#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Neyse arkadaş sana selamlar gönderiyoruz.

2.üyelik açmaktan az sonra banlanacaksın zaten, belki de 3 ? :o

Elano süper mi demek lazım? FORUMDA BARINABİLMEK İCİN? SORDUGUNUZ SORULARI CEVAPLIYORUM

İkinci üyelik. SERDAR KAHYA ismim.

serdarkahya.com

BANLAMISLAR BİR DE SERHAT YAZMISLAR KİMSE O.

...

Elano'yu savunucam diye gözünüz kör olmus. Bir yapamadı işte gördük. Ne yaptı? ankaragücüne karsı bile oynayamayan bir oyuncuyu savunun, en ufak seyde turk oyunculara sallayın.

Bu arada SERHAT kim bilmiyorum.

Gecende uyelik actım SERHAT diye banlandım.

Alakası yok, elano'yu eleştirmek suc olmus sanırım.

Aga IP adresi denen bi olay var biliyo musun :D

Elano'ya mücadele etmiyor veya koşmuyor demeye getirme Elano bu takımda en çok mücadele eden futbolcular arasında bir kere.

Senin bakış açın direkt sayılarla ilgili olduğu için birşey demiyorum ama sadece bir örnek vereceğim;

Şimdi Alex'e koşmuyor diyorlar değil mi ? Fakat adam en çok koşan 5 oyuncu listesinde oluyor ben görüyorum. Sonra ne deniyor ? Bakın işte koşuyor adam diye. Ama maçı izlersin öyle değildir mesela.

Elano'da koşuyor, boş koşmuyor ama görüyorsun koştuğunu ve mücadele ettiğini. Bunu gördükten sonra da sayılar, istatistikler vız gelir.

:)

Ayrıca açık konuşayım sen banlanan arkadaşımız Serhat'sın gibime geliyor. Hatta çok çok eminim gibi bu konuda. 1-2 mesaj sonra anlaşılır :o ...

Yukarda Allah varya adam Bİrezılya mıllı takımında oynuyo ezıkbahçelı gİbı yorumlar yapmayın;İllaha 30 metreden golmu atması gerekıyo adam.Allah allh hem modlarımızın elıne saglık 3-0 Galıp gedlıgımız bır aksam moral bozan sacmalayan butun arkadasları temızlıyolar:DCem sana deıl haa yanlıs anlama anlayan anladı:D

Yok Tüm maçları izleyip, diğer bütün maçları da izleyip karsılastırınca cok dogru tespit. özete kalırsa eskişehir macındaki 2 ara pası da aldatır.

En az koşan ve en dusuk pas yuzdesine sahip oyuncusu idi takımın...

Merak etme istatistikleri dahil hersyei inceliyorum. Transferi fiyaskoyu geçemiyor...

18 super lig macı 0 asist...

Her oyuncunun kötü maç çıkarma hakkı vardır. Elano'da bu hakkını kullandı. Bunların dışında Elano'yu izlerken iyi analiz etmek gerekir. Elano hem bir oyun kurucu, hemde bir defansif orta saha. Yani işi sadece savunma arkasına top atıp takım arkadaşına gol attırmak değil. Zaman geldiğinde uzun toplar ile atağın yönünü değiştiren, zamanı geldiğinde defanstan top çıkarıp savunmayı rahatlatan, zamanı geldiğinde savunma arkasına attığı toplarla takım arkadaşlarını pozisyona sokan ve zamanı geldiğinde orta alanda top kapmaya çalışırken gördüğümüz bir oyuncu.

Bu bağlamda Elano'dan bugüne kadar yanlış şeyler beklemişsiniz. Madem istatisksel gidiyoruz;

Emre Belözoğlu

Belozoglu Emre Profile, Statistics, News, Game Log - Fenerbahce, UEFA Champions League - ESPN Soccernet

Elano Blumer

Blumer Elano Profile, Statistics, News, Game Log - Galatasaray - ESPN Soccernet

Sanırım ve ne yazık ki 1 Elano bile etmiyor.

Geremi de REAL MADRID'de oynuyordu bir zamanlar, gördük bugün. İsme kilitlenmişsiniz, gözünüz görmüyor etrafı. Elano oy-na-ya-mı-yor. Bu kadar basit.

Yaş 35 yolun yarısı.Sen bırak abi futbolu falan yeni uğraşlar bul bence.Saygılar.

Serhat'ın kendisi burda konu okuyor. Ne alaka sizin muhabbet çözemedim?:)

Elano süper demek tek yol herhalde.

Evet Elano süper.

Not: Benim GSMobile, mac bileti, forma bileti v.s. paralarımın Elano'ya gitmesine ise yazık diyorum yazık o fiyata o maasa...

Evet cok iyi biliyorum.

Static IP değil benimki, her girişte farklı IP oluyor yani.

O yuzden IP ile alakası yok olayın.

Takmıssınız kimse o kisiye.

2. üyelikten banlandıysan doğal olarak IP adreslerin aynıdır.Çok basit :Dadminler daha iyi bilir.

Evet cok iyi biliyorum.

Elano hastasıyız arkadasım allh allh sanane yaa:)SEVIYORUZ ISTE VARMI DIYECEGIN aramıza gıremesın hacı..:D

Evet cok iyi biliyorum.

Tamam Serhat "degilsin". O zaman niye yeni üye oldugun zaman baska isimler kullandin??? Sirf bu yüzden simdi yine banlanirsin.

Serdar ve simdi Musa ikiside sahte üyelik. :o

Elano süper demek tek yol herhalde.

Evet Elano süper.

Not: Benim GSMobile, mac bileti, forma bileti v.s. paralarımın Elano'ya gitmesine ise yazık diyorum yazık o fiyata o maasa...

Elano mu oynuyor sadece bu takımda ? Yazık diyorsan harcama,zorla mı para harcattırıyorlar?:rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt