#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Reis ilk macinda 2 gol atti. 1 frikik 1 penalti. Ne kadar buyuk bir duran top ustasi oldugunu cok rahat anliyabiliriz.

2 kez kaleci ile karşı karşıya bırakan pas attı, 1 topu direkten döndü, biri free-kick'den çok güzel olmak üzere 2 gol attı. Bunların hepsi 20 dk. içinde gerçekleşti. Elano bu sene damagasını vuracak lige, onu gösterdi bize..

Elano'da ilk maçına Galatasaray taraftarı önünde çıkacak aynı Lincoln gibi.

Ne diyelim sonu benzemesin... :)

Ah Lincoln ah.. Nasıl bir şeydin sen ki artık her oyuncuya sonu Lincoln'e benzemesin dedirttirmeyi başardın.:) En önemlisi taraftar artık oynamayan adam kim olursa olsun ona prim vermeyecek bu da senin sayende oldu saol Lincoooln Lincoooolllnnn:D:D:D

goller kacinci dk.larda geldi ? bütün maci izlemek istemiyorum sadece gollere bakmak istiyorum :)

ok izledim golleri, yanliz penaltida baris yine topu eline aldi atmak isiyordu :asd: tam komedi bu cocuk yaaa

Ela - Ela - Ela - No - No - No, rakipler gol yemeden önce Elano' ya bakış ifadeleri. Lütfen Gol Atma :)

Vay be Elano beleşe gelecekmişsinde haberimiz yok. Sözleşmesi devam eden bir adama para verildiğini yeni duydum :D Medyamız sağolsun :)

bu akşam çak bir tane 30 metreden çiftçiler bilgiçler tüm kuşlar uçsun kaçsınlar

Ilk macinda söyle 25-30 metreden bi freekick golü atsa cok güzel olurdu yav :)

Ama buda kesin atar, zaten yeni yildiz transferlerimiz hep ilk ASY macinda gol atti .

Kewell

Baros

Keita

simdide Elano

Free kick'ten attığı gol güzeldi.Ama maç içinde gördük ki fizik açıdan güçsüz.O yönden çalışması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt