#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Ikisi birlikte oynamali bu kadar basit. Top kontrolu olsun, pas olsun, oynamak istedigimiz oyunu bu ikiliyle oyniyabiliriz. Sadece arkalarina iyi bir on lib gerekli. Topal akillansa, fena olmaz..

Açıkçası benim alıp veremediğim elano ile değil. Genel brezilyalılarla. Fenerde bi sürü var. Diğer takımlarda da keza. Ben brezilya futbol mantığını anlamıyorum. Türkiyede brezilyalıların aşısı pek tutmuyor. Alışmışım keita gibi apiiah gibi mücadeleci zencilere: Veya messi gibi hızlı top süren gole giden dripling yapan adamlara :D Bu yaz gene brezilya şampiyon olursa şaşırmam. Ama nasıl oluyor her zaman şampiyon hiç anlamam

Atletico maçında Elano nun çıkıp Ayhan ın girmesi ile olanları gördük

Ikisi birlikte oynamali bu kadar basit. Top kontrolu olsun, pas olsun, oynamak istedigimiz oyunu bu ikiliyle oyniyabiliriz. Sadece arkalarina iyi bir on lib gerekli. Topal akillansa, fena olmaz..

BEN ELANO takıma zarar veriyor diye dusunuyorum.

Bence mevkisi olmadıgndan mı neden bilmem ama tamamen zarar... Neden derseniz.

Orta sahada topu aldı... Önünde bombos alan var... Sag acıkta keitenın onunde adma var , sol acıkta ardanın onunde adam var.. Topu sureyim , farklı birsey deneyeyim demiyor. Markaj altındaki oyuncuya uzun pas deniyor ve sonuc top kaybı.... İnsan farklı birsey dener arada...

Sağ açık olsa belki faydası olur bu mentalitenin ama orta sahada tamamen zarar veriyor, yerden pas yapıp takım halinde baskı kuramıyoruz sayesinde.

BEN ELANO takıma zarar veriyor diye dusunuyorum.

Bence mevkisi olmadıgndan mı neden bilmem ama tamamen zarar... Neden derseniz.

Orta sahada topu aldı... Önünde bombos alan var... Sag acıkta keitenın onunde adma var , sol acıkta ardanın onunde adam var.. Topu sureyim , farklı birsey deneyeyim demiyor. Markaj altındaki oyuncuya uzun pas deniyor ve sonuc top kaybı.... İnsan farklı birsey dener arada...

Sağ açık olsa belki faydası olur bu mentalitenin ama orta sahada tamamen zarar veriyor, yerden pas yapıp takım halinde baskı kuramıyoruz sayesinde.

elano sayesinde pas yapamıyoruz evet ilginç bi tespit:D

Ben barosun ,kewellin, ardanın, keitanın maç kopardığını gördüm. Ama elanonun bizim için maç kopardığını görmedim daha.-Sadece pana maçı var ki o da malum. :D

sarp ın sene başındaki hırslı ve dinamik yapısı Rijkaard ı aldattı bir bakıma. Ayhan yerine Sarp tercih edildi sene başından itibaren. Ayhan da yedek kalmanın etkisiyle tam bir istikrar yakalayamadı, zaten bu yaştaki bir adamın da 1-2 maçta hazır bir görüntü vermesi zor. Ayhan sene başından itibaren asıl oyuncu olarak düşünülseydi, çok daha stabil bir ortasaha izleyebilirdik belki de

sarp ın sene başındaki hırslı ve dinamik yapısı Rijkaard ı aldattı bir bakıma. Ayhan yerine Sarp tercih edildi sene başından itibaren. Ayhan da yedek kalmanın etkisiyle tam bir istikrar yakalayamadı, zaten bu yaştaki bir adamın da 1-2 maçta hazır bir görüntü vermesi zor. Ayhan sene başından itibaren asıl oyuncu olarak düşünülseydi, çok daha stabil bir ortasaha izleyebilirdik belki de

Cok dogru agha. Aslinda Topal sezon basinda adam gibi oynasa simdi fix bir Topal-Elano-Ayhan uclusu vardi. Muthis de olurdu..

Nedeni Ayhanın Trabzon orta sahasında rakıbıne verdıgı pasları gordukce sızı anıcam ondan:)İşin şakası barış top saklıyamıyo Ayhan en azından top saklıyo,Elanoyla gorevleri paylaşmaları orta sahaya direnç getirir....Topal yerine Sarpa nedersin....?

Bilmiyorum Servet yerine Emre G. oynasin Topal/Sarp farketmez. :o

Bilmiyorum Servet yerine Emre G. oynasin Topal/Sarp farketmez. :o

Sevet ne bilim hacı yav bışey oldu... dıkatını cektımı senınde bi anda herkezin guveni bitti Servete.Acaba Neil gelişiyle Servetin Kademe hataları gun yuzunemı cıktı ??

Suphesiz :D

ELanolu bir kadroda hic bir takıma baskı kurdugumuzu hatırlıyor musun?

Ben elanosuz hatılıyorum seozn basındaki maclar ve gecenki kasımpasa macı.

sen burda bariz bir yanlış üzerinden Elano yu eleştirmeye çalısıyosun, o performans kaybının nedeni Elano nun takıma girmesi değil, Baros un takımdan çıkmasıdır. Nonda nın vasatlığını Elano ya yüklemek olmuş bu

Ben barosun ,kewellin, ardanın, keitanın maç kopardığını gördüm. Ama elanonun bizim için maç kopardığını görmedim daha.-Sadece pana maçı var ki o da malum. :D

iyi de bu adam orta saha oyuncusu, saydıkların hep gol atan ofansif oyuncular..

hani yanlış şeyler bekliyosun Elanodan..

sen burda bariz bir yanlış üzerinden Elano yu eleştirmeye çalısıyosun, o performans kaybının nedeni Elano nun takıma girmesi değil, Baros un takımdan çıkmasıdır. Nonda nın vasatlığını Elano ya yüklemek olmuş bu

Hacı daha neler dedı bı bılsen agza alınmıcak şeyler:D

Alex mi Elano mu :)

yılın sorusu her sene bize gelen brezilyalılarla yaparlar bu kıyası :)

bu soruyu yazılan bazı eleştirel yorumların aynen buna benzer olmasından dolayı sordum. Elano kalitesini her maç gösteren bi adam. geçiniz eleştirilere maç içerisinde cevabı veriyor.

Ayrıca ilk senesinde tutan hiçbir brezilyalı görmedim Türkiyede. Hepsi vasat oynar. Elano bu yargıyıda yıktı..

Alex mi Elano mu :)

yılın sorusu her sene bize gelen brezilyalılarla yaparlar bu kıyası :)

bu soruyu yazılan bazı eleştirel yorumların aynen buna benzer olmasından dolayı sordum. Elano kalitesini her maç gösteren bi adam. geçiniz eleştirilere maç içerisinde cevabı veriyor.

Ayrıca ilk senesinde tutan hiçbir brezilyalı görmedim Türkiyede. Hepsi vasat oynar. Elano bu yargıyıda yıktı..

Ah cuma ahh sabahtan berı :)nerdeydın sen.....Ayhan bıle daha ıyı dıyenler oldu forumda...:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt