#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Acımasızca eleştiren arkadaşlarla kısa bir soru-cevap yapalım...

Elano'dan ne bekliyorsunuz siz, maçta ne yapmasını istiyorsunuz. Ciddi ciddi soruyorum, ilk sorum budur.

Yüzlerce post var forumda insanların Elano'dan neler beklediği, nasıl oynaması gerektiği ile ilgili, kısa bir araştırma yap bence, tekrar olmasın.

inanamıyorum bu sene birkaç maç dışındaki oynadığı topa...

ama bende hala bir sene daha kredisi var, sene başı hazırlık kampı çok önemli, eğer seneye de bu durumdaysa, bir daha takımımda ORTASAHADA brezilyalı görmek istemiyorum, ya hızlı forvetse alınsın, ya da hız sag sol bekse alınsın, veya hayvan gibi, lucio gibi fizigi varsa ve topu oyuna sokmayı her brezilyalı gibi iyi biliyorsa alınsın.

bence sene sonu güzel bir bonservise satilsin

Ulan futbolcularımızı eleştirmeye ne meraklısınız?!! Selçuk kimdir ya? Mehmet Topal'ın, Mustafa Sarp'ın tek tırnağı olabilir mi acaba o adam. Elano'yu tanrı gibi göstereceksiniz diye, diğer adamlarımıza çöp muamelesi yapmak ne kadar karaktersiz bir davranıştır. Elano kötü futbolcu işte, bunu kabullenin artık. Mustafa Sarp'tan da kötü, Mehmet Topal'dan da kötü. Lincoln'le oynarken müthiş oynayan Mehmet Topal, Elano'yla kötü oynuyorsa sorun Elano'dadır.

Size kontra yaparak şunu diyorum ben de. Ön liberolarımızın yanındaki adam(mâlum şahıs) futbolcu değil ki, ön liberoların iyi oynamasını bekliyorsunuz. Beğendiniz mi bu cevabı?

Aynen katılıyorum skibbe zamanında özellikle 4-2-3-1 oynarken çok iyi maçlar çıkardı topal avrupa maçlarıda dahil.

Cok silik oynuyor takımı alıp tasıması gereken adam oyken onu alıp tasımak lazım:o

Cok silik oynuyor takımı alıp tasıması gereken adam oyken onu alıp tasımak lazım:o

Evet beyler takımı taşımasından başladık, daha neler bekliyoruz bu adamdan söyleyin de ona göre bulalım bir çıkış yolu hep birlikte huzurlu bir şekilde...

Evet beyler takımı taşımasından başladık, daha neler bekliyoruz bu adamdan söyleyin de ona göre bulalım bir çıkış yolu hep birlikte huzurlu bir şekilde...

Takımı Elano tasımıcakta benmi tasıcam? Cityde shaktarda oynayan elano bu elano degilmi yoksa cakmasınımı aldık biz?

Ben beklentilerimi yazmıstım zamanında elano icin elano böyle oynamaya devam edicekse kontenjana yazık bunun kadar M.güvende oynardı:o

Elano iyi oyuncudur kendisini Man City'den beri izliyorum. Kalitesini tartismam.

Ama olmuyor kardesim, adapte olamadin takima. Seneye Elano'nun yanina 2 güçlu orta sahaya (appiah,Essien tarzi) adam gelmesse yollar ayrilsin.

Ha bu arada yanındaki oyuncuları kötüleyip elano bu yüzden iyi diyenler neill in ne kadar iyi olduğunu nasıl açıklayabilir bakın gol yiyoruz savunmamız kötü ama neille laf atamıyoruz neden çünkü adamın ne oynadığı kalitesi belli.

M.güvene yazık olmuş cidden oda uzun pas atabiliyordu hatta ümit milli takımı izlemiştim hayran kaldım adama.Onunda yanına iyi adamlar getirseydin o zaman belki oda iyi oynardı geçin bu saçmalığı.

İddaa ediyorum elano bu oyunuyla anadolu takımında 11 e giremez.Brezilya milli takımında oynaması umrumda değil ronaldinhonun çağrılmayıp klebersonun dos santosun çağırıldığı milli takım bana hiçbir ölçü vermez.

Takımı Elano tasımıcakta benmi tasıcam? Cityde shaktarda oynayan elano bu elano degilmi yoksa cakmasınımı aldık biz?

Ben beklentilerimi yazmıstım zamanında elano icin elano böyle oynamaya devam edicekse kontenjana yazık bunun kadar M.güvende oynardı:o

Futbol forumunda bir yazı yazmıştım hocam okursanız sevinirim, şimdi uzun uzun bir daha buraya yazamam o yazıyı :) .

Futbol forumunda bir yazı yazmıştım hocam okursanız sevinirim, şimdi uzun uzun bir daha buraya yazamam o yazıyı :) .

Sanırım okumustum ama fikirlerimiz farklı Elanoyu sıradan bi topcu olarak görmek istemiyorum var he sistem oyuncusu olarak görmek isterim ama su zamana kadar 1-2 mac görür gibi olduk sonra poff yok oldu yine oynayıp oynamadıgı belli degil Elanonun barıstan topaldan sarptan su ezik selcuktan bi farkı olması lazım degilmi?

Sanırım okumustum ama fikirlerimiz farklı Elanoyu sıradan bi topcu olarak görmek istemiyorum var he sistem oyuncusu olarak görmek isterim ama su zamana kadar 1-2 mac görür gibi olduk sonra poff yok oldu yine oynayıp oynamadıgı belli degil Elanonun barıstan topaldan sarptan su ezik selcuktan bi farkı olması lazım degilmi?

O yazımı yeni yazdım ve o yazıyı biraz okumuş olsaydınız şu yorumu yapmazdınız.

Elano bilerek hücuma çıkmamazlık yapmıyor. Ortada yalnız kaldığı için (yanındakiler ön libero tarzı adamlar olduğu için yani) köprü görevini yapmasını istiyor Elano'dan Rijkaard. Ve sol içte defansa yakın oynuyor, çok ileri çıkmıyor. Dün dikkat edin Arda girdikten sonra iyice bu bölgede oynadı ve tüm ataklar onunla başladı. Top çaldı, özellikle sağ tarafa çok iyi paslar attı, oyunu açtı. Şuanlık görevi bu adamın. Sen hocanın verdiği göreve de saygı duyup yapmak zorundasın. Mesela seni defansta oynatsa inat edip orta sahaya gelecek misin ? Hayır. Bu da onun gibi. Elano'yu seneye göreceğiz işte o yazımda da belirtmiştim. Lütfen okumadıysan oku o yazımı hocam şimdi uzun uzun anlattırma bana burada yahu :D !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt