Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüzlerce post var forumda insanların Elano'dan neler beklediği, nasıl oynaması gerektiği ile ilgili, kısa bir araştırma yap bence, tekrar olmasın.
Sene sonu banko gidecek.Adnan polatta memnun değil.
Geç onu sen.
Söyle ne istiyorsun bu adamdan ?
Sene sonu banko gidecek.Adnan polatta memnun değil.
Sana ne Cem, sana mı hesap vereceğim, sen kimsin? Çok merak ediyorsan açar bakarsın.
Ulan futbolcularımızı eleştirmeye ne meraklısınız?!! Selçuk kimdir ya? Mehmet Topal'ın, Mustafa Sarp'ın tek tırnağı olabilir mi acaba o adam. Elano'yu tanrı gibi göstereceksiniz diye, diğer adamlarımıza çöp muamelesi yapmak ne kadar karaktersiz bir davranıştır. Elano kötü futbolcu işte, bunu kabullenin artık. Mustafa Sarp'tan da kötü, Mehmet Topal'dan da kötü. Lincoln'le oynarken müthiş oynayan Mehmet Topal, Elano'yla kötü oynuyorsa sorun Elano'dadır.
Size kontra yaparak şunu diyorum ben de. Ön liberolarımızın yanındaki adam(mâlum şahıs) futbolcu değil ki, ön liberoların iyi oynamasını bekliyorsunuz. Beğendiniz mi bu cevabı?
Cok silik oynuyor takımı alıp tasıması gereken adam oyken onu alıp tasımak lazım![]()
Evet beyler takımı taşımasından başladık, daha neler bekliyoruz bu adamdan söyleyin de ona göre bulalım bir çıkış yolu hep birlikte huzurlu bir şekilde...
Takımı Elano tasımıcakta benmi tasıcam? Cityde shaktarda oynayan elano bu elano degilmi yoksa cakmasınımı aldık biz?
Ben beklentilerimi yazmıstım zamanında elano icin elano böyle oynamaya devam edicekse kontenjana yazık bunun kadar M.güvende oynardı![]()
Futbol forumunda bir yazı yazmıştım hocam okursanız sevinirim, şimdi uzun uzun bir daha buraya yazamam o yazıyı.
Sanırım okumustum ama fikirlerimiz farklı Elanoyu sıradan bi topcu olarak görmek istemiyorum var he sistem oyuncusu olarak görmek isterim ama su zamana kadar 1-2 mac görür gibi olduk sonra poff yok oldu yine oynayıp oynamadıgı belli degil Elanonun barıstan topaldan sarptan su ezik selcuktan bi farkı olması lazım degilmi?