#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Ulan futbolcularımızı eleştirmeye ne meraklısınız?!! Selçuk kimdir ya? Mehmet Topal'ın, Mustafa Sarp'ın tek tırnağı olabilir mi acaba o adam. Elano'yu tanrı gibi göstereceksiniz diye, diğer adamlarımıza çöp muamelesi yapmak ne kadar karaktersiz bir davranıştır. Elano kötü futbolcu işte, bunu kabullenin artık. Mustafa Sarp'tan da kötü, Mehmet Topal'dan da kötü. Lincoln'le oynarken müthiş oynayan Mehmet Topal, Elano'yla kötü oynuyorsa sorun Elano'dadır.

Size kontra yaparak şunu diyorum ben de. Ön liberolarımızın yanındaki adam(mâlum şahıs) futbolcu değil ki, ön liberoların iyi oynamasını bekliyorsunuz. Beğendiniz mi bu cevabı?

abi sen hıncal uluç musun yav :D cidden şüpheleniyorum artık.

Beni hayal kırıklığına uğrattı. Hep savundum arkasında oldum ama özellikle bugün çok üzdü beni.

selçuk davarı 35 metreden attı elano kaç maçtır kaleyi bile bulamadı. kornerler ön direkte frikikler dışarda. bu akşam beklenen uzun toplar isabetli paslar da yoktu ruh gibi gezindi sahada.

önümüzdeki senede böyle olacaksa dünya kupasından sonra yol vermek lazım gibi.

E yok artık onu da Elano'ya bağladınız ya :D:D:D ...

yok tek başına elano değil ,hucumcuları topla cıkar sonra ardına topal yerine essieni koy oda madara olur ... takımda 4-5 general olursa zaten yetersiz topal vede yetersizin yeteneksizi sarp topdan gümler..

Yediğimiz en büyük kazıktır elano.oyunun hiçbir bölgesinde yok. Ne geride ne ileride .ikili mücadelelerden hep kaçıyor, adam ayakta durmaya mecali yok, bir de orta saha oynuyor. Santos bile bundan iyi kullanıyor vücudunu.

Bir kere sorumluluk almaz mı insan ya bir şut çek,çaıl at,faul aldır bir şey yap ya, bu nasıl bir vurdumduymazlıktır, şampiyonluk gidiyor adam da tık yok.lincoln dedik onu bile aratır oldu. Arkadaş bize brezilyalı topçu yaramıyor.

Yediğimiz en büyük kazıktır elano.oyunun hiçbir bölgesinde yok. Ne geride ne ileride .ikili mücadelelerden hep kaçıyor, adam ayakta durmaya mecali yok, bir de orta saha oynuyor. Santos bile bundan iyi kullanıyor vücudunu.

Bir kere sorumluluk almaz mı insan ya bir şut çek,çaıl at,faul aldır bir şey yap ya, bu nasıl bir vurdumduymazlıktır, şampiyonluk gidiyor adam da tık yok.lincoln dedik onu bile aratır oldu. Arkadaş bize brezilyalı topçu yaramıyor.

Lincoln'ü aratır oldu ne demek kardeş ? Sen Keita'yı göndersen, sonra onu gönderdikten sonra Sabri'yi alsan, Sabri sağ bek olduğu halde Keita'yı aratır diyebilir misin ?

Ayrıca hangi mücadeleden kaçmış bu adam ya ? Hangi ayakta durmaya mecali yok ? Hiç yıkıldığını görmedim ben bu adamın. Bugün kaç kere top çaldı takımı atağa kaldırdı hala bunları nasıl diyebiliyorsunuz anlamıyorum ?

dikkat et forumda seni cuvalın içine koyup odunla sopalarlar...

lincoln'ü aratır oldu ne demek kardeş ? Sen keita'yı göndersen, sonra onu gönderdikten sonra sabri'yi alsan, sabri sağ bek olduğu halde keita'yı aratır diyebilir misin ?

Ayrıca hangi mücadeleden kaçmış bu adam ya ? Hangi ayakta durmaya mecali yok ? Hiç yıkıldığını görmedim ben bu adamın. Bugün kaç kere top çaldı takımı atağa kaldırdı hala bunları nasıl diyebiliyorsunuz anlamıyorum ?

mevki olarak söylemedim. Mücadele gücünün yetersizliğinden ve ikili mücadelelerde ki başarısızlığıyla kıyasladım.

Bir alexe bak bi de buna arada kaç yaş fark var ama alex oyunun içide ne kadar aktif. Elano ise çok kayboluyor. Takımı onun yönetmesi gerekirdi. O sadece pas atıyor o kadar. Bu paralar bu kadarcık oyun için çok fazla. Bu saydıklarım linconldan da bekleniyordu. Bu anlamda kıyaslamıştım.

dikkat et forumda seni cuvalın içine koyup odunla sopalarlar...

söylediklerim içerisinde ne oyuncuya bir hakeret var, ne de başka biri ne. Hatta bir çok kişi söylediklerimede katılabilir.

Yani öyle çok radikal şeyler başkalarını rahatsız edici şeyler söylemedim.

Ama kardeş senin bu tehditkar yorum fazlasıyla rahatsız edici.

Bence sen dikkat et söylediklerine( bunu tehdit olarak alma)

Bu adamın belli bir kapasitesi var ama gösteremiyor. Bunun sebebi de Mustafa ve Mehmet gibi 2 tane tekniği düşük adamla oynamak. Mustafa yada Mehmet 'ten biri oynasa Elano 'nun da yanına tekniği yüksek ve mücadeleci bir adam gelse daha verimli olur.

Elano 'nun yanında oynayacak adam ne Barış ne Ayhan. Bunlardan daha kaliteli biri gelmeli.

mevki olarak söylemedim. Mücadele gücünün yetersizliğinden ve ikili mücadelelerde ki başarısızlığıyla kıyasladım.

Bir alexe bak bi de buna arada kaç yaş fark var ama alex oyunun içide ne kadar aktif. Elano ise çok kayboluyor. Takımı onun yönetmesi gerekirdi. O sadece pas atıyor o kadar. Bu paralar bu kadarcık oyun için çok fazla. Bu saydıklarım linconldan da bekleniyordu. Bu anlamda kıyaslamıştım.

Elano'nun sırf mücadele ettiği için bile alkışlandığı maçları biliyoruz, o halde nereden çıktı mücadele gücünün yetersizliği lafı ? Elano en çok mücadele edenlerden biridir takımda. Ayrıca hiç bir ikili mücadelede yıkıldığını da görmedim Elano'nun. Çünkü hep ileriye dönük pas atmayı düşünen bir oyuncu kendisi, top süren tipte bir oyuncu değil.

Seneye Elano'nun değerini daha iyi anlayacaksınız yanına teknik bir orta saha gelince...

Elano'nun sırf mücadele ettiği için bile alkışlandığı maçları biliyoruz, o halde nereden çıktı mücadele gücünün yetersizliği lafı ? Elano en çok mücadele edenlerden biridir takımda. Ayrıca hiç bir ikili mücadelede yıkıldığını da görmedim Elano'nun. Çünkü hep ileriye dönük pas atmayı düşünen bir oyuncu kendisi, top süren tipte bir oyuncu değil.

Seneye Elano'nun değerini daha iyi anlayacaksınız yanına teknik bir orta saha gelince...

teknik orta sahamı?? kafamız karışıyor kimisi elano teknik orta saha diyor sizde cıkıp elano koşan ama yanına teknik orta saha lazım diyorsunuz..

allah korusunu birde teknik koşmayan orta saha oyuncusu ile hiç düşünemiyorum elano hazretlerini...

teknik orta sahamı?? kafamız karışıyor kimisi elano teknik orta saha diyor sizde cıkıp elano koşan ama yanına teknik orta saha lazım diyorsunuz..

allah korusunu birde teknik koşmayan orta saha oyuncusu ile hiç düşünemiyorum elano hazretlerini...

hepsinde biraz var elano dan;),bende elano dan daha fazla şey bekliyodum işin açıkçası ama,şu orta saha oyuncularımızı görünce elano ya tek kelime laf etmeye hakkımız yok

Elano orta sahadaki en iyi adamımız. Seneye bu adamın yanına iyi bir ön libero alırsak süper olur.

hepsinde biraz var elano dan;),bende elano dan daha fazla şey bekliyodum işin açıkçası ama,şu orta saha oyuncularımızı görünce elano ya tek kelime laf etmeye hakkımız yok

olan şu...

brezilya milli takımında hazretleri sağ acık mevkisine koymuşlar

oradan hareketli brezilyalı oyunculara servis yapıyor..

ne cok koşar,ne omuz omuza girer ,işde oradan ekmeğini cıkarır...

elinizi vicdanınıza koyun bir yahu adam 7 milyon avroluk bonservisi , yılda 3 mü 3.5 mi kaç milyon avroysa artık onu hak edecek ne yaptı hala bu kadar savunanı var adamın. Kötü oynadığını kimse kabullenemiyor arkadaş, adam EPL'den geldi diye kötü futbolcu olamaz mı? Kaldı ki kötüdür bu adam da demiyorum ama uymadı, uyamadı. Sevmediğim Gio'nun bile 7 maçtan 2-3'ünde iyi oyunu var, bu adam 20-25 maç yaptı 3'ten fazla çok iyi oynadı diyebileceğim maçı yok. Aynı tipte oyuncu değil ama Ernst geldi kısa sürede takımın dinamosu oldu, Neill geldi defansın belkemiği oldu bu adam hala arkadaşlarıyla bir anlaşamadı gitti. Bu adama b.k atmamak için m.topal, m.sarp gibi adamlar yerin dibine geçiriliyor fazlasıyla. Onlar da Galatasaray topçusu değiller şu halleriyle ama fiziği gerçekten yetersiz abi bir tek biz bunu görmüyoruz. Bir şey var ki adam 90'ı göremiyor.

"premier league'de 07/08 sezonunda man. city'de 34 maçta ilk 11'de başlayıp bu maçların 23'ünde oyundan çıkarılan oyuncu.bu alanda o sezonun lideridir, hatta son on yılın da lideridir bir sezonluk bakılırsa."

elano blumer - @4806910 - itü sözlük

Bir de bir futbolcu kötü, verimsiz oynayınca tabii ki eleştirilecek, bunu yapınca skor yorumculuğu oluyor diye bir şey çıkardılar şimdi de. Takım kazanınca laf etseler Elano'ya, bu sefer de takım iyi giderken araya niye taş koymaya çalışıyorsun der bu savunucular. 3 büyükler içinde kanatları en iyi takım bizsek de , ortanın ortası en yetersiz takım da biziz bunu kabul edin artık yahu. Bunun nedenlerinden de biri Elano'dur bunu kabullendiremedik bir tek.

Bu maçta niye bu kadar durgundu anlam veremedim. Kötü de oynasa iyi de oynasa sonuna kadar Elano ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt