Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer
Zırt-pırt Lincoln videosu koymakta ayrı bir saflık olsa gerek.
Zırt-pırt Lincoln videosu koymakta ayrı bir saflık olsa gerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep ayni video'yu koyup duruyorsun. O macta Lincoln gaza gelip öyle oynadiydi, öbür maclardada böyle oynasaydi zaten bize degil Real Madrid'e transfer olurdu.![]()
Yahu yetti artık. 2.5 yılda ne yaptı bana ondan konuş. Gelmiş burada daha 30 maça çıkmış adamı yargılıyorsun.
Git Palmeiras'ı tut o zaman. Ensenizde rakam var sizin gibiler sayıyla geliyor.
Hala utanmadan sıkılmadan Colman filan diyorlar yahu.Bu video yeter size.Anlatmak istediğimiz herşey var burada.Hep dikine oynamış adam.Pas yüzdesinin düşmesinin tek sebebi bu.Alanzinho kaleye yüzünü döndüğünde onu bozan hep Elano olmuş.Yediğimiz kontralarda rakibi Elano karşılamış.Ama bunları göre göre Elano boxtobox değil diye saçmasapan iddialarda bulunanlar hala var forumda.3 tane çok net arapası bırakmış ayrıca.2-3 tane uzun mesafeli isabetli pası var Jo'ya.Yapamadığı tek şey yanındakilerle paslaşmak.Onu da neden yapamadığını biliyoruz.
Topu alıp ileri sürmeli, verkaç yapıp arkadaşlarını boşa çıkarmalı elano. Bunları da ileri hücum oyuncuları ile yapmalı. 45 metre uzun pasların yarısı heba olur zaten. Her takım yemez bu ara pasları. Markaj altında kalıyor oyuncularımız. Biraz topu ileriye sürüp driplig yapmalı. Gol pozisyonlarına daha yakın oynamalı. Ceza sahasına yakın
Hala utanmadan sıkılmadan Colman filan diyorlar yahu.Bu video yeter size.Anlatmak istediğimiz herşey var burada.Hep dikine oynamış adam.Pas yüzdesinin düşmesinin tek sebebi bu.Alanzinho kaleye yüzünü döndüğünde onu bozan hep Elano olmuş.Yediğimiz kontralarda rakibi Elano karşılamış.Ama bunları göre göre Elano boxtobox değil diye saçmasapan iddialarda bulunanlar hala var forumda.3 tane çok net arapası bırakmış ayrıca.2-3 tane uzun mesafeli isabetli pası var Jo'ya.Yapamadığı tek şey yanındakilerle paslaşmak.Onu da neden yapamadığını biliyoruz.
Bu forumdan Onur ihraç edilmediği veya uyarılmadığı sürece bu tartışmalar hep devam edecektir.

4 dk baktım 5 tane gereksiz top kaybı var kapattım..Bu adam koşmasıyla öne çıkacaksa çıkmasın zaten..Ben takımı yönetmesini bekliyorum.
Geçen sene ligde 8 gol 15 asistle oynamış barosu gol kralı yapan adam daha ne olsun ilk sene sakatlıklar yüzünden çoğu maçta oynamamasına rağmen 5 gol 5 asisti var.!
4 dk baktım 5 tane gereksiz top kaybı var kapattım..Bu adam koşmasıyla öne çıkacaksa çıkmasın zaten..Ben takımı yönetmesini bekliyorum.