#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

1- Bana mı bağlı acaba

2- Fabregas derken :D

Aahhh pardon ya Reyes diyecektim Fabregas nereden çıktı :D .

Neyse dediğim gibi yazımı okursanız anlarsınız futbol forumundaki (frank rijkaard ve taktiksel olaylar). Burada anlatmak istemiyorum uzun uzun...

Gençlerbirliği maçı yazdım,okursan görürsün.Ayrıca maç kazandırıyordu en azından.Elano onuda yapamıyor

He şimdi diceksiniz;Elanonun yanında Sarp var ondan demi.Ulan Lincoln'ün yanında İniestamı vardı.

Hangi Gençlerbirliği maçı ? Ayrıca Elano ile Lincoln aynı mevki oyuncular değil ve Lincoln karaktersizin tekiydi ayrıca bana göre çok iyi futbolcuda değilde. İstediği zaman oynayan adamdan hayır gelmez.

Elano belki hala adaptasyonunu sağlayamamıştır. Tabi yerseniz;)

zaman gerek zaman daha uyum sağlayamadı:D:D:D 2013 gibi bi maça damga vurmasını bekliyoruz...:D

Elano'yu bu hafta eleştiriyorum çünkü,ruh hali böyle olmamalı,bir Beşiktaş maçını hatırlıyorum Atletico maçından sonra,o yorgunluğa rağmen ne kadar istekliydi ne kadar arzuluydu müthişti,bunu yapabilecek oyuncunun relax tavırları beni üzüyor,daha fazlasını verebilecek adamlar eleştirilir her zaman,bir de sürekli hata yapanlar,Elano'nun kalitesini herkes biliyor,bir pasta golle burun buruna getirdi dün Jo'yu ama bu kadarı yetmiyor,daha yırtıcı olmalıydı dün.

Fazla eleştirmeyelim adam box to box. Öyle her allahın kuluna nasip olmuyor. Kötü de oynasa box to box mış bi kere . Bişey söylemeden önce durup düşüneceksin. Pas atmaz takımı ayağa kaldırmaz ama o bir box to box. Saygı duruşu için 1 dakika sessizlik

Gençlerbirliği maçı yazdım,okursan görürsün.Ayrıca maç kazandırıyordu en azından.Elano onuda yapamıyor

He şimdi diceksiniz;Elanonun yanında Sarp var ondan demi.Ulan Lincoln'ün yanında İniestamı vardı.

Lincoln'ün yanında en iyi futbolunu oynayan Ayhan ve süper formda bir Mehmet Topal vardı... Elano'nun yanında bu ikili olsaydı daha iyi oynardık. Ayhan geçen sene süperdi, o meşhur Bordeaux maçındaki paslaşmada en önemli pay onundu. Mehmet'te zaten o performansıyla milli takıma kadar yükselmişti.

@Ali Yaren;

Amacın nedir arkadaşım ? Takımı Elano atağa kaldırmıyor dersen sana yuh derim başka birşey demem, tartışmaya tenezzül bile etmem... Bu kadar da olmaz !

@Ali Yaren;

Amacın nedir arkadaşım ? Takımı Elano atağa kaldırmıyor dersen sana yuh derim başka birşey demem, tartışmaya tenezzül bile etmem... Bu kadar da olmaz !

Takımı atağa kaldırsaydı organize ataklarımız göbekten kanatlara doğru olurdu. Bizim ataklarımız defanstan kanatlara kanatlardan ceza sahasına olursa oluyor ancak. Bunu inkar mı ediyorsun kardeş. Göbekten şöyle yardıra yardıya kaç tane pozisyonumuz oldu sene başından beridir elano ile

sezon sonu iyi bir bonservise güle güle

Takımı atağa kaldırsaydı organize ataklarımız göbekten kanatlara doğru olurdu. Bizim ataklarımız defanstan kanatlara kanatlardan ceza sahasına olursa oluyor ancak. Bunu inkar mı ediyorsun kardeş. Göbekten şöyle yardıra yardıya kaç tane pozisyonumuz oldu sene başından beridir elano ile

ama bunu 1 tek elano ile yapamayız işte bunu söylüyoruz,çünkü 4-3-3 de ilerde tek jo gibi duruyo ve orta sahada olan 3 oyuncununda devreye girmesi lazım

bence elano ya laf atmayın takım olarak inançsızız mustafa sarp aldığı topu asalakça hatcamasaydı şimdi elano nun ilk dakikada kazandığı topu konuşurdunuz burda

En çok golü göbeklerden gelen ataklarla atmışız 21 gol ile bu da ilginç bir istatistik ;) .

ama bunu 1 tek elano ile yapamayız işte bunu söylüyoruz,çünkü 4-3-3 de ilerde tek jo gibi duruyo ve orta sahada olan 3 oyuncununda devreye girmesi lazım

Elin selçuğu bile dün bunu yaptıysa elano da yapacak. Geçen sene lincoln örneğini vermek istemiyorum ama takımı atağa kaldıran pozisyonlar genelde göbekten oluyordu. Ya bakın mustafa sarpı oyun kursun diye değil elanoyu oyun kursun diye aldık. Sarp mücadele etmezse eleştirilir. Elano takımı atağa kaldıramazsa. Olay net. Bugün barışı millet eleştireceğine barışın ne özllikle bu takımda kaldığına bakmalı. Defansif yıpratıcı bir ön liberodur barış. Ha pas özürlüdür o ayrı. Ama elanonun önünde 4 tane daha adam var. Gio jo keita arda.

Sen yanındaki topala suç bulursun ben neden gidipte bu adamları ayağında top varken atağa kaldıramyır diye elanoya kızarım. olay bu. Topalın kabiliyetsizliği ile elanonun hataları ört bas edilecekse Neill yanında servetle oynuyor be el insaf . Adam olacak çocuk b.kundan iyi oyuncu oynadığı topundan belli olur.

Biraz bilginiz olsun elin selçuğu 33 maç yatan adamdır. Biraz maç izleyipte yorum yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt