#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

tamam ya gönderelim elano yu lanet olsun:D,xavi gibi oynamıyo zaten onu alırız, veya aldığım istihbarata göre gerrard,lampard ın kulüplerinde mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği söylendi onlarda olabilir:)

bu üclü orta saha sevdasindan vazgecelim. 2 ön liberolu sisteme dönelim. bir tane süper ön libero. Diarra olabilir, Aurelio olabilir. Bir de orta sahanin göbegine bir oyuncu: Gökhan Inler veya Hamit. Hem diri, hem de teknik orta sahamiz kossa.

Dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama Adnan Polat da pek memnun görünmüyor Elano'dan. Kacirdigi sutlardan sonraki mimiklerine bakmanizi tavsiye ederim.

bu üclü orta saha sevdasindan vazgecelim. 2 ön liberolu sisteme dönelim. bir tane süper ön libero. Diarra olabilir, Aurelio olabilir. Bir de orta sahanin göbegine bir oyuncu: Gökhan Inler veya Hamit. Hem diri, hem de teknik orta sahamiz kossa.

Dikkatinizi cektimi bilmiyorum ama Adnan Polat da pek memnun görünmüyor Elano'dan. Kacirdigi sutlardan sonraki mimiklerine bakmanizi tavsiye ederim.

2 ön libero bi 10 numara yı kastediyosan o devir bitti:(,4-4-2 diyosan elano 4-4-2 de gayet iyi oynar

2 ön libero bi 10 numara yı kastediyosan o devir bitti:(,4-4-2 diyosan elano 4-4-2 de gayet iyi oynar

bencede oynar hemde iyi oynar şöyleki elano klasik 10 numara değil ,bir hayli yardımda bulunuyor geriye ama yanındaki oyunculardan birisi ernst biriside topalın iyi olduğu dönemlerdeki gibi olmalı işte o zaman elano döktürür...

bencede oynar hemde iyi oynar şöyleki elano klasik 10 numara değil ,bir hayli yardımda bulunuyor geriye ama yanındaki oyunculardan birisi ernst biriside topalın iyi olduğu dönemlerdeki gibi olmalı işte o zaman elano döktürür...

Siyahi bir ön libero(saglamindan) + Hamit + Elano.

Söyle bir orta saha üclümüz olsa ne güzel olurdu be abi.

biraz iddialı olcak ama mehmet topal ın formda hali en kral ön libero dan iyi bence

Formda bir Mehmete kimse hayir demez ama onuda göremiyoruz maalesef.

Bazen iyi bazen kötü ,bazen öyle top kayiplari yapiyorki ben olsam yapmam dedirtiyor bana televizyon karsisinda.

numan,

şöyle diyelim mamadou diarra-hamit-elano......

keita-arda-baros hucum hattı ile iste o zaman dağıtırız ortalığı...

vallahi çok kişiye ters gelecek ama hamit -hele de şu anki haliyle- bu beklentileri karşılayamaz gibi geliyor bana.çok güçlü-devamlı değil artık,basit ve hızlı da oynamıyor,aklı hep şut ya da dripling yapmakta...

vallahi çok kişiye ters gelecek ama hamit -hele de şu anki haliyle- bu beklentileri karşılayamaz gibi geliyor bana.çok güçlü-devamlı değil artık,basit ve hızlı da oynamıyor,aklı hep şut ya da dripling yapmakta...

Ben vallahi Elano'nun yanına alınacak adam için %99 umutluyum. Çünkü hem Rijkaard boş adam almaz, hem de eminim alınması kararlaştırılan isimler veya başka isimler gözlemleniyor şuanda. Bu açıdan bence rahat olalım. Geçen seneden itibaren süper bir transfer komitemiz var Allah'a şükürler olsun... Bu senede gördük Rijkaard ve Neeskens'in de transferlerde hem çok çok payları var, hem de oyuncu alım konusunda iyi adamlar aldırtıyorlar. Mesela Elano'yu Rijkaard istedi sistem için 10 numara bir transferdi adamı Milan ve İnter gibi kulüpler istemesine rağmen buraya geldi. Çünkü düzenli şekilde 11'de oynamak istiyordu. Keita'da Rijkaard onaylı bir transfer sanırım. Sonrasında Neeskens'in tavsiyesiyle Neill'i aldık ve adam Popescu'dan sonra gelen en iyi yabancı stoper olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve tam bizim sisteme göre teknik bir stoper...

Forma sansi bulamadigindan bu aralar formsuz ama Hamit kaliteli oyuncudur abi bize ilac olur.

fft11_mf918210.Jpeg

fft11_mf918225.Jpeg

Cok sempatik bu Elano yahu. Az önce Kewell ile reportaj yapilirken Elnonun "harray harry kewell" tezahurati faln yaptigi video izledim, süper birsey ))

Seneye cok daha iyi olacak bu adam, bun dan eminm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt