#9 Elano Ralph Blumer - Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 9 Elano Ralph Blumer

:eek::eek::eek::eek::eek:

Böyle yaptın Ulano:D Piskopat herif ya bir anda nasıl öyle vurulur, hem de solla:cool:

Sadece o değil Ardayla paslaşmasına da şapka çıkarmak lazım, Arda bile daha fazla oynayamayacağım bu oyunu diye aldı gitti topu:D Hagiden sonra ilk defa bu kadar akıllı noktalara pas atan adamı izledim resmen, yürüyedur Elano:2_thumbs_up_-_anima

Gol harika, yerimden nasil firladim :D

Dedigin gibi, paslasmaya gelince, spiker bozulmus plak gibi takildi kaldi... Elano, Arda, Elano, Arda, Elano, Arda, Elano, Arda, Elano, Arda, Elano, Arda, Elano, Arda....

:D :D :D

Bir ara Arda ile 5-6 pas üst üste yaptı taç çizgisinin kenarında. Testis geçme vari birşeydi yahu. :)

arkadaşlar gol süper goldü evet ama hatırlatmak isterim ki cassio lincoln de ilk oynadığı çaykur rize ve ankaragücü maçlarındada buna benzer belki bu kadar güzel değil di ama buna benzer 2 golü vardı...

inşallah sonu lincoln e benzemez...:D

arkadaşlar gol süper goldü evet ama hatırlatmak isterim ki cassio lincoln de ilk oynadığı çaykur rize ve ankaragücü maçlarındada buna benzer belki bu kadar güzel değil di ama buna benzer 2 golü vardı...

ne alaka, hagi'de bu tip goller atti, bu adam hagi de degil lincoln de, Elano bu adam.

İnşallah olmaz.Olmaz yaa.Olmasın:D

Olmaz olmaz.:D

Gol harika, yerimden nasil firladim :D

Dedigin gibi, paslasmaya gelince, spiker bozulmus plak gibi takildi kaldi... Elano, Arda, Elano, Arda, Elano, Arda, Elano, Arda, Elano, Arda, Elano, Arda, Elano, Arda....

:D :D :D

ya onu bekledim ligtv versin diye tekrar vermediler deli oldum izlerken yaa

hani 5 e 2 ortada sıçan oynarsınya bizim Arda ve Elano 2 ye 5 oynadılar :))

kayserililer delirdi Arda ya daldı zaten..

Elano golünü zaten bu ligde o vuruşu yapacka adam yokta

adam bir de %100 hazır olup takıma girince düşünemiyorum bile.

Süper gol attı bugün helal olsun be!..

121 km :O = 0.80 saniyede kaleye girmis.

Biri su gol vurusunun oldugu bir video'nun arkasina soundtrack olarak guzelce "Gurcaaaaaaaaaaan" diye bagirip youtube'a koysa yerinde bir kapak olur sanki..

Galatasaray taraftari sabir gosterebilecekmi onun temposuz yavas oyununa gibisinden salak bi laf etti. Sonucta boyle fuzenin arkasina Elano vururken "Gurcaaaaaaaan" diye bagiriyormus imaji verilse gulumsetir.

ya onu bekledim ligtv versin diye tekrar vermediler deli oldum izlerken yaa

hani 5 e 2 ortada sıçan oynarsınya bizim Arda ve Elano 2 ye 5 oynadılar :))

kayserililer delirdi Arda ya daldı zaten..

Elano golünü zaten bu ligde o vuruşu yapacka adam yokta

adam bir de %100 hazır olup takıma girince düşünemiyorum bile.

Orada sari kart vermesi gerikirdi hakem Arda'ya dalana... Ama pas gecti hakem...

ayıptır ayıp...

süleymanuda insan evladı...:D

sana öğretmedilermi cucuğum...:D

insan alıştıra alıştıra atar be...:D

Kaçırmışım olayı da renkdaş.Gürcan Bilgiç Elano hakkında ne söyledi?

Galatasaray'ın yeni transferleri çok sansasyon yarattı. Alıcı gözle baktığımızda Keita'nın sezonu büyük hayal kırıklıkları ile geçirmesi kaçınılmaz gibi. Gaziantep'te sahada yoktu. Hücum aksiyonlarının içinde rol almayı bırakın, top kayıplarıyla rakipten bile oynadı diyebiliriz.

Peki düzelir mi?

Lyon böylesine bir oyuncudan vazgeçtiğine göre, Galatasaray'ın da işi zor.

Elano ise duran top ustası. Ama tempo sıkıntısı var ve yine takım savunmasında özverili değil. Yetenek olarak Deivid'in önünde mi diye düşünüyorum. Bence değil. Şöhretleri olan oyuncular ama, o kadar. Zaman kimi haklı çıkartacak göreceğiz. Fakat Galatasaray'ın yükünü yine Arda çeker.

Bu oyuncuların milli olmasına gelince... Kleberson ve Ricardinho da geldiklerinde milli takım oyuncularıydı.

https://www.sabah.com.tr/Yazarlar/bilgic/2009/08/15/keita_ve_elano

En güncel yazısı bu değil galiba ama başka ne dedi bilmiyorum.

Büyük adam şu Gürcan Bilgiç, adam gibi adam!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt