#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elanonun 7 tane asist yaptığını saymak lazım. Emin misiniz?

Ayrıca xavinin ne kadar top çaldığı filan da önemli.

Ve ayrıca xavi ispanyada sevilla ile oynarken elano denizli ile oynuyor.

Evet 7 asisti var Elano'nun. Ayrıca geç o işleri sen asist konusunu açtın hemen konuyu çevirme güzel kardeşim.

Elano'nunda önemli maçlarda nasıl oynadığını gördük bu sene ve geçen sene diğer takımlarda.

Al bu da detaylı bilgi sana asist konusunda;

Xavi

45 maç, 6 gol 11 asist.

Iniesta

42 maç, 1 gol 11 asist.

Gerrard

40 maç, 9 gol 9 asist.

Elano

35 maç, 6 gol 7 asist.

Buyur burdan yak şimdi benim dediğime gelmiyor mu olay ?

YouTube - FC Barcelona vs Vfb Stuttgart Pedro.R 2nd Goal [1080p HD]

YouTube - Fc Barcelona 2-1 Malaga MESSI GOAL

YouTube - Galatasaray 1 - 0 Gençlerbirliği | Dk. 77 Harry KEWELL

Youtube - Galatasaray - Antalyaspor Emre Çolak

Bırakın lig maçını, şimdi halı saha maçı yapsak yanınıza Topal, Sarp gibi adam verelim bakalım neler yapacaksınız. Elano zor iş üstleniyor, takım kötü oluncada suçlu Elano. Zaten iki suçlu var, biri Rijkaard diğeri Elano.

her suç elanoya atılmamalı doğru sölüyorsun adam hem atak yapmaya çalışıyo oyunu açmaya çalışıyo hemde defansa yardım ediyo sarpın yapamadığını o yaptı kaç tane top kazandı bir suçlu varsa caner de aranmalı bence gidin caner konusunda yazın.her maçtan sonra elanoya yüklenmek olmuyo.

Bizde oynadıkları top icin konusuyoruz sen macabi netanyaya filan bir macta 3-4 asist ister yap ister yapma fener maclarında hiçbişey yapama gariban güvenlik görevlisini itele ama fenerli cristiandan tırs adam sahada geziyor gelmişsiniz asist de asist bak adam örnek vermiş iyi okuda birazcık futbol ögrenirsin belki Xavi diyor bak DÜNYANIN BENCE EN İYİ OYUNCUSU o adam kac asistle oynamış az bir asistle ama adamı cıkar barcadan yani uzay takımından o uzay takımı bile dagılabilir

xavi geçen hafta yoktu sahada (ossasuna maçı), cidden Barça acayip aksadı. son dakikalarda iniesta sazı eline aldı biraz öyle kazandılar. xavi oynamayınca, cidden takımın şaftı kaydı.

YouTube - Best of Jyunichi Inamoto

Videodan adam izlemek ile oluyorsa üstüne adam tanımam.

Elanoyu sadece asist konusunda eleştirmedim. Rakibe basan pres yapan bir elano da göremediğim için konuşuyorum. Verdiğin örnekteki adamlar top rakipteyken ne biçim defans yapıyorlar pres yapıyorlar.

Ayrıca tekrar diyorum elanonun ben 7 asisti olduğuna inanmıyorum. Velev ki 7 tane asist yapmış. Xavi iniesta La Liga da Gerrard EPL de oynuyorlar. Elano ankaragücü denizlispor manisaspor ibb ile oynuyor. O dediğin adamlar bizde olsa orda yaptıkları istatistiğin en az 2 katını yaparlar bizde.

YouTube - Best of Jyunichi Inamoto

Videodan adam izlemek ile oluyorsa üstüne adam tanımam.

Elanoyu sadece asist konusunda eleştirmedim. Rakibe basan pres yapan bir elano da göremediğim için konuşuyorum. Verdiğin örnekteki adamlar top rakipteyken ne biçim defans yapıyorlar pres yapıyorlar.

Ayrıca tekrar diyorum elanonun ben 7 asisti olduğuna inanmıyorum. Velev ki 7 tane asist yapmış. Xavi iniesta La Liga da Gerrard EPL de oynuyorlar. Elano ankaragücü denizlispor manisaspor ibb ile oynuyor. O dediğin adamlar bizde olsa orda yaptıkları istatistiğin en az 2 katını yaparlar bizde.

Asist sayısı 7 Elano'nun. Ben demiyorum bunu transfermarkt.de sitesine girersen öğrenirsin ;). Gelelim diğer konuya...Videodan adam mı izlettirdik ? Asist konusunu açtın kanıtıyla sana gösterdim. Sonra hemen lafı değiştirdin yok defans yapıyorlar, yok onlar başka yerde oynuyor. Ne yapalım yani onlar başka yerde oynuyorsa ? Bir de burda olsa 2 katını yaparlar yazmışsın. Burası da beni ilgilendirmez, o adamlar burada mı ? Hayır. Yapacaklarının garantisi var mı ? Yok. Ki zaten Xavi felan takımla oynayan bir adam, sistem adamı, o da gelse tam performans oynayamaz ki şu takımda. Çünkü Elano burada ön liberolarla oynuyor, Xavi orada Iniesta ile oynuyor. Ayrıca bu adamların stili bu. Asist yapmaz, yaptırır. Bunu videolarla desteklediğim halde hala nasıl konuşabiliyorsun anlamıyorum cidden... Ayrıca Elano kötü oynasa bile sırf mücadelesiyle, pres yapmasıyla, rakibe basmasıyla kaç kere taraftardan alkış aldı, gelmiş burada onları yapmadı diye eleştiriyorsun adamı.

Daha ne kanıt istiyorsun anlamadım ki ? Asist dedin gösterdin başka şeye çektin gene gösterdim daha nereye çekecen konuyu merakla bekliyorum.

Asist sayısı 7 Elano'nun. Ben demiyorum bunu transfermarkt.de sitesine girersen öğrenirsin ;). Gelelim diğer konuya...Videodan adam mı izlettirdik ? Asist konusunu açtın kanıtıyla sana gösterdim. Sonra hemen lafı değiştirdin yok defans yapıyorlar, yok onlar başka yerde oynuyor. Ne yapalım yani onlar başka yerde oynuyorsa ? Bir de burda olsa 2 katını yaparlar yazmışsın. Burası da beni ilgilendirmez, o adamlar burada mı ? Hayır. Yapacaklarının garantisi var mı ? Yok. Ki zaten Xavi felan takımla oynayan bir adam, sistem adamı, o da gelse tam performans oynayamaz ki şu takımda. Çünkü Elano burada ön liberolarla oynuyor, Xavi orada Iniesta ile oynuyor. Ayrıca bu adamların stili bu. Asist yapmaz, yaptırır. Bunu videolarla desteklediğim halde hala nasıl konuşabiliyorsun anlamıyorum cidden... Ayrıca Elano kötü oynasa bile sırf mücadelesiyle, pres yapmasıyla, rakibe basmasıyla kaç kere taraftardan alkış aldı, gelmiş burada onları yapmadı diye eleştiriyorsun adamı.

Daha ne kanıt istiyorsun anlamadım ki ? Asist dedin gösterdin başka şeye çektin gene gösterdim daha nereye çekecen konuyu merakla bekliyorum.

boşver :D,bitmez bu tartışma birazdan serhat gelirse görürsün:D işi mehmet güven,barış,elano kıyasına kadar gelir

Konuyu bir yere çektiğim filan yok. Sizlerin elanonun oynadığı futboldan bu derece memnun olmanızı anlamıyorum. Siz memnunsanız sorun yok. Ayrıca her soruma kapak yapmış gibi cevap veriyorsun ama benim dediklerim hala geçerli. Allahtan güiza yok. Yoksa onu da böyle savunabilme potansiyeli görüyorum sizde. Adam daha ne yapsın. Arkasındaki adamlarda iş yok. İleri uçta yalnızOnun asıl görevi defansı yıpratmak. Kanat adamları top atamıyor o da çok mücadele ettiğinden son vuruşları başarısız. Adam ispanya gol kralı vs vs. Yani anlatmak istediğim savunmak istendikten sonra her topçu savunulur bir bahane bulunulur. Sizler şimdi kendi inanmışlıklarınızı getirip bana futbol budur diye göstermeye çalışıyorsunuz yazılarınızla. Oysa benim sahada gördüğüm şeyler ile sizin gördükleriniz arasında uçurum var. Siz görmek istediklerinizi görüyorsunuz. Ben görmek istediklerimi göremiyorum. Tatmin olma meselesi bir yerde. Saygıyla karşılıyorum

Ne istiyorsunuz bu adamdan yahu?İstatistikmi bekliyorsunuz ozaman forvete daha yakın oynayacak buda Rijkaard'ın kararıdır.Ortasahada yanındaki futbolcu(!)larla ancak bukadar oluyor kusura bakmayın.

Elano büyük ümitlerle geldi . Çok kişilikli bir oyuncu ancak Galatasaray orta sahasına malesef ilaç olamadı . Bir kere Fizik gücü çok zayıf . Türkiye' de futbol sert oynanıyor . Bizim Orta sahamıza Daha çok Koşan , Rakibe Daha sağlam basan oyuncular gerekli bence . Umarım Dünya kupasında kendisini gösterir de iyi bir fiyata zarar etmeden elden çıkarırız.

Konuyu bir yere çektiğim filan yok. Sizlerin elanonun oynadığı futboldan bu derece memnun olmanızı anlamıyorum. Siz memnunsanız sorun yok. Ayrıca her soruma kapak yapmış gibi cevap veriyorsun ama benim dediklerim hala geçerli. Allahtan güiza yok. Yoksa onu da böyle savunabilme potansiyeli görüyorum sizde. Adam daha ne yapsın. Arkasındaki adamlarda iş yok. İleri uçta yalnızOnun asıl görevi defansı yıpratmak. Kanat adamları top atamıyor o da çok mücadele ettiğinden son vuruşları başarısız. Adam ispanya gol kralı vs vs. Yani anlatmak istediğim savunmak istendikten sonra her topçu savunulur bir bahane bulunulur. Sizler şimdi kendi inanmışlıklarınızı getirip bana futbol budur diye göstermeye çalışıyorsunuz yazılarınızla. Oysa benim sahada gördüğüm şeyler ile sizin gördükleriniz arasında uçurum var. Siz görmek istediklerinizi görüyorsunuz. Ben görmek istediklerimi göremiyorum. Tatmin olma meselesi bir yerde. Saygıyla karşılıyorum

Ben bahane bulmuyorum. Ne dediysen kanıtlarıyla sana cevap veriyorum. Ama hala konuşuyorsun ;) . Sende bana bir kanıt göster. De ki bak bu böyle, şu şöyle... Biz şu halde çok memnun değiliz Elano'dan. Ben tamamen memnunum demedim ama verilen görevi yapmaya çalışıyor ve yapıyor. Hoca defansa yakın oynatıyor sen kalkmış şut niye çekmiyor diyorsun, ileri niye çıkmıyor diyorsun. Elano asist yapmıyor diyorsun ama bir bakıyorsun dünyada en iyi orta saha oyuncularının asist sayıları 45 maçta 10-11, hatta Gerrard'ın 9.

Ama ben diyorum. Elano seneye yanına inşallah düzgün bir adam geldikten sonrada hala City'deki Shaktar'daki gibi oynamazsa ilk karşı çıkan ben olacağım size yemin ediyorum ! ;)

ya şu g.birliğindeki tozo kadar olamadı ön liberolarımız yaa

Ama ben diyorum. Elano seneye yanına inşallah düzgün bir adam geldikten sonrada hala City'deki Shaktar'daki gibi oynamazsa ilk karşı çıkan ben olacağım size yemin ediyorum ! ;)

Valla seneye kalmasını ben istemiyorum. Adnan Polatın açıklamalarından sonra da kalacağını sanmıyorum. Hele bir de seneye avrupaya gidemezsek elano yolcudur abbas olur. Aslında elano tipinde hiç bir oyuncuyu sevmiyorum. Orta sahada adam gibi pas yapıp mücadele eden 2 ön liberon varsa çıkıp 4-4-2 oynayacaksın. Böyle ön liberolar olduktan sonra bence elanoya gerek yok zaten. İngiliz futbolunu seviyorum. Dilerim bir gün Ali samiyenin dediği gibi ingilizler gibi oynarız. Hollandalılar gibi değil.

Valla seneye kalmasını ben istemiyorum. Adnan Polatın açıklamalarından sonra da kalacağını sanmıyorum. Hele bir de seneye avrupaya gidemezsek elano yolcudur abbas olur. Aslında elano tipinde hiç bir oyuncuyu sevmiyorum. Orta sahada adam gibi pas yapıp mücadele eden 2 ön liberon varsa çıkıp 4-4-2 oynayacaksın. Böyle ön liberolar olduktan sonra bence elanoya gerek yok zaten. İngiliz futbolunu seviyorum. Dilerim bir gün Ali samiyenin dediği gibi ingilizler gibi oynarız. Hollandalılar gibi değil.

Elano'yu sevmiyorsun ama İngiltere'deki futbolu mu seviyorsun hocam ? İlginç bir çelişki olmuş :) . Ayrıca sen merak etme dostum Lincoln ilk senesinden sonra bir sene daha kaldıysa Elano hayli hayli kalır. Bu konuda da kuşkum yok...

Bari savunma arkasına isabetli bir pas at yap birşey yeter ya Dün Real Madrid maçında Xabi Alanso´yu izledim orta saha budur Nasıl kazandırdı maçı takımına Bu adam katkısı 0 olan işe yaramazın tekidir bu sezonki görüntüsüyle Eleştirmekte herkesin en doğal hakkıdır Ben şahsen istemiyorum bu adamı

Bari savunma arkasına isabetli bir pas at yap birşey yeter ya Dün Real Madrid maçında Xabi Alanso´yu izledim orta saha budur Nasıl kazandırdı maçı takımına Bu adam katkısı 0 olan işe yaramazın tekidir bu sezonki görüntüsüyle Eleştirmekte herkesin en doğal hakkıdır Ben şahsen istemiyorum bu adamı

Hakikaten Alonso'nun yapabildikerini Elano neden yapamasın. Yetenek var ama temposu çok düşük.

Ne istiyorsunuz bu adamdan yahu?İstatistikmi bekliyorsunuz ozaman forvete daha yakın oynayacak buda Rijkaard'ın kararıdır.Ortasahada yanındaki futbolcu(!)larla ancak bukadar oluyor kusura bakmayın.

Yılın en saçma yorumudur bu.Çamur attığınız Lincoln'ün yanında İniesta vardı demi,xavi vardı.Oynamayınca hemen yanındakilere b.k atarız

Yılın en saçma yorumudur bu.Çamur attığınız Lincoln'ün yanında İniesta vardı demi,xavi vardı.Oynamayınca hemen yanındakilere b.k atarız

Başlıcam senin Lincoln'üne. Lincoln'ün arkasında çok iyi bir Ayhan'la Topal vardı ayrıca Baros'ta yakaladığını atıyordu.

yanında iniesta xavi olacaksa onun yerine bende oynarım.onlar olmadığı için aldık onu.adam bir maç kazandırı ya,çok kötü patladı elimizde.dünya kupasından sonra hemen satalım para ederse

1-2 sayfa önce Elano'u xavi ile karışlaştırmışsınız.Gülmekte sandalyeden düşütm varya.Asistleri hemen hemen aynıymış bak bak.Adam Elano gibi diyarbakırspora karşı oynamıyor.Real Madride karşı oynuyor,Valencia'ya karşı oynuyor,Sevilla'ya karşı oynuyor.Umarım bu farkı anlarsnız artık.

Tamam satalım Elano'yu yerine elbet buluruz iki yönlü bir orta saha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt