- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Elano yalan, sallamaya devam.
Elano yalan, sallamaya devam.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Tamam da Elano'yu resmen kötü göstermiş arkadaş. Bize Elano fiziğinde ve temposunda bir adam lazımsa, onun forvete yakın ve skora direk katkısı olmalı. Bize Elano'nun oynadığı tarz bir adam lazımsa, fizik gücü ve mücadelesi daha iyi bir adam olmalı.
Adam ne diyor sen ne diyorsun birader saçmalama.
Tamam da Elano'yu resmen kötü göstermiş arkadaş. Bize Elano fiziğinde ve temposunda bir adam lazımsa, onun forvete yakın ve skora direk katkısı olmalı. Bize Elano'nun oynadığı tarz bir adam lazımsa, fizik gücü ve mücadelesi daha iyi bir adam olmalı.
Şimdi Chelsea - İnter maçında ilk yarıyı izledik Sneijder forvet arkası mı ? Hayır
Ama oyun içinde kendini hissettiriyor ,yaratıcılıkları ile ön planda Mesela Elano´nun varlığını,etkisini hissetmiyorsun oyun içinde Ben ve Elano´yu eleştirenlerin anlatmak istediği olay budur eğer Elano´ya 8 milyon avro bayılıp yıllık 3 milyon avro veriyorsak bizde bu anlattığım olayları beklemekte haklıyız
Şimdi Chelsea - İnter maçında ilk yarıyı izledik Sneijder forvet arkası mı ? Hayır
Ama oyun içinde kendini hissettiriyor ,yaratıcılıkları ile ön planda Mesela Elano´nun varlığını,etkisini hissetmiyorsun oyun içinde Ben ve Elano´yu eleştirenlerin anlatmak istediği olay budur eğer Elano´ya 8 milyon avro bayılıp yıllık 3 milyon avro veriyorsak bizde bu anlattığım olayları beklemekte haklıyız
İnter'de sistem oturmamış değil ve Sneijder yanındakilerle anlaşıyor. Ve ofans ağırlıklı oynuyor. Elano böyle serbest gibi oynadığında yani çok defansif oynatılmadığında zaten hep etkili oldu. Şu an Rijkaard onu defansif olarak kullanıyor biraz. Yanındakilerle de anlaşamayınca böyle bir durum çıkıyor...
Sneijder İnter'de 10 numara oynar Okan.
Deco zaten müthiş bir adamdı. Porto'yu CL şampiyonu yaptı adam. Fiziksel olarak ve mücadele olarak, bir 10 numara için de fazlasıyla iyiydi. Bu sayede hiç zorluk çekmedi 4-3-3'te.
Sadece sırtında yazıyor 10 numaraSneijder , Kaka , Van der Vaart gibi oyuncular sahada 10 numara gibi görünür ama aslında maç içinde çok koşar
Sneijder işte. Bir topuk pasıyla 4 adamı düşürdü oyundan ve Pandev'e nefis gollük pas verdi. Pandev biraz daha iyi sürse topu, golü atmıştı.
Bu arada Xavi'yle, bir 10 numarayı nasıl kıyaslıyor ki bir insan? Deco ve Xavi yan yana oynuyordu. Deco ofansif, Xavi defansif. Rijkaard oynatıyordu bu adamları yan yana.
Aydınlatıcı bir yorum. Boldladığım nokta Elano'nun istatistiklerine takan arkadaşa gelsin.
Sneijder in yanında Topal,Sarpmı oynuyodu ben goremedım.Barışta oynadımı?:cool:
Sneijder savunma yapmaz, Elano yapar. Rakibi markaj altına alır, mücadele eder. Sneijder en fazla topun arkasında durur. Ama Elano öyle değil. Topu almak için rakibe kök söktürür.