#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Kendini fazla kasmadı ,fizik açıdan hazır degil antrenman eksigi var zamanla oda kalitesini gösterecektir şüphemiz yok

Gürcan Bilgiç köşesinde yazarsa "Levadia maçında sahada yoktu. Sanırım bütün sezonu hayal kırıklığıyla geçirecek." anlayın ki yakında coşacaktır.

Fiziken hazır değil, hareketlerinin devamını henüz getiremiyor ama dün akşam topla ilk buluştuğunda ilk yaptığı hareketler yapacaklarının teminatıdır. Bir anda nasıl düşürüyor oyundan ya aklımı aldı:D Bir de devamını getirecek hazır duruma gelse eminim 2 hareketle 3-4 oyuncu eksilttiği pozisyonlara çok şahit olacağız.

Pazar günü pankart açıcam ''Elena'yı bıraktım,Elano'ya devam'' :D

Blumer Alman soyadıymış. Alman kökenli futbolcu olması çok iyi.

Kayseri macinda yine son 20-25 dk girer uefa macinda 2.yariyi komple oynar ondan sonraki macta baslar banko oynamaya ...

Bakalım biletimi aldım Elano'yu izleyelim şöyle bir pazar günü :D

Anlamadığım 1 haftta önce Br. hazırlık maçında 60 dakka takır takır oynadı ama GS ile 25 dakka yı bile zar zor çıkardı.Bunun bünye biraz ters galiba çözemedim:(

Kayseri'de de Talinn'de de full oynar merak etmeyin.

Bugün frikik izler miyiz acabağ?

Fiziken hazır değil, hareketlerinin devamını henüz getiremiyor ama dün akşam topla ilk buluştuğunda ilk yaptığı hareketler yapacaklarının teminatıdır. Bir anda nasıl düşürüyor oyundan ya aklımı aldı:D Bir de devamını getirecek hazır duruma gelse eminim 2 hareketle 3-4 oyuncu eksilttiği pozisyonlara çok şahit olacağız.

Ben maçı TV'den izledim, top rakibe çarptı diye gördüm. Sonra ağır çekimde Elano'yu görünce anladım hareketi yaptığını :eek: oldum bi an :D

Anlamadığım 1 haftta önce Br. hazırlık maçında 60 dakka takır takır oynadı ama GS ile 25 dakka yı bile zar zor çıkardı.Bunun bünye biraz ters galiba çözemedim:(

burası beni korkutuyor işte.

yani Brezilya milli takımında bir asker olarak görülüyor, çünkü bir Kaka, robinho varken o yıldız görülmez, bu yüzden sürekli koşuyor, oynuyor.

ama Galatasarayda muhteşem olarak karşılandı, adam trübünde maç izlerken bile elanoya destek var, ısınırken destek, oyuna girdi, bir hareketine destek. anlatmak istediğim şu ki, böyle oyuncu gaza getirilirse, kendini dahada birşey sanacak, ve koşmamaya başlayacak.o bir kral sonuçta, kendini öyle görecek.

bazıları desteğin karşılığında, ne olduğunu unutmadan karşılığını verir. arda, kewell, keita bunlara örnek...

ama bazıları (bakınız; Lincoln ) desteğin sonunda, kendini ilah gibi görmeye başlar ve artık koşmaz, faydalı olamaz.

burda iş biraz futbolcunun karakterine, yapısına, birazda bizlere kalıyor, yani en ufak bir harekettede trübünler bayram yerine dönmese fena olmaz yani, hiç görmemiş gibi :D sonuçta hagiyi izlemiş taraftarız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt