdiği sitede şu ''GS SB G A SH SG FC FS YC RC'' kavramlarının türkçe karşılıklarını öğrenebilirmiyim senden üstad. Zahmet olmazsa eğer senin için.

Tabi;

GS: Games Started

SB: Used as Substitute

G: Goals

A: Assists

SH: Shots

SG: Shots on goal

YC: Yellow Cards

RC: Red Cards

FC: Fouls Committed

FS: Fouls Suffered

Saves OF: Offsides

W: Wins

D: Draws

L: Losses

Umarım yardımcı olmuşumdur.

elano kadar taş düşsün başınıza konuşmak istemiyorum :d

ne düşünürseniz düşünün ama galatasaray futbol takımının oyuncusu olan bir oyuncuya, sizin tuttuğunuz,desteklediğiniz takımın futbolcusuna bu şekilde laflar söylemezsiniz.

Kötü oynar eleştirirsiniz ama sizin yaptığınız bu adam oyuncu mu?, kim bu adam, 5 para etmez bu adam tarzı laflarınız insanların sinirlerini çok geriyor ona göre hareket edin.

+1905:d

Tabi;

GS: Games Started

SB: Used as Substitute

G: Goals

A: Assists

SH: Shots

SG: Shots on goal

YC: Yellow Cards

RC: Red Cards

FC: Fouls Committed

FS: Fouls Suffered

Saves OF: Offsides

W: Wins

D: Draws

L: Losses

Umarım yardımcı olmuşumdur.

Teşekkür ederim. :tiphat:

iyi top oynamadık diyenler var ama şuna da bakmak lazım ankaragücünün hücum hattı belki de anadolu kulüplerinin içinde en tehlikelisi sapara vassell vittek (rothen yoktu) ama Leo Franco'ya gelen top var mıydı maçta??

iyi top oynamadık diyenler var ama şuna da bakmak lazım ankaragücünün hücum hattı belki de anadolu kulüplerinin içinde en tehlikelisi sapara vassell vittek (rothen yoktu) ama Leo Franco'ya gelen top var mıydı maçta??

İşte anlamıyolarkı hacı illaha 30 metreden gol atıcak Elano...Tövbe tövbe:cool:

Serhat sen değilmiydin Elano olduğunda yeniliyoruz. O zaman Keita olmasaydı , Neill olmasaydı , Jo olmasaydı vsvs uzar gider. Elano bugün görevini yaptı sende dediğin lafı yutmuş oldun Elano oynadı bugun maçta ve 3-0 yendik hani Elano oynayınca yenemiyorduk demek ki yenebiliyormuşuz.

Serhat sen değilmiydin Elano olduğunda yeniliyoruz. O zaman Keita olmasaydı , Neill olmasaydı , Jo olmasaydı vsvs uzar gider. Elano bugün görevini yaptı sende dediğin lafı yutmuş oldun Elano oynadı bugun maçta ve 3-0 yendik hani Elano oynayınca yenemiyorduk demek ki yenebiliyormuşuz.

"Elano oynayınca yenemiyoruz" demedim. Öyle bir şey diyen gerizekalıdır hatta. Elano oynarken maç kazandık çünkü kaç kere. Benim dediğim Elano varken zorlanmamızdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt