Cem öncelikle emeğin için eline sağlık
Öncelikle ister Lincoln , Alex tarzı olsun ister çift yönlü olsun sistem daima orta saha oyuncuları üzerine kuruludur.Verdiğin Lincoln örneği yanlış Lincoln , Alex gibi oyuncular aslında orta saha değildir bence Lincoln ,Alex gibi oyuncular gizli forvettir Tek forvetin çok yakınında oynayıp bir nevi 2. forvet görevi üstlenirler
Gelelim Elano´ya
Elano´dan beklentilerimiz olması doğal çünkü 8 milyon avro bonservis verildi kendisine ve yıllık 3 milyon avro alıyor . İşin maddi boyutunu geçtim bu adam Brezilya milli takımında oynuyor .Elano´dan bir Lincoln´luk beklememiz hata olur doğru Ama çift yönlü oyuncularda fark yaratır Mesela Son Chelsea - İnter maçında Sneijderi izledim adam nasıl oyunun içinde tam bir maestro gibi alıyor , veriyor , servis yapıyor , şut çekiyor , sorumluluk alıyor Gerektiği zaman kanat akınlarına bile yardımcı oluyor Dev takımlardaki diğer çift yönlü oyuncularda aynı şekilde Gerard , Lampard , Kaka , Xavi , İniesta gibi bu adamlar takımlarının kilit parçaları olup rakibi korkutuyor Aha yine müthi bir pas atacak , şut çekecek vs gibi Ama Elano´nun oyun içindeki varlığını hissetmiyorsun , rakip için bir tehlike oluşturmuyor Ben ve Elano´yu eleştirmek isteyenlerin anlatmak istedikleri ve beklentileri budur . Umarım anlaşılır bir şekilde anlatabilmişimdir olayı