#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Zırt-pırt Lincoln videosu koymakta ayrı bir saflık olsa gerek.

Hala utanmadan sıkılmadan Colman filan diyorlar yahu.Bu video yeter size.Anlatmak istediğimiz herşey var burada.Hep dikine oynamış adam.Pas yüzdesinin düşmesinin tek sebebi bu.Alanzinho kaleye yüzünü döndüğünde onu bozan hep Elano olmuş.Yediğimiz kontralarda rakibi Elano karşılamış.Ama bunları göre göre Elano boxtobox değil diye saçmasapan iddialarda bulunanlar hala var forumda.3 tane çok net arapası bırakmış ayrıca.2-3 tane uzun mesafeli isabetli pası var Jo'ya.Yapamadığı tek şey yanındakilerle paslaşmak.Onu da neden yapamadığını biliyoruz.

Hep ayni video'yu koyup duruyorsun. O macta Lincoln gaza gelip öyle oynadiydi, öbür maclardada böyle oynasaydi zaten bize degil Real Madrid'e transfer olurdu. ;)

Elanoda bi maç gaza gelip oynasın lütfen..

Lincoln zaten hep iyi oynadı barosun attığı gollerin hepsinde asisti var..!

bordoux maçında yine çok iyi asisti var.!

Beşiktaşa karşı uğur incemanla dalga geçerek penaltı yaptırdı adam nasıl oynadı o maç gördünüz.

Yahu yetti artık. 2.5 yılda ne yaptı bana ondan konuş. Gelmiş burada daha 30 maça çıkmış adamı yargılıyorsun.

Git Palmeiras'ı tut o zaman. Ensenizde rakam var sizin gibiler sayıyla geliyor.

Geçen sene ligde 8 gol 15 asistle oynamış barosu gol kralı yapan adam daha ne olsun ilk sene sakatlıklar yüzünden çoğu maçta oynamamasına rağmen 5 gol 5 asisti var.!

Topu alıp ileri sürmeli, verkaç yapıp arkadaşlarını boşa çıkarmalı elano. Bunları da ileri hücum oyuncuları ile yapmalı. 45 metre uzun pasların yarısı heba olur zaten. Her takım yemez bu ara pasları. Markaj altında kalıyor oyuncularımız. Biraz topu ileriye sürüp driplig yapmalı. Gol pozisyonlarına daha yakın oynamalı. Ceza sahasına yakın

Elanoyu savunan renktaşlar,herkes kabul ediyor Elano dünya standartlarında bir futbolcu,ama bizde tutmadı bunu kabul edin.Yarın herhangi bir kulübe gidip taş gibi top oynarsa hiç kimse şaşırmaz.

Hala utanmadan sıkılmadan Colman filan diyorlar yahu.Bu video yeter size.Anlatmak istediğimiz herşey var burada.Hep dikine oynamış adam.Pas yüzdesinin düşmesinin tek sebebi bu.Alanzinho kaleye yüzünü döndüğünde onu bozan hep Elano olmuş.Yediğimiz kontralarda rakibi Elano karşılamış.Ama bunları göre göre Elano boxtobox değil diye saçmasapan iddialarda bulunanlar hala var forumda.3 tane çok net arapası bırakmış ayrıca.2-3 tane uzun mesafeli isabetli pası var Jo'ya.Yapamadığı tek şey yanındakilerle paslaşmak.Onu da neden yapamadığını biliyoruz.

Aynen öyle 1 haftadır buraya yazılan saçmalıkları yalanlar nitelikte.

Lincoln videolarından bıktık.Hepte aynı.Takımda en son tartışılacak adamlardandır Elano.

Bu forumdan Onur ihraç edilmediği veya uyarılmadığı sürece bu tartışmalar hep devam edecektir.

Topu alıp ileri sürmeli, verkaç yapıp arkadaşlarını boşa çıkarmalı elano. Bunları da ileri hücum oyuncuları ile yapmalı. 45 metre uzun pasların yarısı heba olur zaten. Her takım yemez bu ara pasları. Markaj altında kalıyor oyuncularımız. Biraz topu ileriye sürüp driplig yapmalı. Gol pozisyonlarına daha yakın oynamalı. Ceza sahasına yakın

Verkaçı kimle yapıcak bilader?

Yukarıdaki maç videosunu izlediysen görürsün 2 . yarı top M.Sarp'ta Elano boşta açmış ellerini top istiyor.M.Sarp ne yapıyor peki?

Battal gazi gibi 3-4 kişinin arasına dalıyor pas vermek yerine . Hakkatten şaka gibi.

4 dk baktım 5 tane gereksiz top kaybı var kapattım..Bu adam koşmasıyla öne çıkacaksa çıkmasın zaten..Ben takımı yönetmesini bekliyorum.

Geçen sene ligde 8 gol 15 asistle oynamış barosu gol kralı yapan adam daha ne olsun ilk sene sakatlıklar yüzünden çoğu maçta oynamamasına rağmen 5 gol 5 asisti var.!

Tamam. Sakin ol Deliormanlı.

Elano kaç maç Baros ile oynadı merak ediyorum. Kral yapacağı forvet devamlı oynadı mı ? 8 gol 15 asistle oynadıysa niye kaçtı ? Daha bi sene bile oynamamış bir adamı Lincoln'le karşılaştırmak saçmalıktır , ahmaklıktır , sidik yarıştırmaktır , özentiliktir.

Allah aşkına diğer üyeler de hiç cevap vermesin. Kendi kendine konuşsun şu Lincoln'ü savunanlar. Rica ediyorum ula.

Herşeyi geçtim bari Brezilyalıların ilk sezonlarında oynadığı futbolla sonraki sezonlar oynadıkları futbol arasında nekadar fark olduğunu düşünün.

İşin ilginç yanı Elano Baros'la çok 11'de başlamamasına rağmen asist yaptı hep ona. Mesela Sturm Graz maçı, Pana. maçı bunlara örnek...

Forumda isatistiklerle ilgili kıyaslamaların asğlıklı yapılmadığını düşünüyorum. Zira Zidane ile Alex'in oynadığı maç ile gol ve asist sayısı oranlanıp da futbolculukları kıyaslanırsa Alex çok daha iyi futbolcu görünür. (Ben verilerine bakmadım ama muhtemelen Alex'in oranı daha yüksek çıkar.) Aynı şey Hagi için de geçerli. (Bana göre Hagi Zidane'dan daha iyi topçuydu.)

Bu arada Elano ile kıyasladığınız çoğu futbolcunun da aynı görevi uygulayan oyuncular olmadığını görüyorum. Belki de mevki - görev konusunu iyi bilmiyorum.

Bazilarin hayati kaymis, sabah aksam forumda Elano'yu elestiriyorlar.

Elanonun ne oynadıgını cözemiyoruz cunku Hoca Ne oynattıgını bilmiyor.

En iyi oynadıgı macta sahadan cıkar en kötü oynadıgı macta cıkmaz.

Ne kadar kötü oynarsa oynasın bu ortasahada vazgecilmez isimdir 50-60 da oyundan almak hatadır.

Elano 4-4lükmü degil tabiki ama onu böyle kazanamazsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt