#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Başlıcam senin Lincoln'üne. Lincoln'ün arkasında çok iyi bir Ayhan'la Topal vardı ayrıca Baros'ta yakaladığını atıyordu.

Ben düzgünce yorum yapıyorum bunada karşılık beklerim.Ben Elano ya başlarım demiyorum.Herkesin görüşüne saygılı olun.

1-2 sayfa önce Elano'u xavi ile karışlaştırmışsınız.Gülmekte sandalyeden düşütm varya.Asistleri hemen hemen aynıymış bak bak.Adam Elano gibi diyarbakırspora karşı oynamıyor.Real Madride karşı oynuyor,Valencia'ya karşı oynuyor,Sevilla'ya karşı oynuyor.Umarım bu farkı anlarsnız artık.

Sana cevap vermeye bile değmez kardeş, anlatsakta muhtemelen gene bu tür yorumlara devam edeceksin biliyoruz.

Dün Xavi'yi izledim yok böyle bir pas ya, adam beyin hücrelerini öldürdü rakibinin. Bizim Elano öyle pas atamıyormuşmuş. Ulan Xavi, Alonso dünyanın en iyisi zaten. Varsa paran bayılda bizde izleyelim şu adamları. Yoksa sus bari, Elano ayarında adamları tutalım bu takımda, ondan iyisi şamda kayısı. Biliyorsan önerirsin yönetime.

Ben düzgünce yorum yapıyorum bunada karşılık beklerim.Ben Elano ya başlarım demiyorum.Herkesin görüşüne saygılı olun.

Lincoln bu kadar bavuluyla gitti arkadaşım sen daha hala Lincoln diyorsun yazık sana.

lincoln_bavul.jpg

Dün Xavi'yi izledim yok böyle bir pas ya, adam beyin hücrelerini öldürdü rakibinin. Bizim Elano öyle pas atamıyormuşmuş. Ulan Xavi, Alonso dünyanın en iyisi zaten. Varsa paran bayılda bizde izleyelim şu adamları. Yoksa sus bari, Elano ayarında adamları tutalım bu takımda, ondan iyisi şamda kayısı. Biliyorsan önerirsin yönetime.

Ne işe yarar bu adam ? Milyonlarca Galatasaray taraftarı bu adamdan memnun değilse eleştirilicek kişi kimdir ? İnsanlar cahil değil Avrupa futbolunu yakından takip ediyor ve box to box oyuncu ne demek biliyorlar Bu adam fiyaskodur benim görüşüm ve milyonlarca taraftarın görüşü

Ayrıca inanamıyorum ya. Çok değil ya 2-3 hafta önce kraldı bu adam. Şimdi sattık adamı bir çırpıda. İlginç.

Ne işe yarar bu adam ? Milyonlarca Galatasaray taraftarı bu adamdan memnun değilse eleştirilicek kişi kimdir ? İnsanlar cahil değil Avrupa futbolunu yakından takip ediyor ve box to box oyuncu ne demek biliyorlar Bu adam fiyaskodur benim görüşüm ve milyonlarca taraftarın görüşü

Elano'nun kötü oynadığı doğru, formsuzda olabilir. Ama tüm yükü bu adama yükleyemezsin. Düzgünce eleştirini yaparsın. Kafasında dünya kupası'da olabilir. Dünya Kupası'ndan sonra daha rahat olabilir ve performansı üst seviyeye çıkabilir.

Mehmet Topal yapışmış Alex'e, Selçuk şaşı bir şekilde 40 metreden topa vuruyor ve 18 içinde sekerek filelere gidiyor. Bu ne lan? Sen nasıl boş bırakıyorsun orta sahayı? Bu takımın defansif kesici adamı Mehmet Topal değil mi? Alex zeki adam tabi, çekiyor Topal'ı ceza sahası çizgisine.

Mustafa Sarp'ın görevi ne? O sezon başında rakibi ısıran adam nerede? Mücadele gücü var bir tek, oda kayboldu arkadaş.

Keita denen adam nerede peki? Hangi büyük maçı düzgün oynadı? Deplasmanda taraftarı tahrik edip herkesin dikkatini çekiyor, rakibi hırslandırıyor.

Suç Elano'da dimi? Haha.

Yollayın en kısa zamanda Elano'yu.Alın yerine İnamato'yu.

bu adamdan yanında adam gibi 2 tane dmc olmadan verim falan alınmaz bırakın hayal kurmayı...

xavi iniesta diyosunuz da adamların yanında keita yada yaya toure gibi adamlar oynuyolar...

ayrıca nedir bu hemen her seferde barca ile mukayese edilmemiz? o kadar uzaklara gitmeye gerek yok... bjk daki ernst yada fink bizde olsa bu kadar olmazdık...

seneye bu adam kalacaksa ki bence kesin kalacak rejkaard bırakmaz onu, yanına 2 tane adam gibi dmc alınacaktır... yoksa yine bişey fark etmez...

msarp mtopal barış ayhan... takasda kullanılacak futbolcular listesi...

Dün sahadaki Fabregas mı yoksa Elano muydu ? O derece nefis oynadı .

İnsan mısın oğlum ?

Kuşkusuz en önemli oyuncumuz.

Elano...Utanmasa kaleden kaleye nokta pas atacak.Mükemmel bir uzun pas yeteneği var.

Neill ve Elano ..

bu takım için 2 bulunmaz nimet..

bu 2 isim kemik artık..

etrafına takım kurulmalı..

Elano sen bu takımın en kilit isimlerindensin

milleti kötü alıştırıyo ağzının içine pas atarak yakında az önüne atılana koşmayacaklar

Bir süre böyle oynasın Kewell gibi taraftarın en sevdiği oyunculardan biri olacaktır.

son 3 - 4 mactır oynadıgı oyunu dünya kupasında oynarsa bir düzünü fırst class takım kapımızın önünde yatar.

acayip adam bu elano o attıgı pasları dünyada kac futbolcu atıyo bi bakın hele.

Lincoln 'un sahip olduğu herşey adamda var.Fazlası var.Ama o tam anlamıyla bir takım oyuncusu.90 dakika yatıp 1 çalım 1 gol veya 1 asist yapacak oyuncu değil.Alex değil , Delgado değil , Lincoln hiç değil.

Dünya klasında bir oyuncu almışız.İlk zamanlarda bu adamın Brezilya milli takımında oynayacak kapasitede olmadığını düşünüyordum.Man City 'de 3-4 maçını izlemiştim iyi oyuncu olduğunun farkındaydım.Ama bu kadar kaliteli , çok yönlü olacağını hiç tahmin edemedim.

Bravo sana Elano.Tam bir profesyonelsin.

Abartmıyorum bu adam 35 yaşına kadar rahat oynar.Hiç düşüş yaşamaz.Yeteneklerine güvendiğimden değil bu adam zekasıyla oynanayan biri.

Bu adam bildiğiniz Ayhan pozisyonunda oynayan oyuncudur. Karşı yakadaki örneği içinde Emre. Aralarındaki farkı anlatmama gerek yok heralde. Şiir gibi oynuyor ve futboluna aşık oluyorum!

Herkes hayran kaldı bu adama.

Düne kadar neler deniyordu bu adama şimdi ise gitsin diyorsunuz.

Elano'nun kötü oynadığı doğru, formsuzda olabilir. Ama tüm yükü bu adama yükleyemezsin. Düzgünce eleştirini yaparsın. Kafasında dünya kupası'da olabilir. Dünya Kupası'ndan sonra daha rahat olabilir ve performansı üst seviyeye çıkabilir.

Mehmet Topal yapışmış Alex'e, Selçuk şaşı bir şekilde 40 metreden topa vuruyor ve 18 içinde sekerek filelere gidiyor. Bu ne lan? Sen nasıl boş bırakıyorsun orta sahayı? Bu takımın defansif kesici adamı Mehmet Topal değil mi? Alex zeki adam tabi, çekiyor Topal'ı ceza sahası çizgisine.

Mustafa Sarp'ın görevi ne? O sezon başında rakibi ısıran adam nerede? Mücadele gücü var bir tek, oda kayboldu arkadaş.

Keita denen adam nerede peki? Hangi büyük maçı düzgün oynadı? Deplasmanda taraftarı tahrik edip herkesin dikkatini çekiyor, rakibi hırslandırıyor.

Suç Elano'da dimi? Haha.

Dikkat edersen bütün suçu Elano´ya yüklemedim bu adamın bekleneni veremediğinden söz ettim . Orta sahayı boş bırakma konusunda haklısın bu sadece 1 oyuncuya markaj işide saçmalık Hiçbir dev takım yapmıyor bunu Ha durdurmak için özel önlem alırsın o ayrı

Bu arada Keıta maçın Giovani ile birlikte en iyi ismiydi Daum 2 sol bek kullandı durdurmak için ama adam yine etkili oldu .Hele o köşe noktasında 2 oyuncudan kurtuluşu İnsanmısın lan sen ! Diye bağırmama neden oldu

bu adamdan yanında adam gibi 2 tane dmc olmadan verim falan alınmaz bırakın hayal kurmayı...

xavi iniesta diyosunuz da adamların yanında keita yada yaya toure gibi adamlar oynuyolar...

ayrıca nedir bu hemen her seferde barca ile mukayese edilmemiz? o kadar uzaklara gitmeye gerek yok... bjk daki ernst yada fink bizde olsa bu kadar olmazdık...

seneye bu adam kalacaksa ki bence kesin kalacak rejkaard bırakmaz onu, yanına 2 tane adam gibi dmc alınacaktır... yoksa yine bişey fark etmez...

msarp mtopal barış ayhan... takasda kullanılacak futbolcular listesi...

2 DMC değil hocam. 1 DMC, 1 MC.

2 DMC + 1 MC oynamıyoruz, 1 DMC + 2 MC oynuyoruz. Elano'da yalnız kalıyor MC bölgesinde işte Mustafa, Barış felan ön libero özellikli adamlar olduğu için.

Elano yu sol açık oynatan zihniyeti kınıyorum!!!

O övgü 2 maça denk geldi Atletico ve Bjk Onun dışında bütün sezon yoktu zaten

Antalya deplasmanında 2-0'dan 3-2'ye çevirirken, bu takımın ruhuydu Elano. Pişmiş kelle gibi ağzından salya akıyordu herkesin. Elano'yu izliyordu herkes. O maçı Keita değil, Elano aldı. Gençlerbirliği maçında öldürücü pası atanda ninemin baldızı. Ağğh, Elano maç mı aldı lan diyor herkes?

Keita'nın pozisyonunu anlatırken "İnsan mısın" dersin, çünkü Keita taraftarı coşturacak çalımlar, driplingler atar. Elano'dan bunu bekleyemezsin ve tabii ki beklentilerin aşağıda kalır. Çünkü o bir orta saha oyuncusu.

Mesela Elano'nun maç başlar başlamaz köşede Gökhan'ı sıkıştırarak yere yatıp presle topu kazandırması ve ardından Sarp'ın aradan sıyrılışı ve pası ile Keita topu ağlara gönderse Elano değil, yine Keita konuşulacaktı. Bu taraftar skora, istatistiğe bakar çünkü. Verirsin eline 10 numara, coşturur seni.

Okan damgacı senin kadar TUTARSIZ yorum yazan bir adam görmedim hayatında insanları galyena getirmeyi bırakta tutarlı ol biraz!!!

Benim mesajı da alıntılamışsın arkadaş ben hiçbir zaman Elano gitsin demedim.

Dün Elano iyi oynadı ama orta sahamız çökük.

Mehmet Topal zaten Alex'in dibinde.

Sarp ortalarda yoktu.Elano pas yapıyor bizim adamlar şişiriyor.Pas yapmıyoruz Elano ne yapsın.

Elano'ya laf atanlar skor taraftarıdır.

Lincoln gibi bi hareket yapsaydı onu konuşurlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt