#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Senin verdiğin örnek ne kadar mantıklı. Diğer oyuncuların tümü 90 dk oynamış. Elano 57 dk oyunda kalmış. Diyorsunki bak Barış bile daha çok pas atmış Elanodan. Bunun neresi sana mantıklı geliyor.

Senin verdiğin örnek ne kadar mantıklı. Diğer oyuncuların tümü 90 dk oynamış. Elano 57 dk oyunda kalmış. Diyorsunki bak Barış bile daha çok pas atmış Elanodan. Bunun neresi sana mantıklı geliyor.

İstatistikleri şimdiye kadar harikaydı hocam elanonun . Ben 57. dakikadan sonra arap atı gibi açılacağını unutmuşum. pardon. Ah ulan rijkaard:mad:

İstatistikleri şimdiye kadar harikaydı hocam elanonun . Ben 57. dakikadan sonra arap atı gibi açılacağını unutmuşum. pardon. Ah ulan rijkaard:mad:

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Kıvırıyormusun anlamıyorumki. Bak tek tek anlatıyorum.

Sen diyorsunki Elano takımdaki en az pası atmış. Barış bile daha fazla pas atmış.

Bende diyorumki çok kötü mantık yürütüyorsun. ELANO OYUNDA 57 DK KALMIŞ. 57 dk oyunda kalan bir futbolcu nasıl 90 dk oyunda kalan bir futbolcudan daha fazla pas atar. Anlıyor musun?

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Kıvırıyormusun anlamıyorumki. Bak tek tek anlatıyorum.

Sen diyorsunki Elano takımdaki en az pası atmış. Barış bile daha fazla pas atmış.

Bende diyorumki çok kötü mantık yürütüyorsun. ELANO OYUNDA 57 DK KALMIŞ. 57 dk oyunda kalan bir futbolcu nasıl 90 dk oyunda kalan bir futbolcudan daha fazla pas atar. Anlıyor musun?

Sence 33 dakika daha oynasa kimi geçerdi. 33 dakkada ortalığı kasıp kavururmuydu. Yoksa geçen maçlarında olduğu gibi mi kalırdı

Bazı yerlerde 57 dakikayı hesaba katmamak benim suçum . Bu konuda haklısın

Ama kalan 33 dakikada çok mu iyi olacaktı sence?

Sence 33 dakika daha oynasa kimi geçerdi. 33 dakkada ortalığı kasıp kavururmuydu. Yoksa geçen maçlarında olduğu gibi mi kalırdı

Bazı yerlerde 57 dakikayı hesaba katmamak benim suçum . Bu konuda haklısın

Ama kalan 33 dakikada çok mu iyi olacaktı sence?

Katacaksın tabiki 1000 düşün 1 söyle demişler ortaya birşeyler atacaksan mantıklı atacaksın. Oyunda 57 dk kalmış bir futbolcuyu 90 dk kalmış futbolcular ile "pas atma" konusunda karşılaştırmak ne kadar mantıklı. Kahin değilim. Sen kahinsen bilemem.

Katacaksın tabiki 1000 düşün 1 söyle demişler ortaya birşeyler atacaksan mantıklı atacaksın. Oyunda 57 dk kalmış bir futbolcuyu 90 dk kalmış futbolcular ile "pas atma" konusunda karşılaştırmak ne kadar mantıklı. Kahin değilim. Sen kahinsen bilemem.

Ortaya bişey atacaksak kahin olmaya gerek yok. Sizin neden savunduğunuzu hala anlaamdım yalnız. Şimdiye kadar toplam oynadığı maçlarda beklentiler ve alınan kafanızda eşit veya alınan daha çok ise demek ben elanodan çok fazla birşey beklemişim. Ben allah dışında görmediğime inanmıyorum. İnanmadığım şeyi de kendime kabul ettirmem. Umut belli donelerle beslenmezse sonu hüsran olur. Benim umudum yok. Sizin varmış. İnşallah -ben de isterim beni yanıltmasını- yanılan ben olurum

bir tarafta ben dahil pek çok kişinin kadroda görmek istemediği barış 36 pas/90 dk,diğer tarafta brezilya milli takımının direkt oyuncusu,dünya kadar para-umut bağlanmış elano 14 pas/57 dk...tabi bu istatistikler herşey değil,yanıltıcı da olabilir...ama oyun içinde etkinliği de olmamış,birçok top kaybı yapmış kahramanımızın,daha değişiklik sözkonusu değilken dili dışarda kulübeye baktığını da mı görmediniz,çıkarsın artık diye?!

Ortaya bişey atacaksak kahin olmaya gerek yok. Sizin neden savunduğunuzu hala anlaamdım yalnız. Şimdiye kadar toplam oynadığı maçlarda beklentiler ve alınan kafanızda eşit veya alınan daha çok ise demek ben elanodan çok fazla birşey beklemişim. Ben allah dışında görmediğime inanmıyorum. İnanmadığım şeyi de kendime kabul ettirmem. Umut belli donelerle beslenmezse sonu hüsran olur. Benim umudum yok. Sizin varmış. İnşallah -ben de isterim beni yanıltmasını- yanılan ben olurum

:boohoo:

Sıkıldım artık bu tartışmalardan. Sezon sonuna kadar yorum yapmayacağım artık, şampiyon olana kadar yorum yapmayacağım.

