#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

Spiker aynen söyle dedi golde:

Elano mükemmel gol, Elano'dan mükemmel bir gol geliyor sevgili izleyiciler, hic kimse beklemiyordu,ne Souleymanou ne ben, ne takim arkadaslari!

:D :D :D

Spiker aynen söyle dedi golde:

Elano mükemmel gol, Elano'dan mükemmel bir gol geliyor sevgili izleyiciler, hic kimse beklemiyordu,ne Souleymanou ne ben, ne takim arkadaslari!

:D :D :D

Renkdas bende beklemiyordum;)

Lalalala heeee heeee ohhhh Eeelaaanooo! :D :D :D

öyle vurduki ne olduğunu anlamakta güçlük çektik :)

Arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın ama bu adam sağak mı solak mı? Zira solla öyle bir vurdu ki hız 121 km ve müthiş bir gol oldu. Bazen kornerleri de sol ayakla kullandığını gördüm. Ama maçta frikiği sağ ayağıyla kullandı. Ben delirmeden biri bana yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın ama bu adam sağak mı solak mı? Zira solla öyle bir vurdu ki hız 121 km ve müthiş bir gol oldu. Bazen kornerleri de sol ayakla kullandığını gördüm. Ama maçta frikiği sağ ayağıyla kullandı. Ben delirmeden biri bana yardımcı olabilir mi?

Sağlak. Sağ ayağıyla 300 yapıyormuş.:D

Asıl ayağı sağı, ama gördüğün üzere farketmiyor, yani hangi açıdan gelirse ona göre vuruyor, ters ayağına geldi filan gibi laflar olmaz Elano için:)

122km hızla vurdu ben eski açıktaydım tam göremedim nereden vurduğunu dedim en fazla 22 metre felan eve geldim bi baktım 30 metreden vurmuş.Top öyle hızlı kaleye gitti ki statta fark edemedik nerden vurduğunu.

İki ayağınıda çok iyi kullanıyor.

Kendisi 9 numara ama biz 10'ndan 10 numaranın futbolunu bekliyoruz.Arda'nın yükü hafiflesin.

Zor olan haraketli topa duran topmuş gibi vurmaktır,Elano'da bu özellik var top nasıl gelirse gelsin o tam hedefe kitlenebiliyor gerçekten büyük oyuncu yalnız daha etkili olmasını bekliyorum biraz zamana ihtiyacı var.

O Sabri gibi Freekick kullandiginda utanmasida güzeldi :D

Bence Arda ve Elano kesinlikle yanyana birlikte oynarsa çok can yakar,kesinlikle Arda kanada geçmemeli daha yakın oynamaları lazım.

Bence Arda ve Elano kesinlikle yanyana birlikte oynarsa çok can yakar,kesinlikle Arda kanada geçmemeli daha yakın oynamaları lazım.

Bunu maçın önem derecesine göre belirlemek gerekir.Mesela derbi ve Avrupa Kupası maçlarında Arda sol çizgiye yakın oynamalı ki arkada Hakan' a defansif anlamda yardımı olsun.

Zaten 2-3-2-3 gibi bir taktikle oynuyor gibiyiz Samiyen deki maçlarda. Arda-Elano-Keita problem olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt