- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Gol degil, banlanir azsonra. Cift üyelik yüzünden.
Neco ne olur gol olurmu![]()
Gol degil, banlanir azsonra. Cift üyelik yüzünden.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neco ne olur gol olurmu![]()

Neyse arkadaş sana selamlar gönderiyoruz.
2.üyelik açmaktan az sonra banlanacaksın zaten, belki de 3 ?![]()
Elano'yu savunucam diye gözünüz kör olmus. Bir yapamadı işte gördük. Ne yaptı? ankaragücüne karsı bile oynayamayan bir oyuncuyu savunun, en ufak seyde turk oyunculara sallayın.
Bu arada SERHAT kim bilmiyorum.
Gecende uyelik actım SERHAT diye banlandım.
Alakası yok, elano'yu eleştirmek suc olmus sanırım.
Elano'ya mücadele etmiyor veya koşmuyor demeye getirme Elano bu takımda en çok mücadele eden futbolcular arasında bir kere.
Senin bakış açın direkt sayılarla ilgili olduğu için birşey demiyorum ama sadece bir örnek vereceğim;
Şimdi Alex'e koşmuyor diyorlar değil mi ? Fakat adam en çok koşan 5 oyuncu listesinde oluyor ben görüyorum. Sonra ne deniyor ? Bakın işte koşuyor adam diye. Ama maçı izlersin öyle değildir mesela.
Elano'da koşuyor, boş koşmuyor ama görüyorsun koştuğunu ve mücadele ettiğini. Bunu gördükten sonra da sayılar, istatistikler vız gelir.
Ayrıca açık konuşayım sen banlanan arkadaşımız Serhat'sın gibime geliyor. Hatta çok çok eminim gibi bu konuda. 1-2 mesaj sonra anlaşılır...
Yok Tüm maçları izleyip, diğer bütün maçları da izleyip karsılastırınca cok dogru tespit. özete kalırsa eskişehir macındaki 2 ara pası da aldatır.
En az koşan ve en dusuk pas yuzdesine sahip oyuncusu idi takımın...
Merak etme istatistikleri dahil hersyei inceliyorum. Transferi fiyaskoyu geçemiyor...
18 super lig macı 0 asist...
Geremi de REAL MADRID'de oynuyordu bir zamanlar, gördük bugün. İsme kilitlenmişsiniz, gözünüz görmüyor etrafı. Elano oy-na-ya-mı-yor. Bu kadar basit.
Aga IP adresi denen bi olay var biliyo musun![]()

Aga IP adresi denen bi olay var biliyo musun
Evet cok iyi biliyorum.
Static IP değil benimki, her girişte farklı IP oluyor yani.
O yuzden IP ile alakası yok olayın.
Takmıssınız kimse o kisiye.
Evet cok iyi biliyorum.
Evet cok iyi biliyorum.
2. üyelikten banlandıysan doğal olarak IP adreslerin aynıdır.Çok basitadminler daha iyi bilir.
Elano süper demek tek yol herhalde.
Evet Elano süper.
Not: Benim GSMobile, mac bileti, forma bileti v.s. paralarımın Elano'ya gitmesine ise yazık diyorum yazık o fiyata o maasa...
Tamam Serhat "degilsin". O zaman niye yeni üye oldugun zaman baska isimler kullandin??? Sirf bu yüzden simdi yine banlanirsin.
Serdar ve simdi Musa ikiside sahte üyelik.![]()
Hayır, bu ikinci uyeligim.
Onceki ilk uyelikti yani.
Serdar KAHYA, normal ismimle olan.
elano mu oynuyor sadece bu takımda ? Yazık diyorsan harcama,zorla mı para harcattırıyorlar?![]()
Elano mu oynuyor sadece bu takımda ? Yazık diyorsan harcama,zorla mı para harcattırıyorlar?![]()
Serdar KAHYA adlı hesabının banlanma sebebi 2. üyelik ama![]()