Meydan sizin, güle oynaya sallayabilirsiniz ;)

hala ona buna sallayin devam edin bravo sampiyonluk gidiyor ama sallamaya devam tebrikler

hala ona buna sallayin devam edin bravo sampiyonluk gidiyor ama sallamaya devam tebrikler

kadrodan birileri eleştiriliyor diye gidiyor yani şampiyonluk?? eleştirilen adamların göster(eme)diği performans dan dolayı şampiyonluk gidiyor da birileri bunu dile getiriyor olamaz mı yani?

Sıkıldım artık bu tartışmalardan. Sezon sonuna kadar yorum yapmayacağım artık, şampiyon olana kadar yorum yapmayacağım.

Meydan sizin, güle oynaya sallayabilirsiniz ;)

Biz sallamıyoruz ki be güzel kardeşim. Şu an Elano iyi mi ? Hayır. Benim Elano ile bi problemim yok ama şu an vasatı aşamıyor.

kadrodan birileri eleştiriliyor diye gidiyor yani şampiyonluk?? eleştirilen adamların göster(eme)diği performans dan dolayı şampiyonluk gidiyor da birileri bunu dile getiriyor olamaz mı yani?

sallamaya devam o zaman

anlamak istemiyorsunuz buyrun meydan sizin

Elano'nun kalitesi belli ama sene sonuna kadar bir şey yapmazsa 2. Lincoln olacak kaldı ki edepsiz Lincoln ondan daha faydalıydı.

Elano topiğini domine eden FUTBOL DAHİSİ 10 kişi var. Onlar dışında tek bir kişi bile sallamıyor, 6000 kişilik forumda.

Geçen hafta koşmuyor dendi, bu hafta boşa koşuyor deniyor :)

Anlamadığım bir olay var, barış Elanodan daha fazla pas yaptı dendi ama ben maçı izledim aklımda kalan bir pası bile yok yahu :rolleyes: problem bende mi acaba diye videoları kontrol ettim dengesiz dengesiz yanlara pas atmış :D

Elanonun o 14 pas dediniz yaa, onları izledim, 5i adamı gol pozisyonuna sokuyor. Bunun 3ü %100lğk gol pozisyonları :)

Eğer orta sahada Elano ile sürekli topları buluştursak Alex örneğinde olduğu gibi siz görürsünüz Elanoyu. Ama biz bireysel değilde takım oyunu oynadığımız için topla az buluşmasına rağmen çok güzel değerlendiren Elanoya sallayabiliyorsunuz! Maçı izlediğimde dikkat ettiğim olay, kontra yediğimiz zaman oyuncuyu ilk bozan hep Elano olmuş. Barış, Sarp bir kez bile olaya müdahil değil. Hatta topun gerisinde kalmışlar. Ayıp gerçekten. Trabzon maçında bile sallıyorsanız BEN bunda kesinlikle ARTNİYET ararım. Elano yüzünden bi kaç kez ceza alınca galiba zoruna gitmiş arkadaşların, kişisel olarak kin güdüyorlar.

Elano eleştirenlere her hafta bir şekilde kapakları takıyor, ama bu kapaklar galiba bazılarının zoruna gidiyor. Halbuki yanılmışım orta sahamızdaki en yaratıcı en iyi adam demek bu kadar mı zor?? Elano iyi oynarsa Galatasaray kazanıyor siz kaybetmiyorsunuz. Zaten sene sonunda yazdığınız yorumları bırak, isimleriniz bile tatlı bir hatıra olarak kalacak aklımda :)

Elinize bir avuç çekirdek alıpta Stadyum programından özetleri izleyip yorum yapmayın. Yorum yapacaksanız alın size Maçtaki Elano özeti içimizdeki Gürcan Bilgiçlere gelsin;

YouTube - Elano Trabzonspor macinda ne yapti?

Buna göre yorum yapın. Bu arada, ilk yarı istatisklerinde Elano Galatasarayımızda en çok koşan ikinci futbolcu olmuş. Tebrik ederiz kendisini görev aldığı 57 dakika içerisindeki özverili ve sağlam oyunu için. 6+2 yüzünden Elanonun çıkmak zorunda kalması beni ve bir çok taraftarı üzdü ayrıca. Allah sizi bildiği gibi yapsın TFF..

Ne alakası var.!

İstastik olarak iyi.. trabzonlu arkadaşlarımada sorduğumda takımda en iyi adam colman diyorlar.

Adam tutmuş vasat dşiyor

Trabzonlu arkadaşında sen gibiyse normaldir :) Futbolcunun iyisini kötüsünü ayırmak taraftarın yapacağı iş değil zaten :) Eğerki taraftar yapacak olsaydı yine colman demezdi. Eğer bi adam göze hoş gelen futbol istiyorsa Alenzinho en iyi der. Hırs diyorsa Umut Bulut en iyi oyuncu der. Yetenek diyorsa kaleci Onur der. Song der Serkan der bilmem ne der ama Colman demez :) gülerler yoksa.

Elano'nun kalitesi belli ama sene sonuna kadar bir şey yapmazsa 2. Lincoln olacak kaldı ki edepsiz Lincoln ondan daha faydalıydı.

Lincoln ilk senesinde bizde ne yapti????

Ilk 2 macta mükemmel goller atti sonra sezon sonunda olan Gencler deplasmanina kadar yatti.

2. senesinde Lincoln bizde costu ve taraftarin sevgilisi oldu, ilk senesinde degil.

Lincoln gibi adama sabrettiyseniz, Elano gibi Brezilya milli takiminda banko oynayan adamada biraz sabredin. ;)

Gelecek sezon Elano'nun yanina iyi bir partner alinir ve beraber cosarlar.

Bu kadar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt