Burak Alparslan
Parçalı Üye
- 3 Ocak 2009
- 2.795
- 0
- 1.306
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Elano'nun aklı dünya kupasında,Rijkaardın aklı ise Chelsea'de.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumda isatistiklerle ilgili kıyaslamaların asğlıklı yapılmadığını düşünüyorum. Zira Zidane ile Alex'in oynadığı maç ile gol ve asist sayısı oranlanıp da futbolculukları kıyaslanırsa Alex çok daha iyi futbolcu görünür. (Ben verilerine bakmadım ama muhtemelen Alex'in oranı daha yüksek çıkar.) Aynı şey Hagi için de geçerli. (Bana göre Hagi Zidane'dan daha iyi topçuydu.)
Bu arada Elano ile kıyasladığınız çoğu futbolcunun da aynı görevi uygulayan oyuncular olmadığını görüyorum. Belki de mevki - görev konusunu iyi bilmiyorum.
Bu forumdan Onur ihraç edilmediği veya uyarılmadığı sürece bu tartışmalar hep devam edecektir.
hadi elano'nun aklı nerde onu az çok tahmin edebiliyoruz da Rejkaard'ın aklının nerde olduğu nereden çıktı şimdi?
Nerede bilmiyoruz gerçekten. Barış Özbek'i bir insan nasıl 10 numara gibi oynatır? Hiç mi dünya futbolunu takip etmiyor Rijkaard. Ya da Amerika'yı mı keşfetme peşinde?
Alın size bir örnek. Pasör dediğiniz adamın pas yüzdesine bakın. Barış'ın ondan daha fazla. Elano'dan daha fazla ileri oynamış. Pasör dediğiniz adam Leo'ya eşit sayıda pas yapmış.
![]()
Ara pas atıyor.
2 toptan 1 i adamını buluyor siz hala Elano'ya laf atıyorsunuz.
Alın size bir örnek. Pasör dediğiniz adamın pas yüzdesine bakın. Barış'ın ondan daha fazla. Elano'dan daha fazla ileri oynamış. Pasör dediğiniz adam Leo'ya eşit sayıda pas yapmış.
![]()
Ali kardeş senin futbol bilgin 7 yaşındaki çocukla aynı neden biliyormusun. Elano kaç dk oynadı, diğer futbolcular kaç dk oynadı. Hesapla bakalım.