Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Elano topiğini domine eden FUTBOL DAHİSİ 10 kişi var. Onlar dışında tek bir kişi bile sallamıyor, 6000 kişilik forumda.
Geçen hafta koşmuyor dendi, bu hafta boşa koşuyor deniyor
Anlamadığım bir olay var, barış Elanodan daha fazla pas yaptı dendi ama ben maçı izledim aklımda kalan bir pası bile yok yahu

problem bende mi acaba diye videoları kontrol ettim dengesiz dengesiz yanlara pas atmış
Elanonun o 14 pas dediniz yaa, onları izledim, 5i adamı gol pozisyonuna sokuyor. Bunun 3ü %100lğk gol pozisyonları
Eğer orta sahada Elano ile sürekli topları buluştursak Alex örneğinde olduğu gibi siz görürsünüz Elanoyu. Ama biz bireysel değilde takım oyunu oynadığımız için topla az buluşmasına rağmen çok güzel değerlendiren Elanoya sallayabiliyorsunuz! Maçı izlediğimde dikkat ettiğim olay, kontra yediğimiz zaman oyuncuyu ilk bozan hep Elano olmuş. Barış, Sarp bir kez bile olaya müdahil değil. Hatta topun gerisinde kalmışlar. Ayıp gerçekten. Trabzon maçında bile sallıyorsanız BEN bunda kesinlikle ARTNİYET ararım. Elano yüzünden bi kaç kez ceza alınca galiba zoruna gitmiş arkadaşların, kişisel olarak kin güdüyorlar.
Elano eleştirenlere her hafta bir şekilde kapakları takıyor, ama bu kapaklar galiba bazılarının zoruna gidiyor. Halbuki yanılmışım orta sahamızdaki en yaratıcı en iyi adam demek bu kadar mı zor?? Elano iyi oynarsa Galatasaray kazanıyor siz kaybetmiyorsunuz. Zaten sene sonunda yazdığınız yorumları bırak, isimleriniz bile tatlı bir hatıra olarak kalacak aklımda
Elinize bir avuç çekirdek alıpta Stadyum programından özetleri izleyip yorum yapmayın. Yorum yapacaksanız alın size Maçtaki Elano özeti içimizdeki Gürcan Bilgiçlere gelsin;
YouTube - Elano Trabzonspor macinda ne yapti?
Buna göre yorum yapın. Bu arada, ilk yarı istatisklerinde Elano Galatasarayımızda en çok koşan ikinci futbolcu olmuş. Tebrik ederiz kendisini görev aldığı 57 dakika içerisindeki özverili ve sağlam oyunu için. 6+2 yüzünden Elanonun çıkmak zorunda kalması beni ve bir çok taraftarı üzdü ayrıca. Allah sizi bildiği gibi yapsın TFF..
Ne alakası var.!
İstastik olarak iyi.. trabzonlu arkadaşlarımada sorduğumda takımda en iyi adam colman diyorlar.
Adam tutmuş vasat dşiyor
Trabzonlu arkadaşında sen gibiyse normaldir

Futbolcunun iyisini kötüsünü ayırmak taraftarın yapacağı iş değil zaten

Eğerki taraftar yapacak olsaydı yine colman demezdi. Eğer bi adam göze hoş gelen futbol istiyorsa Alenzinho en iyi der. Hırs diyorsa Umut Bulut en iyi oyuncu der. Yetenek diyorsa kaleci Onur der. Song der Serkan der bilmem ne der ama Colman demez

gülerler yoksa.