#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Yanına 2 tane süper ön libero lazımmış. Şöyle ileriye de geriye de oynayabilen, oyunu domine eden, pas yüzdesi yüksek, şut çekip gol pasları verebilen, ara pasları atabilen, verkaçlarla adam eksilten , çok koşan çok çalışan, pres yapabilen 2 tane ön libero olursa Gerçek elanoyu görecekmişiz. Öyle diyorlar. :)

Yerine de hologramını yansıtalım da, yorulmasın paşamız.

Yanına 2 tane süper ön libero lazımmış. Şöyle ileriye de geriye de oynayabilen, oyunu domine eden, pas yüzdesi yüksek, şut çekip gol pasları verebilen, ara pasları atabilen, verkaçlarla adam eksilten , çok koşan çok çalışan, pres yapabilen 2 tane ön libero olursa Gerçek elanoyu görecekmişiz. Öyle diyorlar. :)

Senin dediğin xavi ve iniesta.onlarla ben bile oynarım elano nun yerine.ya bir şut cek adam gec birşey yap ama.artık yapmasanda olur.iş işten gecti

az daha sabır;),2.senesini bekleyin düzelicek inanıyorum ben göreceksiniz

Elano oynamıyor işin gerçeği budur.Bekle bekle olmuyor işte arkadaş. Biz zaten burdan kaybediyoruz 2 maç iyi oynayıp 5 maç oynamayan adamlara ismi var diye sabır edip gerektiğinden fazla değer gösterdiğimiz için. Bu adamı ya brezilya milli takımındaki yeri olan sağ tarafta oynatın ya da oynatmayın ki beklentilerimiz karşılayamadı diye kahrolmayalım. Fener bugün Santosu sol bek yani esas yerinde oynattı adam 10 numara oynadı. Yani ortada bi yanlışlık var sırf ismi var diye ama mevki gözetmeksizin nasıl olsa nereye koysak oynar denen futbolculardan bize YARAR GELMEZ.

suçlamadığım oyuncu. sarp bacakları iki yana açmış adamın karşısında dururken kendisi yerden yere atarak kayıyordu topa. ayrıca yanında göbekte pas yapacağı oyunu açacağı iki kişi topal ve sarp.adam kac kere asist yapti. asisti yaptigi adamlar golu atamiyorsa elano napsin arkadas. misal daha en son macta gio'ya yapti. ornek cok. fener ve gs nin oyun sisteminde alex ile elano nun oynadigi yerlerin farki da bariz anlayana. komik olmaya kasmayin o yuzden.

sezlong yorumcularinin camur atmaya bayildigi futbolcudur.

herkes bilir ki elano blumer ''box to box midfielder'' olarak bilinen iki yönlü orta saha oyuncusudur.galatasaray'daki görevi barcelona'da rijkaard'ın deco'ya biçtiği roldür.hele ki galatasaray'ın önliberosunu mehmet topal olduğunu kabul edersek bu göreve aday diğer iki kişinin barış ve mustafa sarp bilelim.durum böleyken elano'nun şuanki varlığı galatasary için kilittir.

2. yarı iyi oynamaya başlamıştı.Çokta umutlanmıştım.Sorumluluk almıyor.Takımı sırtlayamıyor.Ne golu, ne pası, ne şutu var artık.O yüzden hiç umudum yok artık elanodan...

İki sene evveli Lincoln'e her fırsatta sövenler ondan sonraki sene resmen tapmaya başlamışlardı adama.Seneye göreceğim buraya durmadan yazıp bu adama durmadan bok atanları.Merakla bekliyorum muhtemel kıvırmaları.:asd:

İki sene evveli Lincoln'e her fırsatta sövenler ondan sonraki sene resmen tapmaya başlamışlardı adama.Seneye göreceğim buraya durmadan yazıp bu adama durmadan bok atanları.Merakla bekliyorum muhtemel kıvırmaları.:asd:

Seneye bizde olursa, sorumluları gitsin kendilerini boğaz köprüsünden atsın.

Seneye bizde olursa, sorumluları gitsin kendilerini boğaz köprüsünden atsın.

Bence yüzlerce yorum yaptığı halde kimsenin iplemediği adamlar atlasın köprüden.Futbolu iki tane Premier Lig maçı izleyip bildiğini sananlar filan atlasın.Dikkat çekmeyi seviyorsun ya köprüden atlarsan daha çok dikkat çekersin.Hadi bize bir iyilik yap da atla Serhat o köprüden.:asd:

taraftar Elanoyu Lincoln le kıyaslıyor. Elanodan 10 numara olmaz Elano bildigimiz Xavi İniesta tipidir.

Serhat atlarken ayağına ağır birşeyler bağlamayı unutma :D

Yüzünde oynama hevesi yoktu ki,beton gibi bakıyordu etrafa...

Ne kadar iyi oynayabilir.

elanoyu sözleşmesinin bitimine kadar iyi oynayacak diye bekleriz...

Kafası dünya kupasında olan bir elano var karşımızda

sorumluluk almaktan kacıyor, toplara girmekten kacınıyor

Elano'nun bittiği, tükendiği maçtır, düşebildiği kadar gözden düşmüştür. Bir yıldız trasnsferi daha hüsranla sonuçlanmıştır. Bundan sonra Galatasaray'ın yıldız futbolcu değil, faydalı ve özverili futbolcu, basit bir örnek vermek gerekirse Lucas Neill gibi futbolcu transfer etmesi gerektiği umarım herkes tarafından anlaşılmıştır. Bundan sonra Elano'dan hiçbir şey beklememek lazım, birşeyler verse de iş işten geçti artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt