#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

:eek::eek::eek::eek::eek:

Böyle yaptın Ulano:D Piskopat herif ya bir anda nasıl öyle vurulur, hem de solla:cool:

Sadece o değil Ardayla paslaşmasına da şapka çıkarmak lazım, Arda bile daha fazla oynayamayacağım bu oyunu diye aldı gitti topu:D Hagiden sonra ilk defa bu kadar akıllı noktalara pas atan adamı izledim resmen, yürüyedur Elano:2_thumbs_up_-_anima

Zıplattı ya ayıp denen bişey var Elanocum

Bugün golden başka aşırı derecede sivrilmedi ama topla buluştuğunda dikkat ettiyseniz hep nokta paslar attı ve basit oynadı. Arda ile mükemmel anlaşacaklar bence.

Kamera bile sonradan gördü vuracağını. Kimse beklemiyordu ordan sol ayakla gol atacağını.

Evet ben de gördüm 121 km hız . Geçen seneden bu yana ilk defa bu kadar hızlı gol gördüm ( Baros Konya ' ya atmıştı 123 km ) .

Bi de tam hazır olunca nolur düşünemiyorum . Helal olsun !

Bi dahaki maça kadar bu gol konuşulmalı bence :D

vay terbiyesiz insan :) buna kimse öğretmedimi böyle gollere alışık olmayan taraftar TOPluluğu [fenev taraftarı:D] var diye :)

O neydi be arkadaş. Tekrar da olmasa golü göremicektik. :D

Golü dışında fazla etkili değildi ama zamanla daha da iyi olacak . Ayrıca o gol zaten eksik yanlarını görüntü olarak kapadı.

Elano ilk golünü muhteşem bir şekilde attı. Devamının geleceğinden şüphemiz yok.

Herseyi lincolne benziyor bunun , kivircik saci olsun memleketi olsun ilk attigi golü olsun :D aman diyim Elano ....

rejinin tekrarini vermesi bile 5 dakika surdu

sanirim topun aglara girip girmedigini tam olarak goremediler :allaalla6vr:

Ben 124km/h ile vurmuş topa diye duydum. . Neyse, 3km/h'nin lafını mı yapacağız . :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt