#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Ben çok biliyorum diye iddia etmiyorum b.k atmaya çalışmadan önce yazdıklarımı oku.

Okuyorum merak etme. Her ama her mesajında Yaser Aydın ile birlikte başkalarına akıl vermeye çalışıyorsun. Babanın forum değil burası. Azıcık terbiyeli ol. O dediğin şeyide sana atmak gbi bi derdim yok , rahat ol.

Yaa Okan bırak bunları.Giovani olayı hala akıllardan çıkmadı :D

Mesela dünkü Sneijder tam bir maestro gibi takımını nasıl yönetti ve İntere turu getirdi üstelik maçın en çok koşan adamlarından biriydi

Mesela Cech nasıl bir kaleci

Sergio Ramos nasıl bir sağ bek

Puyol ve Ferdinand nasıl defans

Lahm nasıl bir sol bek

Yaya Toure nasıl bir önlibero

Sneijder nasıl bir 2 yönlü oyuncu

İniesta nasıl bir oyuncu

Torres nasıl bir golcü

Rooney nasıl bir insan

Anlamışsındır umarım :)

Bu başlıktaki tartışmalar hiç bitmeyecek mi? Onur ve Serhat gibileri mesaj yazıyor sonra herkes onları eleştiriyor. :o

Okuyorum merak etme. Her ama her mesajında Yaser Aydın ile birlikte başkalarına akıl vermeye çalışıyorsun. Babanın forum değil burası. Azıcık terbiyeli ol.

Atakan,düzgün yaz ne yazacaksan insanın sinirlerini bozma.Sen kimsin ulan bana terbiyeli ol diyorsun?Elin bebesinden mi öğreneceğim terbiyeyi?Ne terbiyesizlik yapmışız yaz bakalım o zaman.İnsana zorla ceza aldırtmayın.

Çift yönlü orta saha nedir öğrensek?

Bir defans oyuncusu, bir forvet oyuncusu, hatta bir bek oyuncusu bile çift yönlü olabilir. Çift yönlü oprta saha diyince aklınıza direk Gerrard mı geliyor?

Bir takım savunmadayken oyuncun topun arkasına geçip alan daraltıyorsa o futbolcu oyunu iki yönüylede oynuyor demektir. Elano göbekte oynuyor. Tarzı sürekli seri paslaşmak. Bu kombinasyonu hangi partneriyle yapacak? Yapacağı kimse olmadığına göre onun ters toplarından faydalanacağız.

Asıl dikkat edilmesi gereken nokta da şu. Rijkaard Elano'dan forvete yakın oynamasını değil, sol kanada yakın oynamasını istiyor. Caner - Elano - Arda üçgeniyle o kanattan pozsiyon bulmaya çalışıyor FR. Caner'in ve Elano'nun (En iyi uzun top atan 2 oyuncumuz) uzun topları ile de ters kanattaki Keita'ya pozisyon hazırlamaya çalışıyor.

Atletico maçlarını tekrar izleyin anlarsınız oyun içindeki rolünü.

Brezilya milli takımınada o paslaşmaları yapamıyor 5 maçını izledim hepsinde sahada bile yoktu neredeyse..Zaten tempolu bir oyuncu değil dediğin pasları yapacak adam tempolu bir oyuncu olmalı siz hiç elanonun pas verdikten sonra iler koştuğunu ileriye doğru verkaç yaptığını gördünüz mü?

iyi sneijder i alalım o zaman

Allahım delirecem yahu Sneijderi mi alalım dedim ben anlatmak istediğim o tarzda bir oyuncuya ihtiyacımız var hem çok koşan hemde takımı meastro gibi yöneten bütün dev takımlarda var böyle oyuncular

Real/Kaka ,İnter/Sneijder , Barcelona/Xavi

Brezilya milli takımınada o paslaşmaları yapamıyor 5 maçını izledim hepsinde sahada bile yoktu neredeyse..Zaten tempolu bir oyuncu değil dediğin pasları yapacak adam tempolu bir oyuncu olmalı siz hiç elanonun pas verdikten sonra iler koştuğunu ileriye doğru verkaç yaptığını gördünüz mü?

yanında ayhan-sarp-topal-barış tan ikisi oynarsa xavi bile yapamaz bu dediklerini:o

Beyler, lütfen tartışmanızı msn, facebook vs. üzerinden yapın !

Madem dedikleri size çok saçma geliyo cevap vermeyin kardeşim. Daha da uzatıyorsunuz.

Elanoya laf yok len sen geçen menejerlikte Hayrıyle bır olup bana sumkurmedınızmı :)

Allahım delirecem yahu Sneijderi mi alalım dedim ben anlatmak istediğim o tarzda bir oyuncuya ihtiyacımız var hem çok koşan hemde takımı meastro gibi yöneten bütün dev takımlarda var böyle oyuncular

Real/Kaka ,İnter/Sneijder , Barcelona/Xavi

ya tamam işte:mad: imkanlar dahilinde kim var da elano yu beğenmiyosunuz onu diyorum:mad: ,kimi alabiliriz

akşam olunca ne üşüşüyorsunuz tilki gibi? bazen şunu söyleyesim geliyor;

"buyrun efendim, hoşgeldiniz. ne alırdınız? ya da ne verirdiniz?"

milletin işten veya okuldan sonra derdi olmuş Elano'ya sallamak.

ha birde, eleştiri başka şeydir. Bir adamın kalitesine laf etmek başka. yaratıcılığınıza Xavi'nin ara pasını sokayım.

Keita'ya ve Arda'ya bile bu kadar mesaj yazmamışsınız. Neden Elano'yu bu kadar sevdiğiniz belli oluyor. :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt