#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Elano kaç asist yapmış o maçlarda

Al işte hala asist diyorsun. Göbekten gol mü atmışız dedin en çok gol ordan gelmiş. Ayrıca Elano asist yapmıyor, asist yaptırıyor ! Bunu 1213214124 kere söyledik ama hala asist diyorsunuz yahu.

Al işte hala asist diyorsun. Göbekten gol mü atmışız dedin en çok gol ordan gelmiş. Ayrıca Elano asist yapmıyor, asist yaptırıyor ! Bunu 1213214124 kere söyledik ama hala asist diyorsunuz yahu.

Gol olacak bir pozisyonun asistini yapacak kişiye asist yapıyor. Anladım. Yeni bir tabir olsa gerek. Asistin asisti:D Sizi kim işletmişse bana adresini verin bitsin bu tartışma. Öyle birşey yok futbolda. Bi adam o mevkiide oynayacak, sonra asist yapmaz yaparsa asistin asistini yapar olacak. Hakikaten kim bunu size anlattı. İyi işletmiş sizi. Şut ta o yüzden çekmiyor demekki. Maksat asistin asistini yapmak ne de olsa.

Biraz bilginiz olsun elin selçuğu 33 maç yatan adamdır. Biraz maç izleyipte yorum yapın.

Beni ilgilendiren elin selçuğunun 33 maç yatması değil. Keşke futbol hayatı bitse iblisin. Beni üzen son maçta bir elano ile maç performansını göstermekti.

-elano, nihayetinde gol oldu ama neden boştaki adama değil de terstekine pas verdin?

+ben gol asisti yapmam. görev tanımımda bu yok. ben golün asistini yapacak adama asist yaparım.

-???

- baskanim yeni bi futbolcu buldum..

+ kimdir, ne is yapar?

- golu atacak oyuncuya asist yapan oyuncuya asist yapan adama asist yapiyor..

+ vuuuuuuuuu...

Zaten dün yenildik ya bütün suç Elano nun. 40 metreden golüde Elano yüzünden yedik zaten. Burada gerçekten bugünleri bekleyen insanlar olduğunu düşünüyorum.

Bkz. Galatasaray yenildi hadi Elanoya sallayalım.

Bkz. Galatasaray yendi çıt yok.

Gol olacak bir pozisyonun asistini yapacak kişiye asist yapıyor. Anladım. Yeni bir tabir olsa gerek. Asistin asisti:D Sizi kim işletmişse bana adresini verin bitsin bu tartışma. Öyle birşey yok futbolda. Bi adam o mevkiide oynayacak, sonra asist yapmaz yaparsa asistin asistini yapar olacak. Hakikaten kim bunu size anlattı. İyi işletmiş sizi. Şut ta o yüzden çekmiyor demekki. Maksat asistin asistini yapmak ne de olsa.

Box-to-box türünde dünyanın en iyileri arasında olan Xavi ve İniesta kaç asist yapmış acaba bu sene bak bakayım. Ayrıca hala anlatıyoruz neden anlamıyorsun be kardeşim ! Seni hocan sol içte defansa yakın oynatsa illa ileri çıkıp şut mu atarsın yoksa göreve sadık mı kalırsın ? Vallahi gülmekten yerlere yattım ya şu yoruma bak :D !

Tek suçlu elano değil. Ama orta sahada mücadele etmeyen , beklentilerimiz karşılamayan yıllık 3,2 milyon euro alan bonservisine 7-8 küsur milyon euro para verilen bir adamdan bahsediyorum. Ben bu adamdan daha vefakarım. Çünkü onun gibi bir maddi durumum yokken bile bu adamın parası çıksın diye gidip formamı alıyorum hattımı değiştiriyorum vs vs. Oynasın:mad:

Box-to-box türünde dünyanın en iyileri arasında olan Xavi ve İniesta kaç asist yapmış acaba bu sene bak bakayım. Ayrıca hala anlatıyoruz neden anlamıyorsun be kardeşim ! Seni hocan sol içte defansa yakın oynatsa illa ileri çıkıp şut mu atarsın yoksa göreve sadık mı kalırsın ? Vallahi gülmekten yerlere yattım ya şu yoruma bak :D !

Tamam kardeş şimdi herşeyde tutup barça ile kıyas yapılmasına karşıyım ama Elano ile xavi veya iniestayı kıyaslayalım. (Futbol adına özür diliyorum)

1- Bu 3 lü Sezon başı ve avrupa maçları da dahil tüm maçlarda oynadığı karşılaşmalarda

a) attıkları gol

b) yaptıkları asist

c) yaptıkları asistin asisti

d) top çalma

e) top kaybı

f) İsabetli pas

g) isabetli şut

vs vs vs ile yapılan kıyaslamalar beni gene haklı çıkartır.

Zaten dün yenildik ya bütün suç Elano nun. 40 metreden golüde Elano yüzünden yedik zaten. Burada gerçekten bugünleri bekleyen insanlar olduğunu düşünüyorum.

Bkz. Galatasaray yenildi hadi Elanoya sallayalım.

Bkz. Galatasaray yendi çıt yok.

biraz kasarsam onu da elanoya bağlarım...zira selçuk şut çekince elano top ona çarpmasın diye nerdeyse yerin dibine giriyodu :D

Tek suçlu elano değil. Ama orta sahada mücadele etmeyen , beklentilerimiz karşılamayan yıllık 3,2 milyon euro alan bonservisine 7-8 küsur milyon euro para verilen bir adamdan bahsediyorum. Ben bu adamdan daha vefakarım. Çünkü onun gibi bir maddi durumum yokken bile bu adamın parası çıksın diye gidip formamı alıyorum hattımı değiştiriyorum vs vs. Oynasın:mad:

O zaman senin söylediklerine göre yönetimde suçlu. Elano zorla o parayı almadı sonuçta.

O kadar şov yaptın asistin asisti gibi laflar kullandın cevap verdim, sonra konuyu tekrar paraya getirdin. Nedir şimdi bu ?

Ayrıca madem bilmiyorsun söyleyeyim. Xavi 45 maça çıkmış, 6 gol 11 asist yapmış. Elano 35 maça çıkmış, 6 gol 7 asist yapmış. Bu tip adamların asist yaptırdıklarının en önemli kanıtıda budur. Niye Xavi gibi süper bir adam 45 maçta sadece 11 asist yapmış ve Elano'dan çok fazla maç oynamasına rağmen aynı gol oranına sahip ? Neden 45 maçta o kalitede bir adam çok asist yapmamış bunu düşündün mü hiç ?

Abi anca elanoya giydiriyosun millet selenasına sinema kapatıp emre belozogluyla maldivlere gidiyor ki elano kadarda oynamıyorlar onlara bişey demiyorsun ama sanki tek elano kötü top oynuyor

51 maçta 12 gol 29 asist yapmış bir adamdan bahsediyorsun ama kardeş.

Bu sene en fazla formayı giyen adam bu.

Cristiano Ronaldonun yapmadığı p.ştluk yok gece alemi karı-kız filan. ama nasıl oynuyor .

Özel hayatları beni ilgilendirmez ben oynadıkları topa bakarım.

Elin selçuğu bile dün bunu yaptıysa elano da yapacak. Geçen sene lincoln örneğini vermek istemiyorum ama takımı atağa kaldıran pozisyonlar genelde göbekten oluyordu. Ya bakın mustafa sarpı oyun kursun diye değil elanoyu oyun kursun diye aldık. Sarp mücadele etmezse eleştirilir. Elano takımı atağa kaldıramazsa. Olay net. Bugün barışı millet eleştireceğine barışın ne özllikle bu takımda kaldığına bakmalı. Defansif yıpratıcı bir ön liberodur barış. Ha pas özürlüdür o ayrı. Ama elanonun önünde 4 tane daha adam var. Gio jo keita arda.

Sen yanındaki topala suç bulursun ben neden gidipte bu adamları ayağında top varken atağa kaldıramyır diye elanoya kızarım. olay bu. Topalın kabiliyetsizliği ile elanonun hataları ört bas edilecekse Neill yanında servetle oynuyor be el insaf . Adam olacak çocuk b.kundan iyi oyuncu oynadığı topundan belli olur.

ortada ki 3 kişi de sorumluluk pas alcak özürlü olmayacak anladın mı,elano 10 numara gibi oynayan bi oyuncu değil anlatamadık hala:rolleyes:,tek başına takım kurtaracak bi adamda değil,ama sistemi oturtursak iyi işlemesi için tam biçilmiş kaftan,sistemi mükemmelleştirecek bi adam yani,onun için seneye diyoruz

Bırakın lig maçını, şimdi halı saha maçı yapsak yanınıza Topal, Sarp gibi adam verelim bakalım neler yapacaksınız. Elano zor iş üstleniyor, takım kötü oluncada suçlu Elano. Zaten iki suçlu var, biri Rijkaard diğeri Elano.

O kadar şov yaptın asistin asisti gibi laflar kullandın cevap verdim, sonra konuyu tekrar paraya getirdin. Nedir şimdi bu ?

Ayrıca madem bilmiyorsun söyleyeyim. Xavi 45 maça çıkmış, 6 gol 11 asist yapmış. Elano 35 maça çıkmış, 6 gol 7 asist yapmış. Bu tip adamların asist yaptırdıklarının en önemli kanıtıda budur. Niye Xavi gibi süper bir adam 45 maçta sadece 11 asist yapmış ve Elano'dan çok fazla maç oynamasına rağmen aynı gol oranına sahip ? Neden 45 maçta o kalitede bir adam çok asist yapmamış bunu düşündün mü hiç ?

Elanonun 7 tane asist yaptığını saymak lazım. Emin misiniz?

Ayrıca xavinin ne kadar top çaldığı filan da önemli.

Ve ayrıca xavi ispanyada sevilla ile oynarken elano denizli ile oynuyor.

Frank Rijkaard maç sonu ; Kimi oyuncular sahada hırsı ve mücadelesi ile oynar kimide düşüncesi ve beyni ile takımına katkı sağlar.

Anlayana davul zurna saz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt