#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano yalan, sallamaya devam. :asd:

Tamam da Elano'yu resmen kötü göstermiş arkadaş. Bize Elano fiziğinde ve temposunda bir adam lazımsa, onun forvete yakın ve skora direk katkısı olmalı. Bize Elano'nun oynadığı tarz bir adam lazımsa, fizik gücü ve mücadelesi daha iyi bir adam olmalı.

Yanına Barışı koyarsan ,Topalı koyarsan,Sarpı koyarsan Adam hangı ozleıgını on pilana cıakrsın Allah aşkına:)Neyse....Sallaa salla guzelm sallaaa:)guzel sarkıydı yaa...

Adam ne diyor sen ne diyorsun birader saçmalama.

İstatistiklere bakarak konuştum yanlış birşey veya ters birşey söylemedim/saçmalamadım. O mesajda da kötülememiş ki istatistiklere bakmış bu tür futbolcular az istatistik oynar demeye getirmiş adam...

Tamam da Elano'yu resmen kötü göstermiş arkadaş. Bize Elano fiziğinde ve temposunda bir adam lazımsa, onun forvete yakın ve skora direk katkısı olmalı. Bize Elano'nun oynadığı tarz bir adam lazımsa, fizik gücü ve mücadelesi daha iyi bir adam olmalı.

Belkide Rıjkaard gelecek seneyi düşünüyordur?Belki Deco'dan müthiş bir orta saha yarattığı gibi Elano'yu da böyle geliştirmeyi planlıyordur?Zaten sistemin bazı özelliklerini uygulamıyoruz şampiyonluk için.Belkide bu arada Elano'yu geliştirmeyi,Caner'den iyi bir bek yaratmayı düşünüyordur,olamaz mı?

Şimdi Chelsea - İnter maçında ilk yarıyı izledik Sneijder forvet arkası mı ? Hayır

Ama oyun içinde kendini hissettiriyor ,yaratıcılıkları ile ön planda Mesela Elano´nun varlığını,etkisini hissetmiyorsun oyun içinde Ben ve Elano´yu eleştirenlerin anlatmak istediği olay budur eğer Elano´ya 8 milyon avro bayılıp yıllık 3 milyon avro veriyorsak bizde bu anlattığım olayları beklemekte haklıyız

Şimdi Chelsea - İnter maçında ilk yarıyı izledik Sneijder forvet arkası mı ? Hayır

Ama oyun içinde kendini hissettiriyor ,yaratıcılıkları ile ön planda Mesela Elano´nun varlığını,etkisini hissetmiyorsun oyun içinde Ben ve Elano´yu eleştirenlerin anlatmak istediği olay budur eğer Elano´ya 8 milyon avro bayılıp yıllık 3 milyon avro veriyorsak bizde bu anlattığım olayları beklemekte haklıyız

Soyledigin makul aga.

İnter'de sistem oturmamış değil ve Sneijder yanındakilerle anlaşıyor. Ve ofans ağırlıklı oynuyor. Elano böyle serbest gibi oynadığında yani çok defansif oynatılmadığında zaten hep etkili oldu. Şu an Rijkaard onu defansif olarak kullanıyor biraz. Yanındakilerle de anlaşamayınca böyle bir durum çıkıyor...

Sneijder İnter'de 10 numara oynar Okan.

Deco zaten müthiş bir adamdı. Porto'yu CL şampiyonu yaptı adam. Fiziksel olarak ve mücadele olarak, bir 10 numara için de fazlasıyla iyiydi. Bu sayede hiç zorluk çekmedi 4-3-3'te.

İnter'de sistem oturmamış değil ve Sneijder yanındakilerle anlaşıyor. Ve ofans ağırlıklı oynuyor. Elano böyle serbest gibi oynadığında yani çok defansif oynatılmadığında zaten hep etkili oldu. Şu an Rijkaard onu defansif olarak kullanıyor biraz. Yanındakilerle de anlaşamayınca böyle bir durum çıkıyor...

Evet işte ofansif özelliklerini göstermesi için yanına nokta tkviyeler lazım Herkesin beklentisi Elano´dan ofansif katkı Ondan bu kadar eleştiriliyor

Sneijder İnter'de 10 numara oynar Okan.

Sadece sırtında yazıyor 10 numara :)Sneijder , Kaka , Van der Vaart gibi oyuncular sahada 10 numara gibi görünür ama aslında maç içinde çok koşar

Sneijder, Van Der Vaart gibi adamlar Ajax'ın 4-3-3'ünde yetiştikleri için; hem 10 numara gibi, hem 4-3-3'teki Deco gibi oynayabilecek kapasitede adamlardır.

Deco zaten müthiş bir adamdı. Porto'yu CL şampiyonu yaptı adam. Fiziksel olarak ve mücadele olarak, bir 10 numara için de fazlasıyla iyiydi. Bu sayede hiç zorluk çekmedi 4-3-3'te.

Ne olursa olsun 10 numara oynamakla sağ/sol iç oynamak arasında fark vardır.Görüyoruz Belluschi'nin,Micael'in halini.

Sadece sırtında yazıyor 10 numara :)Sneijder , Kaka , Van der Vaart gibi oyuncular sahada 10 numara gibi görünür ama aslında maç içinde çok koşar

Zaten 10 numaralar artık çok koşar,top rakipteyken topun arkasına geçip alan daraltır.Ama hücumdayken bak bakim Xavi gibi Elano gibi geriye gelip,pas yapıp oyun mu kuruyor yoksa forvet arkasında serbest mi oynuyor?

Sneijder in yanında Topal,Sarpmı oynuyodu ben goremedım.Barışta oynadımı?:cool:

Sneijder işte. Bir topuk pasıyla 4 adamı düşürdü oyundan ve Pandev'e nefis gollük pas verdi. Pandev biraz daha iyi sürse topu, golü atmıştı.

Bu arada Xavi'yle, bir 10 numarayı nasıl kıyaslıyor ki bir insan? Deco ve Xavi yan yana oynuyordu. Deco ofansif, Xavi defansif. Rijkaard oynatıyordu bu adamları yan yana.

Sneijder savunma yapmaz, Elano yapar. Rakibi markaj altına alır, mücadele eder. Sneijder en fazla topun arkasında durur. Ama Elano öyle değil. Topu almak için rakibe kök söktürür.

Sneijder işte. Bir topuk pasıyla 4 adamı düşürdü oyundan ve Pandev'e nefis gollük pas verdi. Pandev biraz daha iyi sürse topu, golü atmıştı.

Bu arada Xavi'yle, bir 10 numarayı nasıl kıyaslıyor ki bir insan? Deco ve Xavi yan yana oynuyordu. Deco ofansif, Xavi defansif. Rijkaard oynatıyordu bu adamları yan yana.

Nerde kıyaslamışım ben Xavi ile 10 numarayı?Ayrıca (yılı tam hatırlamıyorum ama)Rıjkaard Nou Camp'ta 2-1 kaybettikleri maçın rövanşında Anfield'da

-----Xavi

Deco------İniesta

orta sahası ile çıkıp 1-0 kazanmıştı.E burda iki tane ofansif adamla çıktığında dağılması gerekiyor.Demek ki Deco'ya savunma anlamında bazı özellikler yüklemiş.

Aydınlatıcı bir yorum. Boldladığım nokta Elano'nun istatistiklerine takan arkadaşa gelsin.

İstatistik önemli değil adam iyi oynayamıyor ha iyi oynamazsa iyi istatistik beklemek lazım (Alex gibi) oda yoksa güle..Yani bu adamın asist sayısı iniestayla aynı diye iniesta kadar etkili mi diyorsun gülerler adama..

Emrede asist sayısı fazla yoktur ama adamı övüyorum çünkü çok iyi oynuyor temposu yüksek dönen topların çoğunu o alıyor.Ayrıca siz görmesenizde uzun pasta atıyor en son milli maçta 3 uzun pası var 2 si tehlikeli oldu..Pas deseniz eminim elanonun %67 den daha fazla istatistiğe sahiptir ve takımı elanodan daha fazla öne taşıyabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt