#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Hahaha vasatmış colman sen öyle san.!9 gol 7 asisti var ligde.

Ayrıca oyunuda son derece iyi.!

Elano oynayamıyor işte bırakın yanındaki adamlar b.k atmayı..Bende diyorum m.sarpta elano yüzünden oynayamıyor bu bişey ifade eder mi?

Şu cümlenden maçları izlemediğin ortaya çıkıyor.

Elin tavuğu... Bizde olsa kazma mazma edilmedik laf kalmazdı.

Onunla ne alakasi var??? :rolleyes:

Sen dün Ceyhun'u yada Selcuk'u hic gördünmü 4-5 adama birden calim atmaya calisirken????

Adamlar basit oynamasini biliyorlar, gereksiz bisey yapmiyorlar bizim orta sahamiz gibi.

Elanonun geçmişine ve futbol kariyerine saygı duyarım.Ama kabul etmeliyizki bizim elimizde patladı.Belki yarın bugün başka bir takıma gitse harikalar yaratır ve bunada kimse şaşırmaz.

Bu arada Ali Güzeldal 14 maçta 1 gol 5 asistle oynamış:D

Bana Colman'ın iyi oynadığı maçları söyle.İstatistiklere göre yorum yaparak değil.

İzlediğim bütün maçlarda trabzonun en dikkat çeken oyuncusu..Bizim maçları görmüyor musun..Kaç kere trabbzonu kurtardı 9 gol 7 asist te yapmış daha ne yapsın..

colman bir sıfırdır ama bizim orta saha-hucumun zerre kadar takım savunmasına-temposuna yardımı olmadığı için colman gibi adamlar kahraman oluyor..

Yok arkadaş ben ahde vefa diye birşey var onu bilirim. Karakterde eksikti ama iyi topçuydu be abi. Valla gelen gideni arattı.Bugün beşiktaş tabata yerine alsaydı en az 7-8 paun önümüzde idi. Şimdi neden elanoya kızdığımı anlıyorum. Ben lincoln gibi bir hücum adamını arıyormuşum. Elano defansa yardım ediyor diye 2-3 ara pası atıyor diye beni tatmin etmez. Şunu izlerken gözlerim doldu be:(

YouTube - Elveda Lincoln .. Complicatıon 2009

Onunla ne alakasi var??? :rolleyes:

Sen dün Ceyhun'u yada Selcuk'u hic gördünmü 4-5 adama birden calim atmaya calisirken????

Adamlar basit oynamasini biliyorlar, gereksiz bisey yapmiyorlar bizim orta sahamiz gibi.

Senin orta sahanda gereken elemanlar gerektiği gibi sorumluluk alırlarsa hiç merak etme Mustafa da Barış da meraklı değildir üç kişinin arasına girmeye. Alanzinho, Colman Selçuk oynadı topla ortada. Ceyhun ne yapacak tı ki?

Ben de gitsin etsin demiyorum ki. Kötü topçu da demiyorum. Ama iyi oynamıyor. Bunu söylemek çok mu zor? Ayrıca Ali Güzeldal'ın ona benzer işlerini daha önce de gördüm. Elano öyle bir pas atsın, burayı yıkarım:D İnşallah atar. GioYa verdiği pas güzeldi ama benim elano dan bekentim oyun içinde etkin olması. Yani takımlarda bu işi üstlenen adamlar en çok pas yapan-en çok isabetli pas yapan ve topla en çok oynayan adamlardır. Örnekleri saymaya gerek yok. Elano da bunları göremiyorum. Daha iyi olabilir. Çünkü potansiyeli var. Ama tutup da yaptığı hataları yanındaki adamlara yükleyemem. Tabii barışla oynamanın psikolojik baskısı varsa üzerinde ona da birşey yapamam.

Şunda anlaşalım;

Elano çok üst düzey bir adam.

Elano iyi oynamıyor.

dostum her eleştiren kişi senin gibi seviyeli ve yapıcı şekilde eleştirse burda zaten bu konu bu kadar uzamazdı. Eleştiri var, bir de art niyet var. Birileri girip körü körüne eleştirince, haliyle birileri de körü körüne savunmak durumunda kalıyor.

İzlediğim bütün maçlarda trabzonun en dikkat çeken oyuncusu..Bizim maçları görmüyor musun..Kaç kere trabbzonu kurtardı 9 gol 7 asist te yapmış daha ne yapsın..

Trabzon'u Galatasaray maçından Galatasaray maçına izlersen tabi öyle sanarsın doğal olarak.

Senin orta sahanda gereken elemanlar gerektiği gibi sorumluluk alırlarsa hiç merak etme Mustafa da Barış da meraklı değildir üç kişinin arasına girmeye. Alanzinho, Colman Selçuk oynadı topla ortada. Ceyhun ne yapacak tı ki?

Ben hic bir oyuncuyu Trabzon'da gereksiz yere calim denerken görmedim Alanzinho disinda. Aynisini bizde yapabilseydik dün, belki 3puan bizim olurdu.

dostum her eleştiren kişi senin gibi seviyeli ve yapıcı şekilde eleştirse burda zaten bu konu bu kadar uzamazdı. Eleştiri var, bir de art niyet var. Birileri girip körü körüne eleştirince, haliyle birileri de körü körüne savunmak durumunda kalıyor.

Söylediğin çok doğru ve sonuçta da saçma sapan birşey çıkıyor ortaya maalesef...

Alın arkadaş çift yönlü değil dediğiniz adam nasıl koşuyor orta sahanın gerisine kadar gelip top dağıtıyor takımı yönetiyor..

Barışla m.topalla yapıyor bunları..Karşıdada trabzon yok dönemin bundesliga lideri.!!1Gözünüzü açın artık elano hiçbişey yapmıyor..!

https://www.youtube.com/watch?v=bSJaiU3Fd_Q

bence elano için çok sabırsız tavır koyulmuş forumda...brezilya gibi bir ülke 3 kişiden 1'ri lisanlı futbolcuyken bu milli takımın ilk 11'in olan elonaya böle konuşmak haksızlık..bana kalırsa ilerleyen zamanda etkisi çok iyi göstercek fiyasko bir transfer değil.

Alın arkadaş çift yönlü değil dediğiniz adam nasıl koşuyor orta sahanın gerisine kadar gelip top dağıtıyor takımı yönetiyor..

Barışla m.topalla yapıyor bunları..Karşıdada trabzon yok dönemin bundesliga lideri.!!1Gözünüzü açın artık elano hiçbişey yapmıyor..!

https://www.youtube.com/watch?v=bSJaiU3Fd_Q

Hep ayni video'yu koyup duruyorsun. O macta Lincoln gaza gelip öyle oynadiydi, öbür maclardada böyle oynasaydi zaten bize degil Real Madrid'e transfer olurdu. ;)

Yahu yetti artık. 2.5 yılda ne yaptı bana ondan konuş. Gelmiş burada daha 30 maça çıkmış adamı yargılıyorsun.

Git Palmeiras'ı tut o zaman. Ensenizde rakam var sizin gibiler sayıyla geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt